Dzisiaj jest 29 cze 2025, 19:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Marcopollo pisze:
Czyli skoro np. ja tam się wypowiadałem, to mam rozumieć że jestem mafiozem i złodziejem?

Gdzie ja człowieku coś takiego napisałem????? :-?
Daj przykład...
Marcopollo pisze:
Proponuję ci ostrożniejszy ton. Nie podoba mi się twoja wypowiedź!!

Co się tak napuszyłeś. ]:-> Zacytuj proszę gdzie ten nieostrożny ton. Nie kumam Cie...
:|
YELLO_35 pisze:
Przestań się emocjonować Marcopollo - my już dawno przestaliśmy się przejmować tym co wypisuje Dr. Dre...

:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Szkoda, że nie czytasz siebie... :smt082 :smt082 :smt082

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Gdzie ja człowieku coś takiego napisałem????? :-?
Daj przykład

To ty nie wiesz co piszesz?? Proszę bardzo:
Dr. Dre pisze:
YELLO_35 pisze:
Temat przewodni - oczekiwanie na Doktorka i wykład z marketingu

Panie… najpierw to musze Ci wyłożyć sztukę zapamiętywania. Z socjologii, a nie z marketingu- zapomniałeś. Ehhh za dużo masła albo śmietany, ale tak to już jest z tym nadmiarem towaru na półkach - bez umiaru :grin:

Yello mogłeś w zastępstwie wygłosić jakiś hymn pochwalny o różnorodności i jakości towarów w marketach. Albo dokonać jakieś analizy porównawczej cen u "badylarza" i w tych wspomnianych „blaszakach”. Tematów można mnożyć...Temat przewodni: lokalny biznes to mafia i złodzieje, którzy zatrudniają na czarno i wyzyskują pracowników i naciągają społeczeństwo.

:smt082 Tak na poważnie - zapomniałem. :-? Byłem na kręglach w izraelskim centrum rozrywki. 8) Pitka pomysł jest git - przynajmniej nudą nie powieje

Dr.Dre pisze:
Chuck, kurcze to jest tylko sarkazm pod adresem kilku Panów na tym forum, którzy tak właśnie postrzegają lokalny biznes. To odnośnie tematu "nowe markety" i tam wygłaszane pinie.. :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Zaraz zaraz w co Ty grasz... :smt028 Ktoś tu odwraca kota ogonem :-? To Wy mnie przekonywaliście na wątku " nowe markety", że nie ma co wspierać lokalny biznes i nawet padły tam oskarżenia, że tylko w marketach pracownik dostaje umowę, a u drobnego przedsiębiorcy to tylko na czarno i bez zusu!!!!!!!!! a ten wpis który wyciągasz z kontekstu jest sarkazmem, który odnosi się do Waszego podejścia do lokalnego biznesu, innego niż sklepy wielkopowierzchniowe. Jeśli szukasz haczyka ... to Yello może sie ucieszyć. Masz pole do popisu Yello - możesz zabawić sie w małą " manipulację" zresztą podana na tacy. :D

He he cwaniaczki...

Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 22:45 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre - nie zaśmiecaj wątku pisaniem nie na temat :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Więc wracamy do tematu... :smt050

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

..no właśnie, spotkania ostatnie (te w których uczestniczyłem) nie napawają optymizmem. Uczestników coraz mniej, warunki do dyskusji nienajlepsze (może jak się ociepli, można będzie na świeżym powietrzu posiedzieć), tematyka coraz bardziej nieświeża.
Jednym słowem brak młodej krwi, a szczególnie jej piękniejszej odmiany.
Dziewczyny, gdzie jesteście?! :grin:
No i ten powracający temat zmiany lokalizacji 2Br, ktoś zna jakieś szczegóły?
---
YELLO_35 pisze:
organizacja PhotoDay'a na terenach zajezdni tramwajowej w Goerlitz.
czy to ta zajezdnia, na którą wpadłem kiedyś przypadkiem, objeżdżając miasto?
choć to raczej zajezdnia kolejowa, tak mi się zdaje, bo ekspertem tu nie jestem, to było w 2004.
http://www.fmix.pl/album/57229/stara-za ... goerlitz/1

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
czy to ta zajezdnia, na którą wpadłem kiedyś przypadkiem, objeżdżając miasto?
choć to raczej zajezdnia kolejowa, tak mi się zdaje, bo ekspertem tu nie jestem, to było w 2004.

