Dzisiaj jest 17 cze 2025, 18:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
paawlus pisze:
ważna jest nowa, lepsza jakość, dla skostniałego i siermiężnego obecnie KK Tur. Powodzenia.

Obecnie.
Szkoda, że tego usztywnienia nie zauważałeś wcześniej.
K.K."TUR" ma się świetnie

Poczytaj moje posty i polemiki m.in. grengo, to zobaczysz jak bezpodstawnie oceniasz.
A jeśli chodzi o te Twoje ostatnie zdanie, to czyżby widać samozadowolenie? (no offense, pytanie retoryczne)

Tytuł:
pismak
pismak

Sorry ze się wpie....am ale jedno pytanie.
Chcecie kibicować.
Grupę kibicującą zakładacie.
Wola dopingu ogromna
TO CZEMU TAK CIĘŻKO BYŁO WAS WCZORAJ PODNIEŚĆ NA NOGI W 4 KWARCIE??
Pierdzielicie że samemu głupio wstawać.
W grupie wstajecie na 1 max 2 akcje.

Dziwne to.

Mam nadzieje ze jak już powstanie wasza nowa grupa kibicująca to razem podniesiemy "emerytów' z trybun.

eLo

Cytuj:
Zauważyłem że znowu nieradzący sobie z dopingiem KK ma pretensje do siedzących krawaciarzy, którzy przychodzą tylko PO OGLĄDAĆ sobie meczyk...

Ja swoje pytanie skierowałem do osób które chcą zakładać Grupę Kibicująca.

Cytuj:
W naszym KK dają z siebie wszystko niestety tylko bębniarze i nie sądzę żeby to się zmieniło.

Cóż rozejrzyj się dokładniej. Bo są osoby które tracą gardło na każdym meczu.Bo mnie osobiście uraziłeś tym zdaniem,
Jednak jeśli chodzi o bębniarzy to masz rację oni po prostu odwalają swoją robotę całym sercem.

Cytuj:
Przydało by się wprowadzić trochę piłkarskiego dopingu (nie chodzi mi o zachowanie podczas meczu) ale np. : nowe przyśpiewki, trochę poskakać też można przy tej przyśpiewce (o ile można tak to nazwać) "Tuuurów" nie których zamula....

Z przyśpiewkami zgadzam się w 101%.
Jednak wczoraj KK troszkę poskakało i miałem wrażenie iż pewna część meczu będę oglądać spod trybun. Sektor KK do skakania się NIE NADAJE.[/code]

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 15:47 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zauważyłem że znowu nieradzący sobie z dopingiem KK ma pretensje do siedzących krawaciarzy, którzy przychodzą tylko PO OGLĄDAĆ sobie meczyk... I mają do tego prawo !
Od dopingu jest KK. Każdy by chciał żeby cała hala dopingowała, ale zrozumcie to że nie które osoby przychodzą na mecz obejrzeć wspaniałe widowisko. Niestety takie osoby są też w klubie kibica (ok 50%). W naszym KK dają z siebie wszystko niestety tylko bębniarze i nie sądzę żeby to się zmieniło. Potrzebne są zmiany. Tym osobom którym się nie chce kibicować niech usiądą sobie na wygodnych miejscach i ustąpią miejsce w szeregach KK młodym kibicom którzy na prawdę mają ochotę się powydzierać i wspomóc Turów w lepszej grze.
Przydało by się wprowadzić trochę piłkarskiego dopingu (nie chodzi mi o zachowanie podczas meczu) ale np. : nowe przyśpiewki, trochę poskakać też można :smt026 przy tej przyśpiewce (o ile można tak to nazwać) "Tuuurów" nie których zamula....

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 15:31 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
dało by się wprowadzić trochę piłkarskiego dopingu (nie chodzi mi o zachowanie podczas meczu) ale np. : nowe przyśpiewki, trochę poskakać też można :smt026 przy tej przyśpiewce

Zgadzam się z Hakuna, przydałoby się wprowadzić w doping coś nowego skocznego.... tyle że poskakać raczej nie poskaczemy na sektorze KK.... on już się ledwo trzyma i obawiam się że przy podskokach wszystkich ludzi z KK, sektor mógł by się "posypać"... chociaż może i byłoby to dobre rozwiązanie, może wymieniliby nam sypiące się trybuny:D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

faworynka pisze:
Zgadzam się z Hakuna, przydałoby się wprowadzić w doping coś nowego skocznego.... tyle że poskakać raczej nie poskaczemy na sektorze KK.... on już się ledwo trzyma i obawiam się że przy podskokach wszystkich ludzi z KK, sektor mógł by się "posypać"... chociaż może i byłoby to dobre rozwiązanie, może wymieniliby nam sypiące się trybuny:D

Dokładnie... ! Powinno to przekonać do budowy nowej hali.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Dokładnie... ! Powinno to przekonać do budowy nowej hali.

