Dzisiaj jest 20 cze 2025, 20:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Zabawne

Gdy zapadla decyzja o braku MPKK w Zgorzelecu tylko szanowny Grengo odzywal sie stanowczo ( za co w pewnym sensie nalezy sie szacunek ).
Jednak gdy inni kibice z innych miast odezwali sie nagle caly Zgorzelec jest miastem ludzi ze sie tak wyraze "kozaczacych".

Coz taka natura czlowieka.
Jak sie kopie jedna osobe to spoleczensto sie dolaczy bo to nic nie kosztuje.

Z tego co zrozumialem mistrzostw MPKK w Zgorzelecu nie bedzie.
Impreza jest droga.
Zarzad KK postanowil pozyskac fundusz JEDNAK WYJATKOWO NIE NA MPKK A NA ROZWINIECIE SAMEGO KK "TUR".

Sam osobiscie rozumiem idee jednoczenia sie.
Taka hmm zabawa jest dobra.Mozna sie poznac , obalic flaszke , dwie a i zapewne ze 30.
Pograc , posmiac sie i pojechac do domu.
Jesli Zgorzelec nieorganizuje tych mistrzost to do jasnej cholery ( za przeproszeniem ) nie znajdzie sie juz inny chetny klub w tym kraju ktory by to zrobil??
I jesli beda chcieli zaprosza KK "TUR" , jesli nie to nie.
Wtedy to swiadczy o poziomie kultury i jest decyzja organizatora.

Nasz zarzad zrezygnowal , niech ktos inny postara sie tego podiac a nie plakac do "mikrofonu".

Grengo ty krzyczales ze mozesz , ze kase bys zebral.
Z pismem chodzil.
Jestes dorosly , pojdz do Tomczana powiedz co jest piec. Ani on ciebie , ani ty jego zapewne nie chapniesz zebami w reke.
Co wiecej jesli jestes taki stanowczy ( a na zebraniu byles ) zapewne juz bys to zrobil.
ZWLASZCZA ZE ZARZAD WYPOWIEDZIAL SIE JASNO :

JESLI GRUPA KIBICOW BEDZIE CHCIALA ZORGANIZOWAC MPKK NIE ODWROCA SIE OD NICH , WRECZ POMOGA W TYM.
JEDNAK SAMI ZE WZGLEDU NA DALEKO IDACE PLANY NIE PODEJMA SIE TEGO ZADANIA.

APELUJE TAKZE DO KIBICOW Z INNYCH KLUBOW.

Zmienil nam sie zarzad.
Jak wiadomo zmiana wladzy = stara wladza robu syf i propagande.
Miejcie troche wyrozumialosci.

Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dlatego aż żal czytać co wypisuje Tomczan na tym forum, sorry, że tak jadę po nowym zarządzie, ale to co wypisuje ten człowiek to przechodzi wszelkie pojęcie w ogóle o tym jak działa organizacja takiej imprezy, dla mnie jest to tylko brak odpowiedniej wiedzy, albo i nadmiar nie wiedzy, bo pewnie nie macie nawet jaj by poprosić jakiegoś sponsora o pieniądze na MPKK, a może nie wiecie jak do tego podejść, co zaproponować w zamian itp itd.

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 10:02 pm ]
Avaddon18 pisze:
Jesli Zgorzelec nieorganizuje tych mistrzost to do jasnej cholery ( za przeproszeniem ) nie znajdzie sie juz inny chetny klub w tym kraju ktory by to zrobil??

Nie uważasz, że jest już Grudzień, a do MPKK które zazwyczaj odbywały się w Kwietniu może być za późno ? Cóż, mam nadzieję, że jakiś inny klub zorganizuję MPKK, tylko pytanie czy jest sens zapraszać teraz KK Tur (osoby które poznałem i szanuję) który powiedzmy wygra, i zgodnie z regulaminem jemu należałaby się organizacja w kolejnym roku? więc co wtedy ?

