Dzisiaj jest 20 cze 2025, 8:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

wiewiór pisze:
no co! lodowiska nie bedzie ale może chór, albo balet wypali :smt023

" Panie Balcerek Pan przyniesie harmoszkę "

:lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
no co! lodowiska nie bedzie ale może chór, albo balet wypali :smt023
co ma nie być? :roll: mróz wraca i jeśli kibice dzisiejszego meczu nie porozjeżdżają przygotowanego miejsca, to jest jeszcze szansa!

Ostatnio zmieniony 20 sty 2010, 18:38 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ha ha ha szansa na co??? Przyznam, że miałam świadomość tego, że nie będzie to najlepsze lodowisko na świecie, ale to co zastałam tam spowodowało moje totalne zdumienie. Po jednej stronie góry i doliny a po drugiej kilka dziur :( Kilku mało trzeźwych osobników próbowało na butach się ślizgać i przewracali się co prawda, ale nie z powodu poślizgu na "lodzie" niestety. Pomysł fajny, realizacja nie wypaliła a szkoda :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Pewnie, że jest szansa, "TYLKO TRZEBA CHCIEĆ" - 10 w nocy. Wodę należy lać stopniowo, warstwami, najlepiej jakimś zraszaczem. Coś widzę, że zapał padł u pomysłodawcy. Do dzieła weekend się zbliża a dzieci głodne są atrakcji.

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Coś widzę, że zapał padł u pomysłodawcy.

Zapał pozostał niezmienny. Nie mamy wpływu na temperatury. Szczerze mówiąc to jedynymi demotywatorami są niektóre wpisy zawarte na tym forum i komentarze do artykułu na stronie głównej. Jagna, gdybyś była wczoraj przed CSR o 21 widziałabyś strażaków wylewających wodę. Jeżeli będziesz się wybierała na spotkanie forumowiczów to zerknij na przygotowania. Dzisiaj wylano wodę po raz kolejny więc odradzam ślizganie. ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
ha ha ha szansa na co??? Przyznam, że miałam świadomość tego, że nie będzie to najlepsze lodowisko na świecie
szansa oczywiście, aby się poślizgać :grin:
nie wiem, jak to aktualnie wygląda, ale upór i konsekwencja mogą dać owoce :smt023
No i może by jednak coś z tym stawem w parku :|

Tytuł:
obserwator
obserwator

Już całkiem całkiem to wygląda. Jeszcze trochę i będzie gotowe. Pomysł fajny, dobrze że tej zimy długo trzymają się ujemne temperatury, ale widząc ile to czasu i pracy kosztuje, co podjeżdżam pod stadion, to ktoś tam leje tą wodę, to nie wyobrażam sobie takich corocznych manewrów. Tym bardziej, że nie każda zima tak wygląda - bywały ostatnio cieplejsze. Może warto w przyszłości rozważyć syntetyczne ? Na pewno będzie warto jeśli na ferie, to lodowisko zapełni się dzieciakami. Tak czy inaczej brawo za upór i konsekwencję.
Kiedyś był w Zgorzelcu program "ferie na sportowo" czy obecnie jest coś w tym stylu organizowane ? Jeśli tak, to kto się tym zajmuje ?
Lodowisko już tuż tuż, może warto zorganizować na ferie np. 1. Turniej mini hokeja np. o puchar Burmistrza. Może znajdzie się w budżecie CSR jakaś mini kwota na zakup bramek do hokeja ? Za 100 zł można kupić bramkę + 2 kije (nic specjalnego ale jest), a najlepiej 2 bramki ;-) I już można organizować turniej. Jako że taka bramka jest wielofunkcyjna posiada osłonę treningową, można organizować konkursy.
Wiem, że to nie należy do zadań CSR, ale napisz PiTeK czy jesteście w stanie zorganizować taki mini turniej ?
Jeśli nie, to może są chętne ze 2-3 osoby do zorganizowania takiego mini turnieju w okresie ferii ? Chętnie się włączę.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

AdrianMarkowski pisze:
co podjeżdżam pod stadion, to ktoś tam leje tą wodę, to nie wyobrażam sobie takich corocznych manewrów. Tym bardziej, że nie każda zima tak wygląda - bywały ostatnio cieplejsze. Może warto w przyszłości rozważyć syskntetyczne ?
dobrze, że wodolejów nie brakuje (niektórzy z tego forum mogli by z dobrym skutkiem wspomóc akcję ;) ), natomiast zastanawia mnie jedna rzecz: dlaczego taki upór jest przeciw lokalizacji lodowiska w parku miejskim? to jest dla mnie nielogiczne :cry: znowu polityka wygrywa z logiką?

no to skoro pilnuję rozwoju wypadków lodowych, to tak to dziś wygląda:

Ostatnio zmieniony 22 sty 2010, 16:29 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Chuck Norris jr pisze:
dlaczego taki upór jest przeciw lokalizacji lodowiska w parku miejskim? to jest dla mnie nielogiczne :cry:

Chuck Norris jr, ale nikt się nie upiera przeciw. Tam nawet ktoś odśnieżył przynajmniej 30-40m.
Nie chcę pisać za PiTKa, ale wydaje mi się, że po prostu na obiekcie którym zarządza, chciał i zrobił lodowisko,a Park i stawy raczej nie należą do CSR.
Wygląda ono już prawie nieźle, co widać na Twoich zdjęciach.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wygląda ono już prawie nieźle
wyglądałoby dobrze, gdyby komuś nie pomyliło się z boiskiem piłkarskim :o

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Eh,
Jak powstanie lodowisko z prawdziwego zdarzenia (kosztuje majątek)- źle bo miasto wyda kasę na kolejny obiekt sportowy
Powstaje prowizoryczne lodowisko - źle bo nie jest profesjonalne
Nic nie powstanie - źle bo w mieście się nic nie dzieje

Kocham to Miasto....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

:smt023 tak trzymać -niech się coś dzieje,a w końcu gdzie się mamy ślizgać???wystarczy że i tak się leje wodę w naszym mieście ,,,,, :smt044

Tytuł:
pismak
pismak

dzisiaj już jest i mróz i zamarznięte lodowisko i widziałem przejeżdżając koło CSR dziewczynę na łyżwach więc pierwszy zainteresowany już jest. Zamiast marudzić ten kto ma ochotę i sprzęt nie przetestuje lodowisko. PiTek u mnie masz dużego plusa, pomimo przeciwności jednak udało się. Teraz zobaczymy jakie jest zainteresowanie wśród mieszkańców tego typu rozrywką.

Tytuł:
obserwator
obserwator

w naszym mieście na bank przydałby się jakis klub, dyskoteka bo tego brakuje a napewno byłoby na to wzięcie, a tak to mamy w mieście wszystko co do szczęścia potrzeba :P mi tam się tu podoba ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak , tak teraz zapraszamy j.oleszkiewicz na pokaz umiejętności jazdy na łużwach :smt026

[ Dodano: Nie Sty 24, 2010 3:20 pm ]
Tak , tak teraz zapraszamy j.oleszkiewicz na pokaz umiejętności jazdy na łyżwach :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.