Dzisiaj jest 21 cze 2025, 15:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

To ja z tego miejsca pozdrawiam całą dróżyne ;-)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

tomassino82 pisze:
Wobec tego łamiesz regulamin, bo w czasie meczu masz kibicować, a nie być w pracy.

Czyli KK ponad wszystko i nie ważne, że KK doi kasę, ale ważne że mam wyglądać? Niezależnie od tego kto za co i jak płaci? Bzdury piszesz i tyle...

[ Dodano: Pią Lis 27, 2009 11:08 pm ]
No nie chce mi się odpowiadać, ale jednak - no nie umiem. Co tylko chcę napisać, to od razu ZONK. No to może niech się chłop wystrzela, a ja odpowiem, cooooo???

[ Dodano: Sob Lis 28, 2009 9:56 am ]
ontos pisze:
SORKI. WIEM,ŻE TO NIE TEN TEMAT ALE SERDECZNE POZDROWIENIA DLA ŚWISTAKA Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!

O nie wiedziałem!!!
Jako Twój wróg nr 1 życzę Ci wielu lat w trzeźwości i uczciwości wobec ludzi.

Ostatnio zmieniony 27 lis 2009, 23:09 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jezu Chryste... kiedy ja nie wejdę na forum to non stop jakieś awantury... Chłopaki święta idą, dajcie odpocząć nerwom ;)

pozdrawiam i do zobaczenia na meczu ;]

Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, 15:26 przez bez imienny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Grengo napisał:

[glow=white]O nie wiedziałem!!!
Jako Twój wróg nr 1 życzę Ci wielu lat w trzeźwości i uczciwości wobec ludzi.[/glow]

Viceversa,a tak w ogóle nie mam żadnych wrogów i wszystkich serdecznie pozdrawiam:):)

[ Dodano: Sob Lis 28, 2009 2:35 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, 14:38 przez Świstak, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
a tak w ogóle nie mam żadnych wrogów

Sam nie wierzysz w to co piszesz, albo jesteś taki naiwny.

Tytuł:
obserwator
obserwator

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:30 przez ktoś, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:30 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 9:21 am ]
Jak do tej pory to milczałem w temacie KKTur bo nie jestem zrzeszony i Gie to powinno mnie obchodzić. Jednak czytam te wasze wypociny i tylko wstyd mi za WAS pseudo prezesów (byłego jak i obecnego), grengo na Boga czy to nie Ty przyjmowałeś tych wszystkich karneciaży do KK? Teraz to jesteś bohater?
Nie twierdzę, że nie masz racji, ale czy trochę nie za późno? Prezesem już byłeś i to był odpowiedni czas na działanie, czy może masz zamiar być nim ponownie? Nie chodzi mi tu tylko o kwestię flagi lenistwa itp., ale o ten cały smród, który od jakiegoś czasu robisz wokół KK. Ten "smród" rozciąga się nie tylko na KKTur, ale na WSZYSTKICH kibiców! Przemyśl to sobie, szczerze pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, 9:21 przez marturow, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Mentalność większości ludzi w KK niestety jest taka, że skoro są w KK, to wystarczy i wg nich nie trzeba już nic robić, a do roboty jest Zarząd, który później się bardzo łatwo krytykuje, nie dając kompletnie nic od siebie

masz tu na mysli swoj byly zarzad?? bo ten obecny to glownie ty krytykujesz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Chcę wszystkim przypomnieć, którzy się zapisali , że za wyjazd na mecz do Włocławka powinni zapłacić do 03.12.2009.(czwartek).
Zapisy, jak i opłaty przyjmuje Świstak w swoim kiosku.
Jednocześnie chcę poinformować, że na ten wyjazd jest jeszcze kilka wolnych miejsc.
Opłata za wyjazd wynosi 25 zł. + 3 zł. ubezpieczenie.
Wyjazd w sobotę 05.12.2009. spod Centrum Sportowego o godz. 7.00..
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, 14:26 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:30 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Źle to ująłeś kinio - ja mam odwagę krytykować ten zarząd tu na forum i głośno na zebraniach