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Nie uważasz, że jest już Grudzień, a do MPKK które zazwyczaj odbywały się w Kwietniu może być za późno ?

Mozna to Zrobic w Maju , na poczatku Czerwca.
A nawet po PF jako takie swoiste WSPOLNE zakonczenie sezonu.

Cytuj:
tylko pytanie czy jest sens zapraszać teraz KK Tur (osoby które poznałem i szanuję) który powiedzmy wygra, i zgodnie z regulaminem jemu należałaby się organizacja w kolejnym roku?

To pytanie nalezy skierowac tylko i wylacznie do zarzadu bo sadze ze moze ono teraz wywolac nowa nawalnice pytan i pretennsji.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
ZWLASZCZA ZE ZARZAD WYPOWIEDZIAL SIE JASNO :

JESLI GRUPA KIBICOW BEDZIE CHCIALA ZORGANIZOWAC MPKK NIE ODWROCA SIE OD NICH , WRECZ POMOGA W TYM.

Z całym szacunkiem Avaddon18, ale to Zarząd jest odpowiedzialny za prace wykonywane na rzecz stowarzyszenia par.28 pkt 1 oraz pkt 4 lit.a, b i c i szukanie "naiwniaków" w taki sposób jest niepoważne, a znam przynajmniej jednego członka obecnego Zarządu, który ma ogromne parcie na tzw. szkło nic od siebie nie dając.
I tak retorycznie zapytam: pomogą w czym? Tzn. my zrobimy, a oni tylko śmietankę z wierzchu spiją, czy jak, bo widząc ich podejście nie bardzo kumam.

Avaddon18 pisze:
Grengo ty krzyczales ze mozesz , ze kase bys zebral.
Z pismem chodzil.
Jestes dorosly , pojdz do Tomczana powiedz co jest piec. Ani on ciebie , ani ty jego zapewne nie chapniesz zebami w reke.
Co wiecej jesli jestes taki stanowczy ( a na zebraniu byles ) zapewne juz bys to zrobil.

Może byłem pijany, bo jakoś tych moich krzyków nie pamiętam, nieee - byłem trzeźwy, bo przyjechałem samochodem i z dzieckiem, ale mniejsza o to. Z Tomczanem jeszcze do niedawna normalnie rozmawiałem i w tym temacie chyba się nic nie zmieniło, ale co do ewentualnej mojej pomocy, to czekałem kiedyś na zwykłe słowa prośby o pomoc, ale niestety zamiast tego "nowi" unieśli się honorem, bo oni wiedzą lepiej i zamiast tego zostałem "opluty", a uwierz mi, nie jestem człowiekiem z pudełkiem wazeliny w kieszeni, który będzie komuś w d..ę właził nieproszony, a oni jak pamiętasz nawet bez przemyślenia palnęli, że nie zorganizują, bo nie. Tak bynajmniej oznajmił "świeży" vice.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 22:30 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

PawełOsw pisze:
Bo trudno mi uwierzyć, że 30tyś zł wydaliście właśnie z pieniędzy KK.

z tego co wiem to nigdy nie bylo takich pieniedzy na koncie kk tur.to tylko praca ludzi ktorzy podjeli sie organizacj tej imprezy ,spowodowala ze pieniadze sie znalazly.
Tomczan pisze:
No cóż.
Wypowiedziałem się w imieniu Zarządu, jak najprościej mogłem.
Niestety chyba już prościej się nie da i nie jest to wina nasza tylko osób, które nie chcą i nie mogą tego zrozumieć.
Przyjmijcie to do wiadomości: VI MPKK Klub Kibica "TUR" ze Zgorzelca nie będzie organizował.
Powody takiej decyzji podaliśmy w piśmie wysłanym do każdego z K.K., które uczestniczyły w tegorocznej imprezie.

