Dzisiaj jest 22 cze 2025, 22:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Hakunamakatek Rashid średnio na jeża mi się widzi... kolejna naburmuszona gwiazdeczka... jak mu się chce grać to wszystko gra i buczy aleeee w przeciwnym wypadku kłopociki... końcówka sezonu w WKS-ie dobitnie to pokazała...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Hakunamakatek Rashid średnio na jeża mi się widzi... kolejna naburmuszona gwiazdeczka... jak mu się chce grać to wszystko gra i buczy aleeee w przeciwnym wypadku kłopociki... końcówka sezonu w WKS-ie dobitnie to pokazała...

Może i masz rację. Napisałem tylko o Oliverze i Atkinsie rozmyślając o rozgrywających którzy pracowali już z Urlepem. Z pewnością potrzebny jest PG doświadczony! pokroju Atkins czy Edney. Z tych co ostatnio miał okazję pracować Urlep zostaje Atkins, Oliver i Garner (PLK)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

napewno bedzie jakis PG...nie ma innej opcji...poprostu musi byc!:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Garner mógłby sie nadać. Był troche szalony i zna już naszą lige, myśle że mógłby okazać sie dobrym ruchem i nie byłby drogi.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja do wyboru el furiosso podchodzę tak! Prezesso, jak to znający się się na wszystkim i niczym oraz którego zdanie dotyczące KS Turów jest tak istotne jak moje wypowiedzi na tym forum, z pampersem na ..pie zadzwonił służbowym, czerwonym, gorącym PO telefonem i zapytał czy pomogą! No i się stało! Będę zaskoczony jak Urlep przychodzi do nas jako ten maestro, który chce Turów doprowadzić do MP! Turów!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ten awatar to nie sytuacyjnie mam nadzieje? haha!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak jegomościa zapamiętałem! ]:->

[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 9:41 pm ]
Długo go prezentować za darmo nie będę! ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panowie TYUS EDNEY i nikt inny prosze was, do tego Stević za którego transfer trzymam kciuki no i Wójcik out albo ława bo bardziej jestem za Leonem. przydał by sie jeszcze jakiś strzelec, bo Chyliński nie może być siłą drużyny mającej plany walki o final 8 i MP. Trzeba jak najszybciej poprawić obrone no i reaktywować chemie w zespole... Urlep (jeśli poważnie myśli o pracy) powinien usiąść przy jednym stole z zawodnikami i przeprowadzić męską rozmowe, to co było złe to przeszłość, już za nami, wywalić do kosza i rozpocząć nowy etap. Mam nadzieje że przyjście Urlepa wzbudzi w zawodnikach bojową atmosfere (pozytywną). Edney jak sami widzieliśmy w tamtym sezonie potrafił uruchomić swoim mózgiem największe drewna itp. Aż strach pomyśleć jak by wyglądała współpraca Edney-Wright...
MICHALSKI! CO? DYMISJA!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kazdy by chcial Tyusa! Trzeba mocno za to trzymac kciuki! a tym bardziej, ze nie bedzie juz mial on raczej placone za caly sezon tylko np. od grudnia do konca...a napewno warto!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pusty smiech ogarnia... na poczatek zastanowilbym sie gdzie tak szanowany trener ostatnio pracowal?braaaaawoooo w zespole walczacym o najwyzsze cele w lidze... uhhhaaaa... nie mozna odmowic mu warsztatu trenersiego i osiagniec, tak samo jak nie mozna odmowic doswiadczenia, tylulow i w ogole wszystkiego Adamowi Wojcikowi. Tylko popatrzcie jak na niego narzekacie...

Kiedy ostatnimi czasy Urlep cos osiagnal? o tak... przypomnijmy sobie, ah tak... przewertowac jeszcze raz kilka stron internetowych... ah... wieki temu!!! kiedy w Zgorzelcu dla kibicow osiagniecie wicemistrzostwa przez koszykarzy Turowa bylo tak fascynujace i nieprawdopodobne jak Basnie Andersena dla niektorych z nas w szkole.

