Dzisiaj jest 20 cze 2025, 21:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Polecam Panią Hoffman, zawsze daje znieczulenie bezpłatnie ;) Jedyny minus moim zdaniem to to, że nie używa rękawiczek, ale jakoś da się przyzwyczaić.

Odradzam Zabłockiego. Niemal wysłał mojego kumpla na temten świat.... Majstrował mu w buzi, po czym spojrzał i powiedział "O kur.a!"... kumpel jak to usłyszał to mało nie zemdlał.... a za chwilę jechał na operację do Jeleniej Góry bo Pan Zabłocki wyrwał pół szczęki razem z kanałem... bleeeee

Tytuł:
rekrut
rekrut

Polecę jeszcze gabinet pani Olechnowicz (i starszej i młodszej ) na ul. Pięknej - adresu nie pamiętam, ale paru znajomych i ja korzystamy z ich usług i nie dotarła do mnie negatywna opinia. Ceny - jak na Zgorzelec dość przystępne. Miałem kiedś wielki kłopot - trzeba było uzupełnić jedynkę (złamała się), a tu akurat godzina 19.00 i piątek przed długim weekendem w maju. Obdzwoniłem wszystkie gabinety dentystyczne - tylko p. Olechnowicz podeszła z sercem i zgodziła się przyjąć.Do tej pory ząbek się trzyma.Opłata jak za przyjecie o 22.00 też wydała mi się b.niska. Osobiście polecam.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No,ludzie,i na mnie przyszła pora...od wczorajszej nocy męczę się z bólem zęba a teraz to jestem po całej nocy istnych męczarni.Panicznie i niewyobrażalnie boję się dentysty,ostatnim razem korzystałam z usług stomatologa w roku 1999.Naprawdę nie wiem,gdzie mam się z tym problemem udać,ale z waszych opinii wynika jednoznacznie,że pani Hoffman jest the best.Jest w Jeleniej Górze klinika bezbólowego leczenia zębów i faktycznie pracują tam profesjonaliści,ale mają takie ceny,że mózg staje.Wychodzi na to,że wkrótce czeka mnie przymusowa wizyta u jakiegoś sadysty...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Co prawda, Pani Hoffman nie ma warunków klinicznych, ale mogę zagwarantować że leczy zęby bezbólowo.
Nawet w kwestii usunięcia, pacjent nie wie u niej co to ból.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No ludzie,nareszcie jestem po wizycie u dentysty...po długich zastanawianiach postanowiłam pójść na żywioł(lub raczej moja koleżanka postanowiła za mnie,że na ten żywioł pójdę) i za radą kumpeli poszłam do Pani Marii Godek.To dentystka przyjmująca na Iwaszkiewicza.Miałam masę kłopotów z uzębieniem-potrzebny był mały zabieg i ekstrakcja.NIC mnie nie boloło.Mimo,że mam korzenie jak baobab,ani chwili podczas wyrywania nie czułam bólu.Polecam wszystkim najlepszą dentystkę jaką w życiu spotkałam-Pani Godek ma nie tylko wspaniałe podejście do pacjenta.Jej gabinet jest bardzo dobrze wyposażony,nie odbiega standardem od kliniki w Jeleniej Górze.Ceny za zabiegi również są przystępne.Z gabinetu wychodzi się z uśmiechem na ustach.Od dziś nie boję się już wizyt u stomatologa.Jeżeli którekolwiek z Was jest przerażonych na samą myśl o fotelu dentystycznym,zaś wizyta wydaje się niezbędna,zdecydowanie polecam gabinet Pani Godek.Jestem pewna,że każdy będzie zadowolony z bezbolesnego i fachowego leczenia zębów.

Tytuł:
obserwator
obserwator

odświeżam temat

czy ktoś może coś napisać o Pani Ewie Selahi? ktoś kto leczył u niej ząbki.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ja nie wnikam w temat - chodzę co pół roku na wiztyty kontrolne do p.Anny Olechnowicz i nie mam problemów. Nawet moja córka tam z chęcią chodzi , bo zawsze dostanie nagrodę - w tym wieku to argument jak najbardziej ZA.

Temat wątku o tyle dziwny (i śmieszny) , że wystarczy pójść raz na 2 lata żeby na jakimkolwiek dentyście psy wieszać - bo zabolał nas złom zapuszczony próchnicą , że aż strach ;) Chodzi się systematycznie i nie ma kłopotu.

Moja mama chodzi do p. Łoboz - wcześniej też chodziłem do niej - bez zarzutów.

Co łączy obydwie Panie? Obydwie są fajne , miłe i ładne :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

ja również chodzę do p. Anny Olechnowicz i jestem zadowolony.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, 1:40 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Turek dzięki za szczegółową informację :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, 1:41 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Chciałabym kompleksowo i w ciągu jednej wizyty wyleczyć moje 2 ósemki (ostatnia dentyska nie potrafiła ich znieczulić :roll: ).
Osobiści bardzo miło wspominam Stomadent, ale dawno tam nie byłam. Czy ktoś tam chodzi? A jeśli tak to do którego dentysty?
A może, polecicie jeszcze kogoś? Warunek dobrze wyposażony gabinet i spotkania umawiane na konkretne godziny (żeby nie trzeba było siedzieć i czekać przed gabinetem, co u niektórych jest normą :roll: ).
pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

viper126pzgc pisze:
Co prawda, Pani Hoffman nie ma warunków klinicznych, ale mogę zagwarantować że leczy zęby bezbólowo.
Nawet w kwestii usunięcia, pacjent nie wie u niej co to ból.

A ja mam akurat złe doświadczenia z usunięciem zęba u Pani Hoffman.
Wyszedłem z gabinetu ze łzami w oczach - taki był ból.

Nie zapomnę słów Pani Doktor po podaniu zastrzyku przeciwbólowego.
"Zanim wypalę papierosa, zastrzyk zacznie działać"
.... po czym papierosik zapłonął
Po trzech minutach przeżyłem horror...
Nigdy więcej w tym gabinecie!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Morela1 pisze:
Chciałabym kompleksowo i w ciągu jednej wizyty wyleczyć moje 2 ósemki (ostatnia dentyska nie potrafiła ich znieczulić :roll: ).
Osobiści bardzo miło wspominam Stomadent, ale dawno tam nie byłam. Czy ktoś tam chodzi? A jeśli tak to do którego dentysty?
A może, polecicie jeszcze kogoś? Warunek dobrze wyposażony gabinet i spotkania umawiane na konkretne godziny (żeby nie trzeba było siedzieć i czekać przed gabinetem, co u niektórych jest normą :roll: ).
pozdrawiam

Polecam Panią Ewę Selahi, leczyłam u niej moje górne 8semki, bardzo ciężko było się do nich dostać ale dostałam znieczulenie i wyleczono mi je, miałam o tyle nieciekawą sprawę że jedna 8semka robiła mi normalnie dziurę w dziąśle więc dentystka spiłowała elegancko część która zadawała ból i po problemie :)

Umawia się z pacjentem na daną godzinę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja polecam Beatę Szczerbę-Drozdowską. Leczę zęby u niej od 10 lat i jestem bardzo zadowolony. Leczenie w miłej atmosferze. Gabinet przy ul. Warszawskiej.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.