do calego zarzadu : NIE MACIE PRZYSLOWIOWYCH "JAJ" zeby zrobic taka impraze. ]:->
jezeli chodzi o historie mpkk to: KOSZALIN ZROBIL TO DWA RAZY Panie Tomczan zobacz kto byl w skladzie. Stal Ostrow tez zrobila to dwa razy i tez byli czlonkowie klubu kibica jak i ci starsi i ci oczekujacy z listy rezerwowej takiej jak jest teraz.a jezeli chodzi o pieniadze to jestem pewien ze szypciej je dostaniesz na MPKK niz na jakies inne cele . wiec nie zaslaniaj sie rokiem wyborczym bo to jest zalosne w twoim i calego zarzadu wykonaniu.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 22:31 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

!Kibic pisze:
PawełOsw napisał/a:
Bo trudno mi uwierzyć, że 30tyś zł wydaliście właśnie z pieniędzy KK.

z tego co wiem to nigdy nie bylo takich pieniedzy na koncie kk tur.to tylko praca ludzi ktorzy podjeli sie organizacj tej imprezy ,spowodowala ze pieniadze sie znalazly.

Miło poczytać kogoś, kto orientuje się w temacie, ale w tej całej dyskusji zapomniałem wspomnieć, że ogromny wkład w sfinansowanie V MPKK mieli przedsiębiorcy, którzy mimo braku dotacji wsparli nas swoją pracą na rzecz organizacji V MPKK co pozwoliło nam nie wydać pieniędzy np. na plakaty, a takie działania również były kalkulowane jako nasze koszty przy prognozowaniu wydatków.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
I tak retorycznie zapytam: pomogą w czym? Tzn. my zrobimy, a oni tylko śmietankę z wierzchu spiją, czy jak, bo widząc ich podejście nie bardzo kumam.

Zbyt wiele pytan jak naobecna chwile.
Ja jestem tylko "swiezakiem" starajacym sie podac argumenty do rozwiazania problemu.
Zapytaj zarzad jakie stanowisko podejmie w tej sprawie.
Rownie dobrze mozna spozadzic pismo ze np zarzad jako pomocnik organizowania MPKK nie bedzie roscil sobie praw do.... i wpisac co tobie/wam by nie bylo na reke.

Cytuj:
Może byłem pijany, bo jakoś tych moich krzyków nie pamiętam, nieee - byłem trzeźwy, bo przyjechałem samochodem i z dzieckiem, ale mniejsza o to.

W takim razie musiala byc to osoba znajdujaca sie obok ciebie.Bo slowa te padly z szeregu lawek w ktorym ty siedziales.Przytocze tobie jako tako ta sytuacje. Gdy Tomczan oglosil ze jesli byly by osoby chetne na organizacje czyli zbiorki itd to pomoga.A z twojego rzedu padly mniej wiecej takie slowa " dla mnie to nie klopot , moglbym chodzic i zbierac".
Wiec zapytam sie autora ( nie wiem czy uczeszcza na forum ) : Czy to byly tylko slowa puszczone z wiatrem aby zagrac komus na nosie i podniesc dosc ostra juz atmosfere zebrania??
Jesli sie pomylilem wybacz.

Oswiadczam tobie takze wszem i obec na forum ( a zeby nie bylo niejasnosci Grengo ) iz nie jestem jakims twoim przeciwnikiem choc moze tak to wygladac.
Staram sie tylko hmm zalagadzac konflikt ktory wybuchnie dopiero na dniach jak sadze.

A tobie jako czlonkowi KK powinno takze na tym zalezec.
Pamietaj swoje brudy zalatwiamy u siebie.
Mam nadzieje ze rozumiesz

Cytuj:
nie jestem człowiekiem z pudełkiem wazeliny w kieszeni, który będzie komuś w d..ę właził nieproszony

Jak kazdy normalny czlowiek.

