Widzę Xionc, że uwielbiasz turystyke krajoznawczą. Sprawdź dobrze, może i twoi antenaci pochodzą ze wsi, a ty teraz szczycisz się swoją wielkomiejskością!
A poza tym, co ma piernik do wiatraka, że jest chłop z PiS-u. To przynajmniej dobrze o nich świadczy. Tak jak miejscowa Platforma nie chowają się za przykrywką bezpartyjności! Śmieszy mnie to, gdy kandydat, tak czule traktowany zresztą na tym portalu, rozgłasza wszem i wobec, że nieważne są poglądy, bo łączy nas, itd, itp... A gdy tylko w promieniu kilkudziesięciu kilometrów od Zgorzelca, albo i w samym Zgorzelcu, pojawia się jakaś gwiazdeczka SLD, to natychmiast biegnie, żeby ogrzać się w jej blasku.
KANDYDACI, NIE KRYTYKUJCIE, SPRÓBUJCIE COŚ ZAPROPONOWAĆ CO PRZEKONA LUDZI!!!
przekorny pisze:
"Najfajniejsza" jet ta obietnica:
Cytuj:
28 Sierpnia 2006 Rafał Gronicz ówczesny kandydat na stanowisko burmistrza napisał:
"Uroczyście oświadczam, że będąc Burmistrzem nadal będę prowadził dialog z mieszkańcami. Będę się również starał, na bieżąco, odpowiadać na wszelkie pytania i wątpliwości osób występujących na forum (i nie tylko). Dokładnie tak, jak robię to teraz.
I nie są to czcze słowa, ponieważ zdaję sobie sprawę, że zostanę przez Aleksandra skwapliwie rozliczony przy następnych wyborach. Smile
Uważam, iż jest to obowiązek Burmistrza. Bez względu na to, kto nim jest. Ludzie powinni mieć możliwość kontaktu i otrzymywania odpowiedzi na swoje pytania. I żadnej łaski tu nie ma!"
A tak przypadkiem, to czyż czasem nie ty jesteś autorem tychże słów. Wszak w tamtym czasie byłeś "internetowym mieczem" kampanii R.Gronicza.
A dziś ciągle tylko słychać z twych ust narzekania - zaproponuj coś konstruktywnego. Może tym razem, tym bardziej że sam kandydujesz do Rady Miasta, okaże się, że twoje pomysły przysłużą się dobru wspólnemu. Do boju, Przekorny. Wierzę w Ciebie!
[scroll]Przekorny napisał: Rafale Gronicz, zaufaliśmy Ci, oddaliśmy na Ciebie głosy. A zapomniał dodać: pomogłem Ci w tym, a Ty mi to zapomniałeś!!!
[/scroll]