Dzisiaj jest 18 cze 2025, 0:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan Ty już swoje zdanie odnośnie MPKK wyraziłeś , nie masz nic więcej do powiedzenia w tym temacie, nikt Cię do tego nie upoważnił . Jest Komitet organizacyjny i on jest władny w udzielaniu wszelkich informacji. Co do akcji to zaznacz wyrażnie że jest to decyzja Zarządu KK podjęto bez konsultacji z całym KK.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
siedem

owocnie rzekłoby się 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Spotkanie było owocne

a jednak jesteś na forum :smt044

z moich wiadomośści to spotkanie to niestety pupka :oops:

[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 10:46 am ]
Tomczan pisze:
kanapa pisze:
doszly sluchy z waszego obozu ze nie przylaczacie sie do akcji ANTY PZKosz ... bo Ludwiczuk ze swoja swita wam zalatwil EUROBASKET... !!!!!!! zenada i wstyd - 0 szacunku !!! zadnych zasad nie macie !!!

Mylisz się wielce.
Przeczytaj http://www.forum.basketultras.net/viewt ... &start=175
Mam nadzieję, że szacunek do Kibiców ze Zgorzelca wróci nie tylko Tobie ale i całej Rodzinie Kibiców Koszykówki.
Pozdrawiam

Witam.
Zgorzelec jest za!!!
Jestem prezesem obecnego Zarządu KK"TUR".
Wypowiedź KeMoTa jest jednostkowa i nie poparta przez Zarząd KK.Aczkolwiek widać, że był tym zmartwiony. :-|
Będziemy uczestniczyć w tej akcji.
Proszę jednocześnie o wyważenie wypowiedzi wobec Kibiców ze Zgorzelca.
Rozumiem, że może EuroBasket, jak i nie organizowanie MPKK przez nowy Zarząd może być kością niezgody(podział biletów i fajna impreza)
Mam lepszą propozycję!
Podajcie mi swoje maile na tomur@o2.pl a ja postaram się wszystko Wam przedstawić odnośnie Polskiej Ligi Koszykówki Klubów Kibica .
Transparent z hasłem na sobotnie spotkanie będzie gotów!
Pozdrawiam.

Tomczan, kością niezgody zaczynasz być TY. skoro wchodzisz w układy z rumunami bo inne KK z Tobą nie chcą rozmawiać to dobrze o Tobie nie znaczy.
Ale musze Cię pochwalić za to że znalazłeś chwilę aby napisać post na innym forum a dla członków swojego KK nie masz czasu i chęci.
I na koniec.
Skoro bierzesz udział w akcji to może powiesz co masz przeciwko Ludwiczukowi, aby każdy z członków KK wiedział przeciwko czemu protestuje oraz przedstaw nam"wszystko Wam przedstawić odnośnie Polskiej Ligi Koszykówki Klubów Kibica" . :smt082 Choć wg Twojego wpisu to tylko zarząd KK TUR będzie brał udział w akcji. :smt021

zinfoman
zinfoman

szamo pisze:
Tomczan pisze:
siedem

owocnie rzekłoby się 8)

Witam

Pytanie mam. Komentowana jest głównie frekwencja, a czy zostało coś ustalone? Jakieś nowe przyśpiewki. Jeśli tak to gdzie będą one przedstawione dla szerszej publiki. Chętnie cos nowego się w sobotę zaśpiewa :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Spotkanie się odbyło, było tyle osób ile było. Na dobry początek dobre i to.

Chcielibyśmy, aby na każdym meczu było coś nowego w dopingu- nie muszą to być od razu wielkie rzeczy, ale aby jednak ciągle doping szedł do przodu. Na najbliższy mecz ma być transparent. Koszykówka w Polsce za rządów tego pana spadła na totalne dno ( brak transmisji, a jeśli już są to w niszowym kanale, brak sponsora, strona plk zawiesza działalność, niewykorzystana szansa promocji powiązana z Eurobasketem , zamieszanie w ćwierćfinałach PP- gdzie trzeba było organizować dodatkowe mecze, bo ktoś źle policzył drużyny) i chcemy pokazać, że nam się to nie podoba.

Podczas kolejnego meczu w Zgorzelcu chcemy otworzyć stoisko malowania twarzy- aby było bardziej kolorowo na hali.