I połamać nogi członkom KK.. :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła

http://www.youtube.com/watch?v=Gl2DnoNj ... r_embedded

U nas można by było takie coś z zimnymi ogniami zastosować na meczu ze stalówka na przyklad

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Fajna sprawa, ale nawet głupie zimne ognie są zabronione. Jak wniosłem pudło z szalikami na sektor to odrazu ochroniarz przybiegł sprawdzić, czy aby nie mam materiałów piro ze sobą :smt082 Także na tej hali to nie wypali.

P :smt026 zdr :smt026 .

Tytuł:
rekrut
rekrut

Avaddon18 masz rację,nie wpie.....j się! Przeczytaj dokładnie kilka razy mój pierwszy post...może zrozumiesz,a i trzeci też nie zaszkodzi. Z racji Twojego wieku wybaczam Ci te głupoty,które piszesz.Pewnie strasznie się nudzisz też,bo wpie......sz się w każdy temat!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

4mA pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=Gl2DnoNjd5Q&feature=player_embedded

U nas można by było takie coś z zimnymi ogniami zastosować na meczu ze stalówka na przyklad
]

Na tym filmiku nie tylko te zimne ognie, ale też sam doping fajnie zorganizowany, ogólnie wielkość tamtego KK jest na oko podobna do KK Tur. Tylko że tam każdy z całych sił dopinguje ^^ I do tego ten facet z megafonem ! Wszystko idealnie zorganizowane :D

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 20:37 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Janekmilan każdemu karzesz czytać swoje posty ponownie dziwne.

Poza tym zadałem tylko pytanie.
Nie krytykuje tego że chcesz zebrać nowa grupę kibiców.
Cieszy mnie to bo jak napisałem może wtedy , razem z wami uda się podnieść hale częściej niż raz na 13 kolejek.

A wpie...ac mogę się gdzie dusza ma zechce się wpier...lac.
Aby zaspokoić twoja ciekawość odpowiem że często udzielam się na forum bo mam bardzo często dostęp do internetu. Czy to komp czy to telefon.

Poza tym jeśliś taki mądry przeczytaj mój poprzedni post raz jeszcze.
Ale tak na spokojnie.

Pozdro

rekrut
rekrut

Jeśli:
- losy drużyny nie są Ci obojętne i wspierasz ją całym sercem i gardłem
- masz głowę pełną pomysłów
- jesteś otwarty na zmiany i wierzysz, że można je zrealizować
- jesteś zrzeszony lub niezrzeszony w KK
- wierzysz, że nie ma rzeczy niemożliwych
- nie boisz się nowych wyzwań
- jesteś aktywnym kibicem i nie wstydzisz się kibicować
- masz niespożyte zasoby energii i chcesz je wykorzystać,

przyjdź na spotkanie organizacyjne w najbliższy czwartek 7.01.20010 o
godzinie 18.00 do 2brothers. Wspólnie zastanowimy się, co i jak można
zmienić w naszym dopingu.
Celem spotkania nie będzie tworzenie nowego KK, ale wspomożenie obecnego
i ogólne poprawienie dopingu na hali. Jako 6 zawodnik na boisku powinniśmy mieć także przedmeczowe „treningi”, na których ustalimy "taktykę". Niech pierwszym (i mam nadzieję, nie ostatnim) takim treningiem przed zbliżającym się meczem z Treflem będzie to spotkanie.
Zapraszam;)

Ostatnio zmieniony 18 sty 2010, 14:10 przez effatha, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tych z wypchanymi kamieniami kieszeniami niestety ciężko podnieść do dopingu ze śledziami ledwo co podnieśli tyłki

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Po rozmowie z Tobą i siostrą, wiesz zapewne doskonale, że obecny Zarząd jest, jak najbardziej, za takimi "spontanami".
Zawsze to jakiś nowy pomysł, który może wnieść nieco świeżości w działalność zarówno KK i reszty Kibiców "TUROWA" podczas meczy na hali.
Pozdrawiam i zgłaszam swoją obecność.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

O ile dam rade to też będę.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.