Cytuj:
ale co do ewentualnej mojej pomocy, to czekałem kiedyś na zwykłe słowa prośby o pomoc, ale niestety zamiast tego "nowi" unieśli się honorem

To pokaz swoja postawe i sam sie zaoferuj.
Gdybysmy mieli premiera prosic o cos to by... sam sie domysl co bylo.
Czasem sprawe trzeba wziac w swoje rece.

Cytuj:

Dokladnie , jednak w tym wypadku TERAZ zarzad stara sie o pozyskanie takowych pieniedzy na wyposazenie KK.

Cytuj:
NIE MACIE PRZYSLOWIOWYCH "JAJ" zeby zrobic taka impraze.

Czasem trzeba miec jaja aby sie pogodzic ze strata czegos.

DO TOMCZANA

Kolego czy nie bedzie solidnym rozwiazaniem zamieszczenia hmm ogloszenia czy tez oswiadczenia o tym z jakich powodow dokladniej itd nie beda organizowane MPKK.
Ja zostalem przez ciebie przekonany moze i na innych to podziala.
Powiedziales "mozesz o tym mowic glosno" , jednak nie chce mowic twoich slow moimi ustami. Zbyt wiele syfu ludzie robia.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 22:55 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Dokladnie , jednak w tym wypadku TERAZ zarzad stara sie o pozyskanie takowych pieniedzy na wyposazenie KK.

czlowieku ale o jakim wyposazeniu ty mowisz nigdy nie
dostaniesz takich pieniedzy na takie rzecy :D
Avaddon18 pisze:
NIE MACIE PRZYSLOWIOWYCH "JAJ" zeby zrobic taka impraze.

Czasem trzeba miec jaja aby sie pogodzic ze strata czegos

powiem ci kolezko ze ja i wiekszosc ludzi ktorzy sa za mpkk ich nie stracili.a dobrze wiemy kto napewno je stracil :lol:

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 23:00 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:31 przez grengo, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Muszę trochę z humorem zapytać: na wyposażenie w co? - trąbki, bębny, flagi? Po co???
Tylko spójrz na zdjęcie i oceń czy warto

jakie flagi :lol: jedne juz byly od pks i gdzie sa w domach? i pytanie do wszystkich ktorzy mowia ze sa kibicami GDZIE JEST SEKTOROWKA! ]:->

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Myślę, że nie jesteś właściwą osobą do tego (oczywiście bez urazy), ale próbuj.

Masz calkowita racje.
Jednak mam cos czego czasami wielu osoba brakuje : wole angazowania sie w cos.
O czym sie przekonasz za jakis czas.

Cytuj:
czlowieku ale o jakim wyposazeniu ty mowisz nigdy nie
dostaniesz takich pieniedzy na takie rzecy

Cytuj:
Muszę trochę z humorem zapytać: na wyposażenie w co? - trąbki, bębny, flagi? Po co???
Tylko spójrz na zdjęcie i oceń czy warto:

Panowie ujme to tak.
Sponsor sie zawsze znajdzie. Grengo jako byly prezes powinien sie zgodzic ze mna.

Co do wyposazenie naprawde mnie nie pytajcie sie. Gdybym siedzial w tym naprawde gleboko byc moze i odpowiedzial bym z sensem jednak nie chce za przeproszeniem pieprzyc trzy po trzy i uchodzic za wazniaka.

Cytuj:
powiem ci kolezko ze ja i wiekszosc ludzi ktorzy sa za mpkk ich nie stracili.a dobrze wiemy kto napewno je stracil

Wiec jesli jest wiecej takich osob nie widze problemu nawiazania wspolpracy z zarzadem i organizacja MPKK.

Cytuj:
Kiedyś chciałem, ale mnie nie dopuszczono do głosu.

Jesli bys powiedzial z sensem. Na glos. PRZYKLADOWO : Panie Prezesie mam XX osob chetnych na organizacje MPKK , czy mozna liczyc na wspolprace poniewazo jako kibice NIE CHCEMY DOPUSCIC DO BRAKU TEGOROCZNYCH MPKK W ZGORZELECU.

