Dzisiaj jest 17 cze 2025, 18:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Niestety tak jak zakładałem jeszcze kilka miesięcy temu sezon dla Turowa zakończył się bardzo szybko.Jeżeli faktycznie klub podpisał umowę z PGE to ja sobie nie wyobrażam by w klubie nie nastąpiły zmiany i to głębokie.Należy bezprzecznie wysadzić ze Zgorzelca zaciąg pomagierów z Wrocławia(poza Turkiewiczem).Nie układało sie w tym sezonie od samego początku.Kto winny?Właściwie chyba wszyscy.Począwszy od prezesa skończywszy na zawodnikach,może poza Wrightem,Wysockim.Grayem.Chyba tylko oni nie zawiedli.Natomiast największe rozczarowanie to gra A.Wócika.Nie wiem ile zarabiał ale był chyba zajdroższym zezerwowym w historii PLK.Mecze oddawane bez walki niestety były normą a niektóre przegrane wołały o POMSTE DO NIEBA .Zmiany muszą nastąpić bo w przeciwnym razie trybuny będą puste.Cała Polska widzi , że coś jest nie tak , nawet komentator p. Noculak to zauważył komentując ostatni mecz.Innego wyjścia nie ma.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Po prostu wstyd i hańba !
Ludzie odpowiedzialni za tą sytuacje nie widzą swoich błędów tylko czekają może jakoś się uda, może sprawa przycichnie i na kolejny sezon będzie znów robota bez ponoszenia odpowiedzialności – kto by tak nie chciał !

Jednocześnie mam małą przestrogę dla wszystkich którzy piszą bardzo brzydko i wyzywają naszego kochanego prezeska – wieść gminna niesie że szykuje się do ataku w sądzie na co niektórych którzy go obrazili na tym forum :(

hahahahahahahahahahaha

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mam pytanko :P Kto może odwołać prezesa Michalskiego?? Bo zakładam, że sam do dymisji się nie poda ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

kam_zgol pisze:
Mam pytanko :P Kto może odwołać prezesa Michalskiego?? Bo zakładam, że sam do dymisji się nie poda ;)

Myślę że prezesi kopalni i elektrowni maja znaczący wpływ na radę, a rada na zarząd klubu.
Myślę że całą tą ekipę należałoby wymienić na apolityczną.

Odkąd pojawiła się polityka (politycy) zaczęły się problemy KS Turów

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gornik pisze:
Myślę że całą tą ekipę należałoby wymienić na apolityczną.

To akurat jest mało prawdopodobne. Jeżeli już coś się zmieni w zarządzie klubu to na bank dalej będzie związane mocno z polityką , tyle że będą to odpowiedni ludzi. Ale naciski dalej pewnie pozostaną.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jak najbardziej podpisuję się wszystkimi kończynami pod hasłem przewodnim "Prezesejro Dymisjonejro"... bez tego nie ma szans na profesionalne zarządzanie i rozwój klubu...znając jednak Nasze lokalne piekiełko obawiam się, że skończy się jak zwykle czyli cytując klasyka: "Co Pan zrobisz jak Pan nic nie zrobisz" :-?

Włocławska zaraza przegrywając parę lat wstecz w ćwierćfinałach z Kartonami ze Świecia również uplasowała się na 5 miejscu... było wielkie pierrrdut i biadolenie, następnie chaos organizacyjno sportowy związany z rzekomym "cudotwórcą" Zmago Sagadinem, który poza chybionym transferami, sianiem fermentu i kwasów w drużynie N.I.C. nie osiągnął w Rzeczpospolitej... zaraza potrafiła jednak wyciągnąć wnioski, a ich Tekturowi rywale z piękną nową halą tułają się po niższych ligach...

[ Dodano: Wto Maj 04, 2010 2:00 pm ]
Jakby tego było mało Justin twierdzi, że po dzisiejszym spotkaniu w klubie zarządzono embargo na wypłatę zaległych 3 miesięcznych pensji...

Kurka wodna znowu pójdzie w świat wieść gminna, że jesteśmy nierzetelnym i mało wiarygodnym parterem sportowym.... nie ma to jak dbać o markę i dobry PR klubu... na bank odbije Nam się to czkawką w przyszłym sezonie... :smt096

"...check this out js got home frm a meeting with the club and they tried me said they weren't going to pay me my money! WOW... only in europe!... i guess i'm not coming home until they cut the check... u can believe that!!! ..."

http://twitter.com/JustinGray1

[ Dodano: Wto Maj 04, 2010 2:03 pm ]
Żona Justina również ostrrro poirytowana...

"...looks like we're not going home yet. turow zgorzelec has got to be the most unprofessional basketball club in europe.. hands down!..."