I ostatnie i najbardziej smieszace... Grzegorz S. -> Roman L. -> Andriej Urlep szkoleniowiec kadry narodowej

Grzegorz S. -> Waldemar Ł. -> Jan M. -> Andriej Urlep szkoleniowiec Turowa.

Juz bym wolal dac szanse wykazania sie Turkiewiczowi, chociaz jest mlodym trenerem, moze ma jeszcze jakies ambicje, wyzwoli w tych zawodnikach wole walki... i na pewno bedzie taniej, a za reszte kasy bedzie mozna sprowadzic PG.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
jak czytam niektore posty na tym forum, to zastanawiam sie ile lat maja ich autorzy.
nie zachowujcie sie jak male dzieci, ktore maja w zwyczaju dzialac wg zasady - "zrobie mamie na zlosc i utne sobie palca".....

Turow to nasze wspolne dobro, jedyna atrakcja tej zapyzialej dziury jaka jest Zgc, wiec szanujmy to i nie kalajmy spuscizny i tradycji tego klubu!!! jest niewesolo, ale wlasnie teraz trzeba byc kibicem. Nieprzychodzenie na mecze to pokaz glupoty.

dobrze mówi!! polać mu!! :smt030 :P :P

szamo pisze:
Juz bym wolal dac szanse wykazania sie Turkiewiczowi, chociaz jest mlodym trenerem, moze ma jeszcze jakies ambicje, wyzwoli w tych zawodnikach wole walki... i na pewno bedzie taniej, a za reszte kasy bedzie mozna sprowadzic PG.

z całym szacunkiem szamo ale Turkiewicz był dobry żeby dokończyć poprzednie play off ale "1st. coach" to raczej brzmi jak jakaś tania bajka z bazaru.

Przepraszam jeśli Cię uraziłem szamo

Ostatnio zmieniony 03 gru 2009, 23:14 przez bez imienny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM JEST ZWOLNIC TRENERA,BO PRZECIEŻ NIE ZWOLNIĄ 3/4 ZESPOŁU GDY WIĘKSZOŚC MOŻE WSZYSCY MAJĄ GWARANTOWANE KONTRAKTY

Ech szkoda gadac

PROPONUJĘ NA SALI OKRZYK :"MICHALSKI????" CO? "WON"
Powtarzam po raz kolejny
W TUROWIE BĘDZIE DOPIERO DOBRZE JAK KLUBEM BĘDĄ ZARZĄDZAC PROFESJONALIŚCI....ZMIANY TRENERÓW NIC TU NIE DADZĄ!!!
DO JASNEJ CHOLERY PRZY PRAWIDŁOWYM ZARZĄDZANIU TEN KLUB MOŻE BYC ODPOWIEDNIKIEM SKRY BEŁCHATÓW W SIATKÓWCE.

Zaczynam chyba wierzyc w teorie spiskowe które mówią o celowym działaniu żeby TURÓW zniszczyc

[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 8:21 am ]
Turów był mocny za czasów Filipowskiego i Krygiera komuś się to nie spodobało,więc już ich nie ma,zwymyslano jakies bzdury,wkecono w jakieś afery.....Nigdy nie dowiemy się prawdy możemy gdybac ale Turów jest chyba solą w oku

