Dzisiaj jest 21 cze 2025, 18:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tak sobie odświeżałem pamięć i dopiero teraz doczytałem to pytanie:

Kibic z Tarnowa pisze:
Czy istnieje możliwość Twojej Grengo współpracy z KK TUR w celu organizacji Mistrzostw?

Nie, nie ma takiej możliwości, gdyż KK TUR nie może podjąć takiej decyzji, (chyba że Walne Zebranie, ale kto je zwoła skoro ja nie mogę doprosić się zwykłego zebrania by wyjaśnić spory),a Zarząd jest przeciwny organizacji MPKK, więc współpraca z nimi jest wykluczona z samego założenia, a deklaracje Zarządu o ich chęci pomocy jakoś bardziej mnie śmieszą niż satysfakcjonują.

[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 10:46 pm ]
Avaddon18 pisze:
Piekne slowo NORMALNE.
Jednak znow bedzie rumor , krzyk i tylko piskow zabraknie podczas zebrania.

Avadon widzę, że młody jesteś, co wcale Cię nie dyskredytuje, więc powiem Ci z własnego doświadczenia małżeńskiego, które trwa prawie tyle lat, co ty żyjesz:
otóż jak to się mówi, czasem jest potrzebna sprzeczka w rodzinie, aby "oczyścić krew". Ja jestem skłonny bardzo spokojnie i rzeczowo wyjaśnić zarzuty stawiane wobec mnie i postawić zarzuty innym, ale niestety, co widać, tylko ja chcę. Zarząd KK niestety zdaje się nie tylko mnie olewać, ale nawet chce umożliwić osobie, którą zdyskredytuję na tym zebraniu, jak najdłuższe zajmowanie funkcji w Zarządzie, bo jest to wygodne. Szczegóły podam na zebraniu. Wcześniej, czy później, ale tak jak ja się będę tłumaczył, tak będzie to musiał zrobić "członek" Zarządu. No i wyjaśni nam wszystkim jakim godnym jest pełnienia funkcji w Zarządzie i dlaczego kibice innych klubów nazywają nas pijakami.

Kolejna odsłona problemu:
A wszystko zaczęło się od jednego obiadu na V MPKK.

Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, 22:52 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Wszystkich Członków K.K. informuję, że w dniu 19.12.2009.(sobota) przed meczem z Gdynią, Członkowie Zarządu będą zbierać karnety w związku z zakończeniem pierwszej rundy rozgrywek.
Jednocześnie zapraszam wszystkich Członków K.K. do Świstaka, do kiosku aby już zaczęli wpłacać drugą część opłaty za karnet na drugą rundę rozgrywek(150 zł.).
Wpłaty proszę dokonywać w nieprzekraczalnym terminie do 28.12.2009.(poniedziałek).
Osoby, które zapłaciły za cały sezon rozgrywek rundy zasadniczej, jak również te, które wpłacą w.w. kwotę przed 19.12.2009. nie będą musiały oddawać karnetów w podanym wyżej dniu.
Pozdrawiam i jednocześnie zapraszam w imieniu Zarządu na Spotkanie Opłatkowe, które odbędzie się w dniu 14.12.2009., w poniedziałek o godz.18.00. w auli Technikum im.Górników i Energetyków w Zgorzelcu.

Ostatnio zmieniony 01 gru 2009, 19:03 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oświadczamy, że w imieniu grupy inicjatywnej zawiązał się Komitet Organizacyjny
VI Mistrzostw Klubów Kibica w koszykówce.
Grupa ta powstała w związku z rezygnacją Zarządu KK TUR z organizacji tych Mistrzostw, co wpłynęło na wiele negatywnych opinii wyrażanych na forum internetowym przez uczestników tych Mistrzostw z całej Polski.
Pamiętając jak udanymi były ostatnie V MPKK do współpracy i organizacji VI MPKK zostali zaproszeni organizatorzy poprzednich Mistrzostw.
Jednocześnie informujemy, że chętni do pomocy będą przyjmowani z otwartymi rękami.

W imieniu grupy inicjatywnej podpisali:

Piotr Morawski - "Mrowa"
Tomasz Stadnik - "Johnny"
Marek Morawski - "Ponton"
Tomasz Kutrowski - "Qter"

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Grupa ta powstała w związku z rezygnacją Zarządu KK TUR z organizacji tych Mistrzostw, co wpłynęło na wiele negatywnych opinii wyrażanych na forum internetowym przez uczestników tych Mistrzostw z całej Polski.
Pamiętając jak udanymi były ostatnie V MPKK do współpracy i organizacji VI MPKK zostali zaproszeni organizatorzy poprzednich Mistrzostw.
Jednocześnie informujemy, że chętni do pomocy będą przyjmowani z otwartymi rękami.

BRAWO

KTOS SIE WZIAL DOROBOTY ZAMIAST P*** GLUPOTY JAK TO ZLE ITD - Pije do ciebie Grengo

BRAWO PANOWIE SZACUNEK

Urlep
MPKK

zaczyna sie dziac lepiej

I klotnie sie moze skoncza :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 06 gru 2009, 17:30 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Super!!!