[ Dodano: Wto Maj 04, 2010 2:54 pm ]

Trafna analiza... Turowie podążaj tą drogą!

http://www.3sekundy.com/2010/05/w-koncu ... lidze.html

Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 13:56 przez DragisA, łącznie zmieniany 6 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A czy Państwo Gray nie pisali czemu założyli embargo na ostatni mecz a i nie tylko na ostatni bo z tego co wiem to w Sopocie pisarz( bo chyba nie koszykarz) Gray dobrowolnie dołożył fauli żeby mieć z głowy.
O ile znam angielski a znam słabo to "możliwe tylko w Europie" może to i racja ale gra takich WoW koszykarzy też jest "możliwe tylko w Europie"

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ocho !!! Dobry początek nadchodzącego nowego sezonu. Bardzo dobrze rokuje.

Jeśli My kibice nic nie zrobimy to należy sie spodziewać dalszy ciąg "dobrych" decyzji prezesa Jana Michalskiego.

Może jakieś pożegnanie z sezonem 2009 - 2010 pod hala na maratońskiej?

Petycja? Np. do Prezesa PGE Tomasza Zadrogi podpisana przez kibiców?

To dałoby spory rozgłos naszego niezadowolenia, swoiste wotum nieufności. KK jak wiemy i widzimy za judaszowe srebrniki, nic nie zrobi w tym celu. Zastanawia mnie jedynie czy wśród kibiców jest odrobina chęci zrobienia czegokolwiek alby wyciągnąć nasz klub z czeluści obecnych „włodarzy”.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
znowu pójdzie w świat wieść gminna, że jesteśmy nierzetelnym i mało wiarygodnym parterem sportowym
na parter rzeczywiście spadliśmy, teraz pora myśleć, jak wrócić na pięterko :grin:

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Jeśli My kibice nic nie zrobimy to należy sie spodziewać dalszy ciąg "dobrych" decyzji prezesa Jana Michalskiego.

a moze spojrzmy na to z innej strony. A co jesli Michalski ma racje, ze wstrzymal kase - tzn nalozyl kare finansowa na niektorych graczy? np. na Graya, pisarza twitterowego.... Wystarczy popatrzec jak gral w tej serii i ile fauli (i w jakim czasie) lapal w tych meczach. Czyzby spieszylo mu sie do domu?
3 faule w 4 minuty w pierwszej kwarcie meczu w sobote sa dosc zaskakujace.... Nie sadzicie?
bog180 pisze:
A czy Państwo Gray nie pisali czemu założyli embargo na ostatni mecz a i nie tylko na ostatni bo z tego co wiem to w Sopocie pisarz( bo chyba nie koszykarz) Gray dobrowolnie dołożył fauli żeby mieć z głowy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ale zaraz zaraz , może zastanowimy sie nad przyczyną takiego postępowania. To , że zawodnikom nie chciało sie grać to było widać, tylko zastanówmy sie dlaczego?
Zawodnicy to też ludzie, a nie maszyny do zdobywania punktów. Klub to nie fabryka gdzie można opier...olić, postraszyć i pracownik z lękiem utraty pracy gania jak w zegarku. Taki Gray spokojnie sobie poradzi i poza Zgorzelcem. Jak dla mnie pewien Pan zderzył sie po raz pierwszy z nowa jakością człowieka, a klapki na oczach nie pozwoliły mu zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi.

Jeśli prezes w przyszłym sezonie chce zrobić "obóz koncentracyjny" a nie drużynę to przewidzę juz dziś marną przyszłość. O czym my w ogóle piszemy , w cywilizowanych społecznościach po takiej porażce normalny prezes podał by się do dymisji. Ale do tego trzeba mieć jaja!

Tytuł:
obserwator
obserwator

dr. dre ja tam pod taka petycja moge sie podpisac i recyma i nogyma jak trzeba bedzie:) wiesz jak jest .......

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Szybka prasówka związana z gorącym tematem...

Po klęsce Turowa: PGE nadal będzie hojnym sponsorem
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65031, ... sorem.html

Wulkan bucha dalej
http://difens.blox.pl/2010/05/To-bedzie ... ktore.html

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

...się okaże ze kasy zabrakło na dokończenie PO. 8 mln to mało... złośc we mnie kipi.

Myślę że sobota lub piatek pod halą można sie spotkać i wykrzyczeć ...Co myślimy :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

Cytat:
"Nie omieszkałem spytać władz Turowa o zaistniałą sytuację:

Nie będę komentował takich spraw publicznie. Ustalenia pomiędzy klubem, a zawodnikami to prywatna sprawa. Jeśli któryś z nich chce o tym mówić otwarcie proszę bardzo, na pewno pomoże to klubowi."

Jaka troska o dobro klubu...no i Gray otwarcie skomentował cała sytuację... jw.

Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 16:39 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Myślę że sobota lub piatek pod halą można sie spotkać i wykrzyczeć ...Co myślimy :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

jestem za.... ktos jeszcze chetny na pikiete??

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.