Cytuj:
Warte uwagi są dobre zawody "folksdojcza" Herr Wysockiego
Folksdojcz-Obywatel kraju europejskiego będącego pod okupacją hitlerowską, który w związku ze swoim niemieckim pochodzeniem był zmuszany lub sam deklarował przynależność do narodu niemieckiego.
Coz Wysocki do niczego nie byl zmuszany , co wiecej on czuje sie polakiem.Co jeszcze wiecej okupacja juz sie daaawno zakonczyla. ^^
Cytuj:
Widzę że na forum wypowiadają się sami byli "super-rozgrywający", "super-strzelcy", oraz "super-trenerzy", ludzie przecież mecz w wykonaniu turowa był naprawdę dobry.
To dopiero początek sezonu, a zespół całkowicie nowy
Poczatek sezonu , nasz 9 mecz jeszcze 4 i bedzie polowa rundy zasadniczej.
Jakis efekt juz powinno byc widac jesli chodzi o Deana.
Moze potrzebuje kopa adrenaliny zeby sie obudzic.??
Moze jakiegos mentora??
Sam nie wiem.
Cytuj:
Obradovic ma czas do play-off i uważam, że tego czasu jak najbardziej mu wystarczy. Wzmocnienia jak najbardziej potrzebne, ale wreszcie widzę trzon drużyny.
Trzon powiadasz??
Ten Trzon powinien wygrac z Polonia 10+
Z Kotwica nawet 15.
Z Treflem sie nie wypowiem bo walka powinna byc w miare rowna.
Jesli ten Trzon bedzie dalej tak gral jako tak o sobie czyli gra z 7 siodemka dobra
a Basketem, Azbudem,Stala,Kotwica,Sportino,Czarnymi i Polonia 2011 loteryjne to smiesznie bedzie to wygladalo
Rozbilismy Stalowke a Kotwica ktora zaczyna sie ukladac za nimi niszczy nas.
Spojrz
Przegrywamy z Asseco 2 mecze , Treflem 2 , z Anwilem 1/2 , z Polpharma 1 , Zniczem 1, z AZS 1 Z Basketem 0 , Polonia 1 ( nie sadze aby teraz nasi dali sie podejsc) ze Stalowka 1 badz 0 ( zaskakuja mnie ) z Kotwica 1 ,Sportino 0 , z Czarnymi 1 i Polonia 2011 0
W tym czarnym scenariuszu mamy 12/13 meczy w plecy.
To ze wczoraj zagrali dobre zawody nie znaczy to ze wyjda na mecz ze Stala i zagraja to samo. Co wiecej jesli nie nabiora pewnosci siebie to ciezko bedzie z Anwilem a co dopiero z Asseco.Mamy potencjal jednak wiecej serca. I trza solidnego kopa w dupsko Deanowi.
I to nie chodzi o to ze jestem przeciwko druzynie itd. O nie
Po prostu racjonalnie mysle.
Dolicz do tego Mecze EUROCUP. Dodatkowy stres i zmeczenie.
Jednak mam przeczucie ze to wlasnie te zawody we Wroclawiu obudza Deana. Co wiecej obudza druzyne.
Nie sadze aby wygrali pierwszy mecz.Ale jak zazyja naprawde gorzka pigulke ,byc moze zalapia ze w zime nie chodzi sie w podkoszulku.
Pozdro.