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Bozee! Zastanowcie sie! Byl Obradovic-zle! Urlep-zle! Czego wy chcecie?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie wiem dlaczego Urlep nie podpisał na początku sezonu. Jeżeli chodziło tylko o kasę to w myśl powiedzenia - "chytry dwa razy traci". Turów zatrudnił nietaniego Obradovica, który na pewno nie odszedł z Turowa z pustą sakwą, a i Urlep choć przyszedł w trakcie sezonu za czapkę śliwek/gruszek trenował w Zgorzelcu nie będzie. Czy zatrudnienie Urlepa to dobra decyzja? Dobra - bo jego zatrudnienie to najmniejsze zło i wydaje się najmniejszym ryzykiem. Z jego nazwiskiem wiąże się słowo "sukces w polskiej lidze". Dobra bo zna polskie realia, polskich zawodników. Dobra ponieważ można się spodziewać, że Turów w dużym stopniu poprawi obronę a w tak słabej lidze dobrą obroną można wygrać bardzo wiele. To trener, który o koszykówce myśli 24h, dla którego koszykówka jest pasją, któremu motywacji nie powinno zabraknąć, bo przecież właśnie TUTAJ Z TYM ZESPOŁEM ( TUROWEM) ZA CZASÓW FILIPOVSKIEGO dostawał lanie. Jego motywacja może być pokierowana taką myślą, że trener , który sprawiał mu tyle kłopotów i doprowadzał do rwania włosów z tym klubem ( Turowem) nie zdobył Mistrzostwa - a ambitny na pewno jest. Nie on jednak będzie biegał i rzucał- musi mieć do tego zawodników - pretorian. Bez zmian personalnych nawet Urlep " z gówna złota nie zrobi". Przypuszczam, że poleci Gray i jeżeli faktycznie plotka ze Stevicem się sprawdzi to niestety Leon.
Zła - bo nie do końca rozumię tej mistyfikacji. Co sobie teraz mysli Urlep- "kiedy trwoga to do Boga", a moze tak własnie miało być? Wiedząc, ze Urlep leje na puchary a liczy się tylko MP, to czas na jego come back trafny- porażka w Atenach i można się skoncentrować tylko na lidze. A skoro tak to po co Obradovic. Można było zostawić po ostatnim sezonie Turkiewicza, który nie jest drogi. Za dużo spekulować nie ma co. Na pewno w przypadku Urlepa zadziałał faktor wrocławski, nie lokalny.

Czekam na zmiany kadrowe, bo bez nich dojście do finału to maks.
? - Chyliński
Deane - Gray
Roszyk - Wysocki
Wójcik - Witka - Leon ( odejdzie?)
Wright - Stevic?

Jest jeszcze taka mozliwośc, że Wysocki poleci, a na jego miejsce wskoczy Chyliński, ale co wtedy z Woodsem? Póki nie ma zmian to tylko spekulecje.

Co do klubu i włodarzy zdania nie zmienilem. Dalej podlegaja mojej krytyce. I nie zmienił tego fakt zatrudnienia "El Furioso vel Gargamel". Mimo wszystko lepiej późno niz wcale.Zobaczymy jak duch, który stał się ciałem zadziała na zawodników we Włocławku, bo to moze być mecz o druga pozycję po RS.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z wywiadu z Adamem Wójcikiem:

Cytuj:
Red.: Ostatnie zawirowania wokół stanowiska trenera Turowa z pewnością nie wpłynęły dobrze na drużynę, jak Pan to odbiera?

A. W.: Wiadomo, że jeśli się przegrywa, nie jest dobrze. Wiadomo, że szuka się winnych, ponadto nie graliśmy jeszcze z czołówką ligi, te najtrudniejsze mecze dopiero przed nami, a porażki z Polpharmą u siebie, czy z Kotwicą dały sporo do myślenia. Teraz nastąpiła zmiana, na którą zawodnicy nie mają wpływu, zarząd uznał, że tak będzie najlepiej, a my tę decyzję zaakceptowaliśmy. Na pewno na razie trener nie będzie miał zbyt dużo czasu, zbyt dużo treningów do dyspozycji, na pewno nie będzie łatwo od razu wszystko zmienić na lepsze, ale wierzę, że powoli osiągniemy wysoką formę.

Jeśli zawodnik nie wie z kim przegrał a z kim wygrał, to ja nie mam pytań :(

źródło: http://www.anwil.wloclawek.pl/index.php ... ls&nID=267

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.