chodzi mi o to ze jak sam byles prezesem to na tym forum rzucila mi sie w oczy jedna rzecz - mianowicie bedac samemu krytykowanym (tak jak teraz ty to robisz obecnemu zarzadowi) wiekszosc osob zbywales w ten sam sposob, albo przytaczajac zrozumiale dla niewielu kibicow roznych paragrafow albo artykulow uchwal, albo zbywales kontratakiem i tez ciezko bylo sie z toba zgodzic albo zebys sam przyznal komus racje i posypal glowe popiolem - wiem bo o ile pamietasz sam mialem pewna sprzeczke tu na tym forum z toba. a oczekujesz ze teraz ktos bedzie ciebie wysluchiwal, jak sam czesto byles obojetny na niektore sprawy i problemy np z kibicowaniem albo tzw karneciarzami, pozdrowki - to tylko przyklady ;)

[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 6:43 pm ]
rozumiem ze starasz sie odeprzec zarzuty wobec siebie i nie mam nic przeciwko skoro jestes bez winy , ale zrozum ze tu na tym forum malo ludzi traktuje cie teraz powaznie, przez to ze byles brzydko mowiac "niereformowalny" (bo takich sie kocha albo nienawidzi) jako prezes ;/

Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, 18:46 przez kinio24, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

grengo pisze:
Poza tym może dostrzegłeś, że "robiąc smród" - jak to nazywasz - domagam się zebrania KK w celu wyjaśnienia sobie wszystkiego co mnie, nas gryzie i zakopania topora wojennego, ale niestety nie ma woli ze strony zarządu, więc jest to jedyne miejsce (forum), gdzie mogę sobie poutyskiwać.

Ehhh jesli twoje wyjasnianie bedzie wygladac tak jak krzyki forumowe , prosze badz juz cicho.
Toporka wojennego nie zakopiesz , jestem tego pewien. Bo jesli nie znajdziesz haka na zarzad to bedziesz czail sie jak Gollum na pierscien.

Co do woli zarzadu , pomyslalem czemu brakuje tej woli??
Gdybys skakal co wszystko do mnie takze bym cie hmm zignorowal i poczekal na zmiane podejscia.

Cytuj:
ale zrozum ze tu na tym forum malo ludzi traktuje cie teraz powaznie

Nie tylko na forum. Niestety.

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Cytat:
ale zrozum ze tu na tym forum malo ludzi traktuje cie teraz powaznie

Nie tylko na forum. Niestety.

Ciekawi mnie to, że nie byliście wszyscy tacy wygadani, jak to Grengo był prezesem i od niego zależało np. czy ktoś z was zostanie przyjęty do KK.

Zresztą moim zdaniem... wina jak zawsze po dwóch stronach. Nowy zarząd nie chce wysłuchać Grengo i wyjaśnić z nim tych spraw, o jakie ma problem (moim zdaniem dosyć istotny, jesli pomówiono go o kradzież). A Grengo nie ma gdzie im wylać zarzutów, to robi to tutaj, przez co postrzegany jest jako "czepialski zadymiarz". Generalnie wszystko rozwiązałoby normalne zebranie, na którym mogliby sobie to wyjaśnić raz a dobrze.
Ale nie to lezy w gestii zarządu, żeby zwołać zebranie.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Ciekawi mnie to, że nie byliście wszyscy tacy wygadani, jak to Grengo był prezesem i od niego zależało np. czy ktoś z was zostanie przyjęty do KK.

Do KK udalo mi sie dostac DOPIERO po zmianie zarzadu.
Wiec sam widzisz wczesniej czy teraz akurat mi bez roznicy.

Cytuj:
Generalnie wszystko rozwiązałoby normalne zebranie, na którym mogliby sobie to wyjaśnić raz a dobrze.
Ale nie to lezy w gestii zarządu, żeby zwołać zebranie.

Piekne slowo NORMALNE.
Jednak znow bedzie rumor , krzyk i tylko piskow zabraknie podczas zebrania.

Bo ktos sie opowie za grengo ktos za zarzadem zaczna sie przekrzykiwac i tyle bedzie.
Oczywiscie mozna wypraszac ludzi z zebrania po wczesniejszym ostrzezeniu ale to znajac zycie jeszcze bardziej by zaognilo sprawe.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.