Dzisiaj jest 09 lip 2025, 21:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Ostrzegam dyskretnie przed osobistymi wycieczkami :roll:

Daj spokój, w jakiś sposób przecież muszą wylać swoje żale do świata zakompleksieni frustraci. A internet nadaje się do tego typu odreagowania wyśmienicie. Od kiedy dowiedziałem się, dlaczego w swoim środowisku nosi przydomek "rożek", zrozumiałem skąd u niego ten bezmiar goryczy i jednocześnie agresji. Zrobiło mi się go nawet żal, dlatego przestałem już reagować na jego infantylne zaczepki. 8) ;-)
Niech sobie dalej w ten sposób klika, jeśli mu to pomaga... :)

Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 17:15 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Gronicz wystartował dziś oficjalnie, a jego hasło tutaj klik

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

przekorny pisze:
Niech sobie dalej w ten sposób klika, jeśli mu to pomaga...

YELLO_35 pisze:
Ostrzegam dyskretnie przed osobistymi wycieczkami
Bo to nie jest tematem wątku...

:lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Bardzo zła informacja na dzień dobry! Gronicz startuje i chce zmieniać Zgorzelec!!! Te Panie obok to sztab, czy parytet? Gratuluję doboru!!! Krystyna Komsta poprzednio startowała od Dobrzyna, czyżby Go zdradziła?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jendrzej pisze:
Te Panie obok to sztab, czy parytet?

Dorota Baranowska - rzecznik prasowy
Krystyna Komsta - szefowa sztabu wyborczego

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

chyba niepełne to hasło Gronicza moim zdanie powinno być zamiast "zmieniamy Zgorzelec" - Sprzedajemy Zgorzelec ! tak właśnie tak powinno brzmieć hasło Platformy Obywatelskiej i Gronicza !

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

wróżka pisze:
Sprzedajemy Zgorzelec

Pewnie byś wolał'a NACJONALIZUJEMY ZGORZELEC! Można zarządzać :smt082 Czyli to wszystko co tygryski lubią najbardziej :D . Socjalizm sie nie sprawdził, może dotrze to kiedyś do wszystkich.

Ostatnio zmieniony 20 paź 2010, 9:05 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

wróżka pisze:
chyba niepełne to hasło Gronicza moim zdanie powinno być zamiast "zmieniamy Zgorzelec" - Sprzedajemy Zgorzelec ! !

Zapomiałeś że to co było do sprzedania zostało przechandlowane za czasów Fiedki

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
zamiast "zmieniamy Zgorzelec" - Sprzedajemy Zgorzelec

Wytłumacz mi proszę co masz na myśli pisząc "sprzedajemy Zgorzelec" ??

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Droga Wróżko, cóż mam Ci powiedzieć. Z całej Twojej "pisaniny" wynika, że całym złem Zgorzelca są 4 lata rządów Gronicza. To tak, jakby napisać, że przed nim nic się nie działo, niezależnie od tego, dobrze czy źle, ale nic. Przyjrzyj się dobrze ostatnim 4 latom i porównaj je z poprzednim okresem, biorąc pod uwagę, że poprzedni Burmistrz już na początku swoich 8-letnich rządów miejskim mieniem miał ułatwiony start, bo projekty budżetu i działań na pierwszy rok jego władzy przygotowali jego koledzy z formacji, której się dziś wstydzi i startuje z "apolitycznego" stowarzyszenia. A jednocześnie 'obfotografywuje" sie z odwiedzającymi NASZE MIASTO tuzami Lewicy: Napieralskim i Arłukowiczem. Może wreszcie ten kandydat zdecyduje się, jaką opcję polityczną reprezentuje, bo na jego stronie ostatnio najbardziej bije w oczy zdjęcie z emerytowanym biskupem z Legnicy. Mając do wyboru człowieka, który po przegranej natychmiast odnajduje się w biznesie z "królem bananów" (mam nadzieję, że tenże król nie związał mu dwóch nóg, żeby za nim kicał - patrz artykuł w Wyborczej) i młodego i nie zawsze umiejącego się medialnie sprzedać - wybieram tego drugiego. ;-) :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

I zapewniam Cię, że robisz kardynalny błąd!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

tego że rozsprzedał Fiedorowicz Zgorzelec nikomu chyba nie trzeba mówić, chociaż może warto przypomnieć jak to Toronowski i Papanaum rozkupili między siebie praktycznie całe miasto...,Gronicz dołączył do towarzystwa DAJĄC bo chyba tak to trzeba nazwać KINO ! Na dobrą sprawę to i Aniszkiewicz współuczestniczył przy Fiedorowiczu przy sprzedaży miasta. tak tak Fiedka ledwo przegrał wybory a już u Bananexa robótkę ciepłą załapał, to też wszyscy wiedzą i co NIC SIĘ NIE STAŁO PRAWDA ???

Tytuł:
pismak
pismak

wróżka pisze:
Toronowski i Papanaum rozkupili między siebie praktycznie całe miasto...,Gronicz dołączył do towarzystwa DAJĄC bo chyba tak to trzeba nazwać KINO !

Wytłumacz mi w jaki sposób Rafał Gronicz dał komuś kino? Budynek, w którym znajdowało się kino Grunwald był własnością Odra-Film a nie własnością miasta. (klik) Odra-Film ogłosiło otwarty przetarg na sprzedaż budynku, do którego również przystąpiło miasto. Oferta miasta została przelicytowana. Więc gdzie tu oddanie kina komukolwiek?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

widzę PiTek że dzielnie bronisz swojego barona sypiąc jak z rękawa artykułami z lutego... :P ]:-> no ok, a co z darmowym internetem tak GŁOŚNIE krzyczanym ? jak nie było tak nie ma...też coś masz na obronę ? czy powiesz mi że darmowy internet dla orzeszkowej i iwaszkiewicza dla kilki osób to to jest to wasze obiecywanie ?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
widzę PiTek że dzielnie bronisz swojego barona sypiąc jak z rękawa artykułami z lutego...

Lepiej sensownie bronić niż wypisywać bzdury wyssane z palca... :roll:

A czym (oprócz związku z łysymi) zasłużył się Twój Walotka?
Zareklamuj człowieka jakoś , bo mało o nim wiem :|

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.