Wstane.
Zabije tobie brawo.
I popre.

Widzialem po zebraniu jak rozmawiasz z Tomczanem i naprawde sam widziales.
Naprawde niewiele czasem trzeba aby sie dogadac.
Jesli posiadasz konflikt z kims z zarzadu :lol: :lol: rozmawiaj z samym prezesem.
To jego beda pozniej sluchac. I calkiem inaczej bedzie to wygladac jesi akurat jego przekonasz do zaangazowania w MPKK.

Cytuj:
O zapewniam Cię, że bardzo dokładnie rozumiem, tylko nikt nie chce otworzyć "pralni" - nie ma takiej woli ze strony władzy.

Mamy zebrania KK przeciez. Jesli powie sie na spokojnie. Jesli ludzie zachowaja umiar i nie beda jak przekupy na targu do wszystkiego mozna dojsc.

Dziekuje za dyskusje , teraz ze wzgledu na matury udaje sie spac.
Dobranoc

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 23:12 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiec jesli jest wiecej takich osob nie widze problemu nawiazania wspolpracy z zarzadem i organizacja MPKK.

decyzja juz zapadla.byla uchwala jakies tam glosowanie,i w ten sposob jestesmy posmiewiskiem dla calej POLSKI :cry:

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 11:20 pm ]
grengo pisze:
Pięć obecnych osób z Zarządu, aktywny Pan Olek i Tomczan.

--------------------------------------------------------------------------------
8522f4480c.jpg

Plik ściągnięto 4 raz(y) 67,72 KB

i tak wyglada kibicowanie w ZGORZELCU!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Jednak mam cos czego czasami wielu osoba brakuje : wole angazowania sie w cos.
O czym sie przekonasz za jakis czas.

Brawo, czekam z niecierpliwością.

Avaddon18 pisze:
Sponsor sie zawsze znajdzie. Grengo jako byly prezes powinien sie zgodzic ze mna.

Z tym "zawsze" mocno bym dyskutował, bo brzmi to jak "na pewno".

Avaddon18 pisze:
Jesli bys powiedzial z sensem. Na glos.

Uwierz mi, że były takie próby, ale sądząc po tym co sam napisałeś jesteś w wieku mojego syna, więc Ci wyjaśnię, bo masz prawo jeszcze nie wiedzieć, że można wiele razy mówić i przekonywać i ma to sens jeżeli ktoś chce słuchać, w innym przypadku niestety to jest jak rzut grochem o ścianę. Odbije się i zostanie zdeptany.

Avaddon18 pisze:
To jego beda pozniej sluchac.

Na razie sprawia wrażenie słuchającego, a nie słuchanego.

Avaddon18 pisze:
Mamy zebrania KK przeciez. Jesli powie sie na spokojnie. Jesli ludzie zachowaja umiar i nie beda jak przekupy na targu do wszystkiego mozna dojsc.

Dobrze powiedziane - jeśli...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

patrzac na to wszystko z daleka i z boku, nadal mam przeswiadczenie, ze Tomczan i s-ka maja mierne pojecie o tym jak KK zarzadzac... Krzysiek moze im stara sie cos podpowiedziec, ale nie sluchaja i nie beda sluchac, bo przeciez nie po to objeli wladze, zeby stara wladza mowila im co robic... cos, smieje sie z nas cala Polska i basta... a ja mam taka mala podpowiedz... chetnych i tych z honorem namawiam do utworzenia nowego stowarzyszenia, ktore zorganizuje MPKK w Zgorzelcu i pokaze obecnemu zarzadowi, ze jednak mozna bez "kielbasy wyborczej" (zal, az czytac takie argumenty).

