Dzisiaj jest 10 lip 2025, 22:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

zgolek8 pisze:
Cytuj:
A propo tych plotek, to jaskółki "mówią", że pan K. Walotka jest kandydatem od panów Ireneusz O. i Adrian P. Ale to może tylko plotki...

To jest prawda. Obydwaj panowie zamierzają sterować kandydatem, z tylnego siedzenia.

Tytuł:
obserwator
obserwator

sławek pisze:
Podziwiam banner pana Walotki. Gigantyczny! Tym samym zadaje on kłam temu że nauczyciele słabo zarabiają. Widać zarabiają całkiem dobrze jeśli ich stać na takie cudo. No chyba że za to płaci ktoś inny...

Drogi Kolego, na banerze i na wszystkich materiałach propagandowych jest napisane z jakich fuduszy zostało sfinansowane. Nikomu nie zaglądam po kieszeniach i żyje mi się spokojnie. Tobie radze to samo, wyluzuj i nie bądź taki zazdrosny, że komuś w życiu się powiodło.
Zawiść to brzydka cecha. Jak będziesz bardziej życzliwy to i Tobie może kiedyś trafi się szustka w totolotka. Ja Ci życzę szczerze - POWODZENIA

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czepialski pisze:
Marko pisze:
Ja mam wiarę w Mirosława Fiedorowicza
TO NAJLEPSZY KANDYDAT

Od kilku tygodni wróble na drzewach przy Urzędzie Gminy na ul. Kościuszki w Zgorzelcu ćwierkają, że niejaki MW, tymczasowo bezpartyjny Sekretarz Gminy, ma już niedługo być zastępcą burmistrza bla, bla, bla, bla ...

Bezpartyjny to On nie jest... oraz szczegół z przeszłości:

Marko był członkiem zarządu MOKON-u w stanie wojennym -ta informacja dyskredytuje Marka i jego ekipę w moich oczach :roll:

http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... ght=#61992

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Tomczan napisał/a:

Dlatego postawmy na Walotkę!!!
Uważam, że zrobi wiele dla Zgorzelca, ale nic dla siebie. Typowy społecznik i ciepły otwarty człowiek.

A masz pewność że tak będzie?

Mam nadzieję, że zmieni się więcej w Zgorzelcu niż do tej pory.
zgc_qwerty pisze:
Ja chcę wiedzieć dokładnie jakie działania będzie prowadził aby Zgorzelec był "idealnym miastem".

Tak prosto, jak "Chłopu na roli" postaram Ci się wytłumaczyć:
Chłop, jak rano wstanie i wyjdzie przed chałupę to po "j_j_kach się podrapie" :lol: , splunie, chrząknie sobie, popatrzy na niebo.
Po chwili będzie wiedział co ma do roboty na cały dzień.
W jego gospodarstwie krowy nie będą muczeć, pieski hauahu, kotki miaumiau, a świnie kwilić.
Gospodarza można poznać po jego obejściu.
Chciałbym, aby Gospodarz naszego Zgorzelca był takim gospodarzem, abyśmy wszyscy byli zadowolonymi Mieszkańcami.
Dlatego uważam, że Kazimierz Walotka może być takim Burmistrzem, z którego i ja, i Ty, i wszyscy Mieszkańcy Zgorzelca mogą być zadowoleni.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan płaci stowarzyszenie? Poznajmy więc tych ludzi. W końcu mamy na nich postawić. Muszą być bogaci. Dlaczego jak ognia boją się pokazać z panem Walotką? Czy to ci sami co okupują pierwsze miejsca listy do rady? Panowie Owsik, Szymański, Droszcz, Sitek?Jeśli tak to czar sympatycznego pana Walotki pryska jak bańka mydlana.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Banner p.Walotki jest MEGA !:) inni pewnie się pienią na jego widok :) i dobrze bo nie ma się czego wstydzić, jest czysty, szanowany, z klasą, kompetentny, wyrozumiały, uczciwy, któremu los każdego człowieka nie jest obojętny ! głosuję na KAZIMIERZA !