Szczerze mówiąc nie wiem...
Zajezdnia tramwajowa jest gdzieś w rejonie ZOO - tak kojarzę.
Na terenie Goerlitz jest jeszcze duża bocznica byłego Wagonbau (teraz Bombardier) - ale to też nie to. Więc pewnie to ta tramwajowa. Namieszałem , nie? ;)
Swoją drogą PhotoDay w Bombardierze - to byłby hit... 2 lata temu na bocznicy mieli nowy model lokomotywy - stałą latem z napisami o premierze na jesień. Mocna rzecz ;)

Chuck Norris jr pisze:
no właśnie, spotkania ostatnie (te w których uczestniczyłem) nie napawają optymizmem. Uczestników coraz mniej, warunki do dyskusji nienajlepsze (może jak się ociepli, można będzie na świeżym powietrzu posiedzieć), tematyka coraz bardziej nieświeża.
Jednym słowem brak młodej krwi, a szczególnie jej piękniejszej odmiany.

Faktem jest , że nieco podupadło. Lokal niespecjalnie sprzyja dyskusjom - jest zbyt głośno najczęściej. Może tu tkwi przyczyna?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 13:06 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zajezdnia koło zoo to też byłoby to jest tam wiele atrakcji

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 9:53 przez bog180, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

YELLO_35 pisze:
Lokal niespecjalnie sprzyja dyskusjom - jest zbyt głośno najczęściej. Może tu tkwi przyczyna?

Na pytanie które zadałem koledze dlaczego juz nie chodzi na te spotkania i aby mnie wprowadził na "salony" :smt082 odpowiedział : "bo mi sie nie chce w nich uczestniczyć mam ju z dośc tych skółeczkowanych wywyższających się... (tu nie zacytuję)" Może w czym innym jest problem, a nie szukanie we wszystkim winy. 2B jest miejscem gdzie można rozmawiać - sprawdzone! :smt058

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
"bo mi sie nie chce w nich uczestniczyć mam ju z dośc tych skółeczkowanych wywyższających się... (tu nie zacytuję)"

Ja akurat rzadko bywam od jakiegoś pół roku - więc jeśli próbujesz mi coś przekazać to się mylisz ;)
Znam za to osobę przez którą kilka osób odpuszcza sobie spotkania...i możliwe , że to ten Twój koleś właśnie ]:->

Dr. Dre pisze:
Może w czym innym jest problem, a nie szukanie we wszystkim winy.

Zgadza się - Chuck napisał o tym - świeża krew i nowe spojrzenie. Zmuszenie do dyskusji. Bo ostatnio odłam fotograficzny najczęściej tylko w swoim gronie dyskutuje - m.in. dlatego , że hałas na więcej nie pozwala.

Dr. Dre pisze:
2B jest miejscem gdzie można rozmawiać - sprawdzone!

Tjaaa - byłeś na naszych spotkaniach? Wiesz ilu ludzi bywa? Wiesz jak było w dawnym Beście? Znasz nasze potrzeby? (nie licząc orzeszków ;) ) Pogadać to se można w cztery osoby przy stoliku - ale nie w kilkanaście...a tylu bywało.

Dr. Dre - ja przyszedłem kiedyś sam znając tylko ówczesnego Krytycznego. Jeśli potrzebujesz wprowadzacza salonowego to służę pomocą ;)

bog180 pisze:
Zajezdnia koło zoo to też byłoby to jest tam wiele atrakcji

O tej właśnie myśleliśmy z Turkiem :smt023

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 16:11 przez YELLO_35, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 13:07 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

I kto się zjawił? 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 13:09 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cierpliwości, wszystko wróci do normy, jak tylko coś się zacznie dziać. Na razie jednak tylko PiTek wyszedł z pomysłem kręgli. Może by też wrócić do starej propozycji popływania łódkami po Nysie? tylko z kim? :-?
Jakieś projekty integracyjne powinny coś niecoś zmienić i może poprawić frekwencję?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.