Tomczan - moj wniosek na lutowe zebranie potrzymuje, robicie sobie jaja z tego, co mialo byc pasja nas wszystkich, a staje sie prywatnym folwarkiem jak w Orwell'owskiej powiesci.

Posluchajcie raz i uwaznie, odkad byli chetni to z KK jezdzil praktycznie caly sklad (patrz I MPKK w Koszalinie) i prosze nie mow mi Tomczan, ze to byly inne czasy bo wtedy juz zajelismy 4 miejsce w dosc ciekawym turnieju, w drugich mistrzostwach (rowniez Koszalin), po calonocnych wyglupach (oczywiscie niektorych z nas - przyznaje sie bez bicia - 50zl za gasnice dawalem) wygralismy wice-mistrzostwo.

Nie dane mi bylo byc na kolejnych MPKK, ale przyznaje szczerze, ze mimo kilku sytuacji i zaognien wszystkie spory byly rozwiazywane natychmiastowo bez rozlewu krwi i bez uzycia sily.

A TERAZ SPECJALNY APEL DO TYCH CO LATWO SIE PODDAJA I NIE POTRAFIA PODOLAC TRUDOM ORGANIZACJI MPKK
Mistrzosrwa Polski Klubow Kibica to jedyna w swoim rodzaju impreza, na ktorej kibice z calej Polski maja okazje wykazac sie nie tylko umiejetnosciami kibicowania (m.in. swoich kolegow z przeciwnych druzyn), ale tym co na codzien ich interesuje, czyli gra w koszykowke. Idea przyswiecajaca calej tej imprezie to pokazanie, ze poza hala nie trzeba byc sobie wrogiem, ale mozna isc kulturalnie spotkac sie we wspolnym gronie, podyskutowac sie i napic (soczku ;) ).

Jezeli kasa, ktora zostala zostanie wydana na "doposazenie" (jak to glupio zostalo nazwane), niektorych czlonkow KK (bo nie wierze, ze wszyscy zostana doposazeni) i jezeli w ogole kasa pozostala z tych mistrzostw zostanie wydana na jakies glupoty, wniose do prokuratury o sprzeniewierzenie srodkow stowarzyszenia KK "Tur". Jezeli juz tak bardzo checie wydac na cos ta kase to sam podpowiedzialem, ze niedlugo swieta, mikolaj, a ludzi potrzebujacych w okolicy blizszej/dalszej nie trzeba szukac.

grengo pisze:
Szamo nie będę Cię cytował, ale w odniesieniu do Twojego wpisu powiem tylko tyle, że tak jak napisał !kibic! - twoje pojęcie nt.tego co się dzieje i jak wygląda obecne kibicowanie skończyło się z chwilą Twojego wyjazdu na wyspy.

Dzieki Krzychu, zawsze wiedzialem, ze jestes swoj chlop...

grengo pisze:
To co opisałem tu na forum i co próbowałem powiedzieć na zebraniu, to zaledwie kropla w morzu. Nie oczekuję od nikogo niczego poza "normalnym" wyjaśnieniem zarzutów.

I widzisz jak Cie sluchaja... nie boj, gnijaca noga odpadnie, albo zgnije cale cialo...

grengo pisze:
Na ustępstwa różnego rodzaju jestem gotów, ale na litość nie mieszaj w to honoru, bo nie wiem jak Twój, ale mój honor nie pozwala mi stać obojętnie, gdy ktoś próbuje nazwać mnie złodziejem. Ja nie jestem z tych, którzy twierdzą, że pada deszcz, gdy ktoś im pluje w twarz, a sądząc po Twoim stanowisku i wpisach Ty chyba do takich należysz.