Wiedziałem, że są w Zgorzelcu ludzie na których można liczyć- powodzenia Panowie i do zobaczyska :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mrówa76 pisze:

W imieniu grupy inicjatywnej podpisali:

Piotr Morawski - "Mrowa"
Tomasz Stadnik - "Johnny"
Marek Morawski - "Ponton"
Tomasz Kutrowski - "Qter"

Mrowka mozesz mnie dopisac, jezeli tylko terminy nie beda kolidowaly z (dobrze wiesz czym - w pierwszy weekend lipca) to postaram sie na kilka dni przyleciec i cos Wam pomoc...

[shadow=black]Niech moc bedzie z Wami, a nie z dezerterami![/shadow]

Ostatnio zmieniony 05 gru 2009, 17:21 przez szamo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Zapraszamy wszystkich Kibiców Koszykówki w Zgorzelcu do wyjazdu z Klubem Kibica "TUR" na następny mecz pucharowy we Wrocławiu, we wtorek 15.12.2009..
Jak i poprzednio, zapisywać się można w kiosku u Świstaka do dnia 10.12.2009. (czwartek), do chwili zamknięcia kiosku.
Od następnego dnia tj. od piątku 11.12.2009. bilety będzie można odbierać u Świstaka.
Wg. ustaleń z Prezesem Michalskim wyjazdy autobusów do Wrocławia odbywać się będą od godz.15.00. do 15.20.(ostatni autobus) aby mieć pewien komfort organizacyjny związany z przybyciem na Orbitę.
Cena wyjazdu się nie zmienia i wynosi 10 zł.(w cenie przejazd w obie strony i bilet).
Zapraszam wraz z całym Klubem Kibica do wspólnego dopingu.
Dla chwały TUROWA !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

szamo pisze:
Mrowka mozesz mnie dopisac, jezeli tylko terminy nie beda kolidowaly z (dobrze wiesz czym - w pierwszy weekend lipca) to postaram sie na kilka dni przyleciec i cos Wam pomoc...

Dzieki Szamo wiem o co chodzi i juz sie przygotowuje na to wydarzenie :lol: bedziesz pomocny i to bardzo ]:->

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 10:22 przez Mrówa76, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Trudno nie wracać do organizacji Mistrzostw Polski klubów kibica w koszykówce jak zarząd "naszego" KK odpier...ala takie szopki.

Tak pisał Tomczan do klubów kibica w całej Polsce:

agasi pisze:
Witam.

Jak zapewne Państwo wiecie, w dniu 12.10.2009.r. został wybrany nowy Zarząd Naszego Klubu Kibica „TUR”, którego miałem zaszczyt zostać Prezesem.
Nowy Zarząd, na jednym ze swoich pierwszych zebrań, podjął Uchwałę o nieorganizowaniu VI MPKK w przyszłym roku.
Podyktowane to było przede wszystkim dbałością o interesy Członków K.K., jak również względami ekonomicznymi.
Wiem, że powiecie Państwo, że przyszły rok jest „rokiem wyborczym” i gdzie tu względy ekonomiczne, jak pieniądze będą na wszystko.
A ja, jak i Zarząd, odpowiem, że bardziej nam zależy na tym aby działać tylko i wyłącznie dla dobra K.K., niż być „kiełbasą wyborczą” polityków.
To jest sport a nie polityka!
Jako Zarząd mamy dość obszerne plany, jak spożytkować ewentualne środki , które miałyby być wydane na następne VI MPKK. A wydatki , które musielibyśmy ponieść, nie byłyby małe.
Nasz Klub Kibica, za sprawą nowego Zarządu, poszerza się i proszę mi uwierzyć, że potrzebujemy tych pieniędzy, aby „doposażyć” nowych Członków, jak również zaoferować wiele więcej nam wszystkim.
Zdajemy sobie sprawę z tego, iż poprzednie, V MPKK, były z każdej strony udane i dlatego liczymy na to, że Nowi Organizatorzy wywiążą się z zadania nawet lepiej niż poprzedni Zarząd Naszego K.K..
Jednocześnie pragnę poinformować, że jesteśmy gotowi podjąć wyzwanie i w przypadku organizacji przez którykolwiek Klub Kibica , zjawić się aby podtrzymać dotychczasową tradycję dobrej zabawy i integracji Świata Koszykówki w Polsce.