Za tydzień jest mecz wyjazdowy do Poznania, na który także można coś przygotować, potrzeba do tego jednak sensownych pomysłow i LUDZI, którzy podejmą się działania. Można pomyśleć wtedy o nowej przyśpiewce. W autobusie poćwiczyć, wypróbować na hali w Poznaniu w mniejszym gronie. Jak przyśpiewka będzie dobra- wprowadzić ją na mecze w Zgorzelcu. Tylko ktoś musi wyjść z pomysłem konkretnej przyśpiewki i spróbować pomysł wprowadzić życie. Pamiętajcie, że NIC SIĘ SAMO NIE ZROBI.
Dobrze by było też aby takie spotkania organizacyjne odbywały się częściej np. przed każdym meczem w Zgorzelcu. To, tak jak pisał hakunamakata, w poście w innym temacie, buduje tożsamośc i zaciśnia więzy.

Dużo można zrobić, potrzeba do tego jednak ludzi, którzy zaczną działać i wierzę, że tacy w Zgorzelcu się znajdą.

Ostatnio zmieniony 08 sty 2010, 12:52 przez effatha, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ja w Zgorzelcu pojawiam się rzadko ( przeważnie na mecze ).
Jednak sadzę że Tomczan zna moje możliwości i w razie potrzeby może "dopisać" mnie do pomocy w przygotowaniach lub jakiś zorganizowanych akcjach.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ktoś pisze:
Tomczan, kością niezgody zaczynasz być TY. skoro wchodzisz w układy z rumunami bo inne KK z Tobą nie chcą rozmawiać to dobrze o Tobie nie znaczy.
Ale musze Cię pochwalić za to że znalazłeś chwilę aby napisać post na innym forum a dla członków swojego KK nie masz czasu i chęci.

Wreszcie jakaś prawda nt.Tomczana. Cieszę się, że coraz szersze grono zaczyna dostrzegać jaki jest na prawdę.
Układy z Rumunią??? Toż to chore. Inne kluby ekstraklasowe miały odwagę powiedzieć, że nie biorą udziału w akcji, a naszym zabrakło jaj. I z drugiej strony po raz kolejny próba przypięcia się do nieswojej imprezy (MPKK).
A może stwórzmy taki transparent: Zarząd KK TUR ćwiczy - zwyczajny członek KK się nie liczy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

grengo pisze:
ktoś pisze:

Wreszcie jakaś prawda nt.Tomczana. Cieszę się, że coraz szersze grono zaczyna dostrzegać jaki jest na prawdę.
Układy z Rumunią??? Toż to chore. Inne kluby ekstraklasowe miały odwagę powiedzieć, że nie biorą udziału w akcji, a naszym zabrakło jaj. I z drugiej strony po raz kolejny próba przypięcia się do nieswojej imprezy (MPKK).
A może stwórzmy taki transparent: Zarząd KK TUR ćwiczy - zwyczajny członek KK się nie liczy.

Ktoś Ci płaci za jątrzenie? Ten wątek jest poświęcony w innym celu...Kończ …wstydu oszczędź.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Ten wątek jest poświęcony w innym celu

To co powiesz na to:

Tomczan pisze:
kanapa napisał/a:
doszly sluchy z waszego obozu ze nie przylaczacie sie do akcji ANTY PZKosz ... bo Ludwiczuk ze swoja swita wam zalatwil EUROBASKET... !!!!!!! zenada i wstyd - 0 szacunku !!! zadnych zasad nie macie !!!

Mylisz się wielce.
Przeczytaj http://www.forum.basketul...r=asc&start=175
Mam nadzieję, że szacunek do Kibiców ze Zgorzelca wróci nie tylko Tobie ale i całej Rodzinie Kibiców Koszykówki.
Pozdrawiam

Dr.Dre widać, że nie jesteś stronniczy...bez komentarza.

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo gdybyś był prezesem KK i postanowił ze uczestniczymy w akcji także byś nie pozostał głuchy na zarzuty kanapy.

Ten temat naprawdę służy do czego innego więc uszanujmy to.

Pozdrawiam.