Naleze do ludzi, ktorzy przyjmuja konstruktywna krytyke (via nie raz bedac poczatkujacym red. strony Turowa sluchalem tych co maja wieksze doswiadczenie i/lub ciekawe pomysly/uwagi). Jezeli ktos nie mial jakiejkolwiek racji i podstaw do krytykowania mnie i mojej pracy, a co za tym idzie oszczerstw i tym podobnych, po prostu nie zwracalem na to uwagii - zazdrosc i zawisc to cos normalnego w tym narodzie.

grengo pisze:
Gdybyś Ty czytał ze zrozumieniem, to zwróciłbyś uwagę na to, że nie mam nic przeciwko opłatkowemu spotkaniu, ba nawet jestem za, ale abym mógł przełamać się ze swoimi wrogami, to chcę pierw wyjaśnienia spraw, które nas poróżniły. Czy coś dla Ciebie jest w tym niezrozumiałego? Skoro zostałem pomówiony publicznie, to publicznie chcę to wyjaśnić. Czy to takie trudne?

Trudne dla mnie jest do zrozumienia to, ze jak na faceta przystalo powinienes zaczac dzialac, a nie za przeproszeniem pierd**** trzy po trzy... a jak chcesz tylko postraszyc to skutecznie, a tutaj brakuje jakichkolwiek dzialan, a jest tylko marne stukanie w klawiature i pisze Ci to Krzysiek jako znajomy, odpusc sobie pisanie tutaj bo do ludzi to nie dociera, albo wystap na droge prawna.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panie Tomczan

Nie chciałem wyrażać tak stanowczych sądów, ale teraz chyba będę musiał. Pisanie, że wyjaśnił Pan to w najprostszy sposób jaki umiał uwłacza Pańskiej inteligencji. Chyba chciał Pan napisać prostacki?

-Zaznaczanie "jestestwa" (?)
-Impreza dla paru osób (!!!)
-Kiełbasa wyborcza (!!?)
-Doposażenie KK (z którego śmieją się tu wszyscy oprócz jednego pańskiego klakiera)

Człowieku!!! Skoro Grengo&spółka pozyskali pieniądze od sponsorów na MPKK to znaczy, że wydali pieniądze KK TUR? Czy myślisz, że Ci sami sponsorzy zasponsorowaliby deseczki do klaskania czy trąbki? Opowiedź jest prosta- NIE!

Dali Wam tyle kasy tylko i wyłącznie dlatego, że poprzedni Zarząd skutecznie ją pozyskal na konkretny cel, gdyby nie MPKK taka kwota nigdy koło KK Tur by nawet nie śmignęła.

Teraz piszesz już wprost- MPKK nie będzie bo nie... Bo ja Ci powiem dlaczego nie:

Bo po prostu nie potrafisz się za to zabrać, pokazujesz wielkie nieudacznictwo i brak JAKICHKOLWIEK chęci. Po prostu MPKK było wielkim sukcesem poprzednich działaczy KK TUR i zapewne boisz się zorganizować drugą edycję, gdyż zakładasz, że jakiekolwiek ewentualne działania skończą się klapą i pośmiewiskiem, a także wywleką na jaw brak Waszej kompetencji.

Sposób w jaki załatwiacie tą sprawę charakteryzuje Wasze standardy sprawowania władzy: My nie organizujemy, Czemu nikt inny nie zrobi tego? Macie głęboko w D-U-P-I-E co się stanie z tą imprezą, ponieważ nie zrobiliście kompletnie NIC w kierunku podtrzymania tej tradycji.

Moim zdaniem powinniście jako Zarząd ujawnić dokumenty które pokażą ile tak na prawde kosztowała impreza MPKK, ile tak na prawdę wydał KK Tur z kasy klubowej ;] - rzuczasz poważnymi oskarżeniami, pokaż dowody, bo jak na razie Twój poziom dyskusji jest równie populistyczny jak najgorszych polityków w naszym kraju (tak a propos tej kiełbasy).

P.S. Do "argumentów" Twojego klakiera nie będę się odnosił, ponieważ mówiąc najprościej- nie schylę się tak nisko...

Pozdrawiam Wszystkich KIBICÓW - Savage #13

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.