Pozdrawiam "

Ten temat został bardzo mocno nagłośniony i roztrząśnięty tu na forum i nie tylko. Niemniej z powyższego pisma wynika, że obecny zarząd KK TUR nie organizuje VI MPKK, a to działania jakie zostały opisane przez kibiców Anwilu na ich stronie:

H1 pisze:
Kibice gości zjawili sie w 35 osób, jednak 4 z nich nie weszło na hale. Ich doping nie był słyszalny czemu nie mozna sie dziwić. Jako ciekawostke warto wspomnieć że przed meczem wręczają nam zaproszenie na turniej kibiców.

pełny tekst relacji tutaj: http://www.h1ultras.tk/

A kto Wam dał prawo do reprezentowania Komitetu Organizacyjnego VI MPKK na zewnątrz? Jakim prawem zapraszacie kogokolwiek na imprezę, której nie organizujecie? Kim wy ku*wa jesteście? Chcecie nadstawiać klatę po ordery, a zapierd..ać ma kto inny? Coś wam się już w dup..ach poprzewracało od tej władzy.

Czy nadal macie zamiar siedzieć cicho? Sądzę, że chyba należą nam się jakieś słowa wyjaśnienia. Tomczan twoi ludzie powiedzieli "A", to miej odwagę powiedzieć "B".

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 11:42 am ]
Tomczan pisze:
Mając powyższe na uwadze i to aby dalej nie brnąć w niezgodne ze Statutem, podjęte decyzje przez poprzedni Zarząd, oraz konsultując naszą decyzję z władzami K.K.S. "TURÓW", które określiły, że V MPKK nic nowego i świeżego nie wniosły do promocji naszego klubu "Turów" Zgorzelec, podjęliśmy, jako nowy Zarząd taką a nie inną decyzję.

Czy decyzja o zaproszeniu kibiców Anwilu była uzgadniana z Prezesem KKS Turów?
Halo! Panie R.Bodurka i Panie Bremek?
Dlaczego chodzicie wszędzie i obrabiacie du..y byłemu zarządowi, a teraz byliście zaprosić kibiców Anwilu na imprezę, której wy dwaj jesteście największymi przeciwnikami i dzięki której chcecie pokazać jacy to wy jesteście cacy. Na cudzych plecach dobrze się jeździ co?

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 11:46 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Grengo ,na jednym ze zdjeć w hali Anwilu widać Tomasza S."Johnny".Głowy nie dam że to on.Wzrok juz nie ten,ale ta charakterystyczna figura wskazuje na Tomka :D
Byc może to on ,jako członek komitetu organizacyjnego wręczył zaproszenia na turniej.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Grengo ,na jednym ze zdjeć w hali Anwilu widać Tomasza S."Johnny".Głowy nie dam że to on.Wzrok juz nie ten,ale ta charakterystyczna figura wskazuje na Tomka :D
Byc może to on ,jako członek komitetu organizacyjnego wręczył zaproszenia na turniej.

Właśnie jestem z nim po rozmowie i jedyne osoby, które były w H1 to Bremek i R.Bodurka., a Johny zaprzeczył jakoby kogokolwiek zapraszał.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Właśnie jestem z nim po rozmowie i jedyne osoby, które były w H1 to Bremek i R.Bodurka., a Johny zaprzeczył jakoby kogokolwiek zapraszał.

Oj ,w takim razie sie porobiło.Kogoś nieźle fantazja poniosła.
Widac że niektórzy lubia sie podpinac pod cudze inicjatywy :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo padlem na twarz po twoim poscie.

Cytuj:
Kim wy ku*wa jesteście?

A kim ty k**a jestes? :smt084

Kto powiedzial ze Robert i Bremek zniesli zaproszenie na MPKK??

Ogarnij sie i zwin w jakas jame spac bo cyrku na forum w twojej postaci nie potrzeba.
Temat MPKK zostal "przygarniety" przez kogos innego.
A zaproszenie dotyczy czegos co CIEBIE nie dotyczy. Jak ktos chce sie do...czepic to kazdy powod jest dobry.

Czlowieku daj spokoj.
Hmm chociaz nie.
Poczekam do 14 , pewnie napiszesz cos ciekawego o spotkaniu oplatkowym. :smt026 :smt026 :smt026

Coz kibicow Anwilu nalezy tylko przeprosic.
Zrozumcie panowie , niektorych osob nie informuje sie o pewnych sprawach bo potrafia robic tylko i jedynie syf a nawet barw na mecz zalozyc nie potrafia.

Moze zareagowalem dosc ostro jednak czemu ktos sie pcha tam gdzie go nie prosza??

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Cytuj:
A kim ty K**** jestes Avaddon18??

Wymienic z imienia i nazwiska??

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 14:01 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

A kim ty K**** jestes Avaddon18??

Tytuł:
rekrut
rekrut

widzę że znowu zaczynają się dziać cuda na kiju, Grengo zamiast oznajmiać tu wszystkim jaki ten nowy zarząd jest nie dobry to po prostu porozmawiał byś sobie z nimi czy z samym prezesem KK jak ci wygodnie a nie wiecznie wszystko ci nie pasuje jeszcze trochę to cała Polska się zacznie śmiać z KK także wrzuć na luz bo na pewno nie jest aż tak źle jak ty to przedstawiasz , dlaczego będąc przy władzy tak się nie czepiałeś pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 14:46 przez arr998, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.