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cieszą mnie głosy nawołujące do poparcia swoich faworytów. Cieszą mnie tym bardziej, że niewiele jest takich, które sugerują pozostawienie Gronicza na dotychczasowym stanowisku. Uważam za niemal pewne, że będzie II tura wyborów na burmistrza. Mam nadzieję, że wszyscy wówczas zjednoczymy się i zagłosujemy przeciw Groniczowi i jego kolesiom!
Nieliczni z udzielających się tutaj, pozostający na garnuszku obecnych władz (tacy jak np. sławek czy makaron) dwoją się i troją, żeby znaleźć (wymyślić, spreparować) cokolwiek, żeby zdyskredytować największe zagrożenie Gronicza w wyborach, czyli Kazimierza Walotkę. Ponieważ na niego samego nie potrafili niczego wynaleźć, wymyślają jakieś drugie czy trzecie rzędy, rzekomą sterowalność i w ten sposób chcą z człowieka uczciwego zrobić zmanipulowanego... Wstyd!!! Nie próbujcie chronić własnych stołków za pomocą tak brudnych metod - bo to ani wam chwały nie przysporzy, ani w jej utrzymaniu nie pomoże. A wręcz przeciwnie... :grin::oops:

Osobnicy ci, jak widzę, bardzo chętnie posługują się nazwiskami, sami tchórzliwie ukrywając swoje - brawa więc dla obecnych tutaj piewców PO, bo nikt lepiej jak oni sami nie mógłby jeszcze bardziej obrzydzić rządów tej (i nie tylko) partii politycznej. Tchórzostwo i pomówienia, stek bzdur i brudnych insynuacji - oto za pomocą jakich metod próbują zachować władzę i własne stołeczki...

Teraz w oczy kłuje ich baner...
Sławek, 4 lata temu to Gronicz miał największy baner - dlaczego wówczas nie pytałeś skąd na to wziął środki??? ;-) Ale mniejsza z tym...

Wzywasz nieustannie do otwartości (choć sam tchórzliwie ukrywasz się za anonimowym nickiem), żądasz odpowiedzi na pytania (sam takowych nie udzielając) - daj przykład uczciwości i przedstaw się. Pokaż nam wszystkim, że ludzie PO są ludźmi "krystalicznie czystymi", którzy nie boją się konfrontacji. Stać cię na to...??? :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Wzywasz nieustannie do otwartości (choć sam tchórzliwie ukrywasz się za anonimowym nickiem), żądasz odpowiedzi na pytania (sam takowych nie udzielając) - daj przykład uczciwości i przedstaw się. Pokaż nam wszystkim, że ludzie PO są ludźmi "krystalicznie czystymi", którzy nie boją się konfrontacji. Stać cię na to...??? :roll:

Maniaku jawności :P :P :P jakoś nie przypominam sobie abyś ty sam z dobrej woli przedstawiał się na tym forum. To forumowicze doszli po skojarzeniu faktów,zdjęć i wpisów, że przekorny to Czaruś Sitek vel Czesiu :grin: , ale mniejsza z tym.
Cieszysz się, że niewiele jest głosów popierających Gronicza na tym forum, pamiętaj, że nie tylko forumowicze mają prawo głosu, mają je inni mieszkańcy Zgorzelca także. Nie wszyscy forumowicze wyrażają też swoje sympatie lub antypatie na forum bo po prostu nie chce im się prowadzić jałowego sporu z tobą. Wiesz ja jestem twoim "antyfanem" czesiu więc tak w ramach walki z nudą i pociągnięcia "łacha" pisuję sobie czasami z tobą, niestety nie wszyscy uważają ciebie za partnera godnego dyskusji, stąd brak "burzliwej" polemiki z tobą. Pewnie trochę ciebie to zmartwi ale takie jest życie, nie zawsze uda się zrobić wiele szumu wokół własnej osoby tuż przed wyborami samorządowymi. ]:-> ]:-> ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
jakoś nie przypominam sobie abyś ty sam z dobrej woli przedstawiał się na tym forum. To forumowicze doszli po skojarzeniu faktów,zdjęć i wpisów

Ale gdybym miał mentalność tchórza i donosiciela, jak ty wacku, zmieniłbym sobie nicka i z ukrycia atakował tego i owego. Jednak do tego typu działań trzeba mieć specjalne predyspozycje. Właśnie takie jakie posiadasz ty i tobie podobni. :oops:

Nie liczę na to, że wskrzesisz w sobie choć szczyptę odwagi i ujawnisz się, bo jesteś bodajże najbardziej skompromitowanym typem, jaki klikał kiedykolwiek na tym forum. Zresztą, sam raczyłeś przyznać w chwili słabości, że cyt.:

Cytuj:
Nie mam ani krzty honoru i nie przedstawię się jak również nie napiszę gdzie pracuję. :grin: Nie będziemy mieli równych szans w dyskusji nie stać mnie na to :grin: :grin: :grin:

(o dziwo,... wacuś po tym wyznaniu wykasował posta - zapewne zawstydził się chwilowej szczerości.. :lol: :lol: :lol: )

makaron pisze:
pamiętaj, że nie tylko forumowicze mają prawo głosu, mają je inni mieszkańcy Zgorzelca także.

Ależ ja rozmawiam z mieszkańcami miasta, wacusiu. I wiesz co,... niemal wszyscy podzielają moją opinię co do niskiej jakości (a raczej całkowitego braku efektów), rządów obecnie tobie panującego. :roll: :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Przekorny. Panie Sitek. Pan startuje w wyborach, Pan chce być radnym.
Pan chce by mieszkańcy postawili na ludzi. Pan nie chce powiedzieć kim
jest i co zrobił. Pański sposób postępowania odpowiada przyjętej
taktyce. A to jest prosta manipulacja. Na pierwszej linii kandydat -
miły, sympatyczny jednak nie mający opinii stanowczego i niezależnego.
Za nim czają się różnej maści działacze. Z własnymi ambicjami i
interesami. Z przewagą interesów, którzy uczynią z miasta własną dojną
krowę. Działacze - którzy utopili powiat w długach. Przedsiębiorcy
którzy wzbogacili się na monopolu. Działacze którzy marzą o stołkach.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

sławek pisze:
Przekorny. Panie Sitek. Pan startuje w wyborach, Pan chce być radnym...

Skupmy się lepiej na dyskusji o kandydatach na burmistrza 8)

Innymi słowy - WRACAMY DO TEMATU !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

sławek pisze:
Na pierwszej linii kandydat -
miły, sympatyczny jednak nie mający opinii stanowczego i niezależnego.
Za nim czają się różnej maści działacze.

Rozumiem przez to, że znasz bardzo dobrze osobiście p.Walotkę i wszystkich członków komitetu oraz kandydatów z Porozumienia Prawicy dla Zgorzelca.
Kandydatów do Rady Miasta jest 42 i chętnie poczytam co masz do powiedzenia na temat każdego z nich

Tytuł:
pismak
pismak

Ale żenującą agitację tu niektórzy prowadzą. Wstyd panowie, wstyd.

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
(o dziwo,... wacuś po tym wyznaniu wykasował posta - zapewne zawstydził się chwilowej szczerości.. :lol: :lol: :lol: )

czesiu napisałem ale nic nie wykasowałem, "leń cię ogarnia" - jak zwykle zresztą, sprawdź zanim napiszesz bzdurę :grin:
Wracając do tematu, nie odpowiedziałeś (jak to w twoim stylu bywa) na postawione pytania w/s kandydatury p. Walotki. Powtórzę ci pytanie: Jakie ma plany - koncepcje twój kandydat na burmistrza w/s rozwiązania problemu zbyt małego LOKALU !!! ( nie beznadziejnej lokalizacji) biblioteki miejskiej w Zgorzelcu?
Przy okazji zadam to samo pytanie i tobie, co zamierzasz zrobić z tym problemem jeżeli zostaniesz radnym??? Odpowiedz mi proszę konkretnie i rzeczowo to być może nie zadrży mi ręka przy twoim nazwisku na liście wyborczej i oddam głos na ciebie ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Dlatego postawmy na Walotkę!!!
Uważam, że zrobi wiele dla Zgorzelca, ale nic dla siebie. Typowy społecznik

Zapytam raz jeszcze, wskaż mi proszę te kilka rzeczy które zrobił dla Zgorzelca?
Wrzucasz tu teksty rodem z ulotki wyborczej, a nie potrafisz przedstawić jakiś faktów potwierdzających twoje słowa? :roll:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.