P.S jeśli masz zamiar odpowiedzieć na mój wpis napisz na PW aby nie powstał tu bałagan.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo akurat poparcie tej akcji by się przydało ze strony wszystkich kibiców w Polsce... nietylko w ekstraklasie... bo jak w końcu się ktoś nie odezwie więcej to gazety będą temat wałkować, a reszta będzie mówiła, że jest pięknie i cudownie...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Grengo gdybyś był prezesem KK i postanowił ze uczestniczymy w akcji

Uwierz mi nie jestem głuchy nawet teraz, gdy nie jestem już nawet członkiem KK, ale jak krótkowzrocznym trzeba być aby nie dostrzegać tego, że to się zemści w przyszłości np. stronniczym sędziowaniem, itp. akcjami ze strony PZKosz-a. Turów nigdy nie był i nie będzie lubianym klubem w ekstraklasie, bo w mniejszym lub większym stopniu jest klubem niezależnym finansowo od nikogo, dlatego jest postrzegany tak, a nie inaczej. Sympatii przez udział w takiej akcji u nikogo nie znajdziemy, a nie sądzę, aby zależało nam na miłości do kibiców (Ultrasów)Anwilu.

szamo pisze:
grengo akurat poparcie tej akcji by się przydało ze strony wszystkich kibiców w Polsce... nietylko w ekstraklasie... bo jak w końcu się ktoś nie odezwie więcej to gazety będą temat wałkować, a reszta będzie mówiła, że jest pięknie i cudownie...

Adaś jest wiele racji w tym co mówisz, ale sądzę, że ta akcja może wyrządzić nam więcej szkody niż dać pożytku, tym bardziej że ze strony kibiców ekstraklasowych poparcie jest znikome.

Wracając do tematu skupmy się raczej na tym jak rozruszać wszystkich w hali, a nie na tym, by jednym transparentem zaszkodzić klubowi na dłuższy czas. Anwilowi to nie grozi, bo mają swojego prezesa w RN PLK.

Tytuł:
obserwator
obserwator

stoisko malowania twarzy- haha ^^ i wy chcecie żeby się z was w świecie kibicównie śmiano i nie uważano za małyszów i januszy ? :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zacznijmy działać!
Twoje moje !
Komu to służy???
ktoś pisze:
a jednak jesteś na forum

A nie byłem?
ktoś pisze:
z moich wiadomośści to spotkanie to niestety pupka

Odkrywczy-a jesteś.
Przecież napisałem 7 osób.
Ale to tylko świadczy o tym, jak inni potrafią krytykować, ale nie uczestniczyć.
ktoś pisze:
Tomczan, kością niezgody zaczynasz być TY

Jak mnie widzisz tak o mnie piszesz.
Podobny do kości jestem???
ktoś pisze:
skoro wchodzisz w układy z rumunami bo inne KK z Tobą nie chcą rozmawiać to dobrze o Tobie nie znaczy.

Rumuni też ludzie.
Kibice!
ktoś pisze:
Skoro bierzesz udział w akcji

Akcja jest ogólnopolska.
Popieram ją.
Dlaczego?
Dlatego http://www.forum.basketultras.net/viewt ... e5c9696f0f
Zapraszam do lektury.
grengo pisze:
Wreszcie jakaś prawda nt.Tomczana

Znasz prawdę o mnie?
Uwierz, że nie .
grengo pisze:
Cieszę się, że coraz szersze grono zaczyna dostrzegać jaki jest na prawdę.

To ja się cieszę, że to Ty się cieszysz.
Wiesz, uśmiech jest radosną odpowiedzią.
grengo pisze:
Toż to chore

Typowe dla Ciebie.
grengo pisze:
I z drugiej strony po raz kolejny próba przypięcia się do nieswojej imprezy (MPKK).

Przypinam się???
Do czego?
Organizujesz coś co nie jest powiązane z KK"TUR".
Co Ty organizujesz???
Jak to nazywasz?
Jakim Klubem jesteś?
grengo pisze:
Zarząd KK TUR ćwiczy - zwyczajny członek KK się nie liczy.

Dopiero co nogę wyjąłeś z tego gniazda a już srasz ile się da.
Znajdź sobie inną toaletę.
W tej papieru Tobie nie podają.
Palce i tak masz brudne więc sobie zbytnio nie pobrudzisz podcierając... .
Przepraszam, że nie na temat.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Panowie kolejny temat zaśmiecacie swoimi sprawami.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.