Dzisiaj jest 21 cze 2025, 12:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam

Bądz dalej uparta.... w życiu to się przydaje. A jak się czegos bardzo chce i dąży do tego to się spełnia..... nie daj sie!! :wink:

Wszystkim kandydatkom życzę powodzenia w wyborach...

Pozdrawiam

gg: 6274233

Tytuł:
VIP
VIP

informuje, iz w zwiazku ze zwiekszonyma zainteresowaniem konkusem oraz strona, na naszych statystykach zostal utworzony dodatkowy skrypt, ktory zlicza wszystkie wejscia na strone miss.zgorzelec.info oraz galerie,

nazwa techniczna skryptu brzmi: miss_zgorzelec_info

wejscie na statystyki jest na stronie glownej portlalu oraz na stronie www.miss.zgorzelec.info

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do upartych ludzi . Ci ,którzy wiedzą czego chcą i uparcie dążą do celu osiągają go . Inaczej być nie może :twisted: Ja mam kilka planów do realizacji i wiem , że mi sie uda :D ale ze mnie optymistka :P ...

Co do innych kandydatek - Dziewczyny zapraszamy na forum :D
To naprawdę fajna zabawa .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cos czuej ze zostaniemy tu same Asiu :P

Hm..a co do tej ulartosci - coz, jestem zodiakalnym barankiem - wiec to mowi chyba samo za siebie :D

W dalszym ciagu zaprasza na forum komisje ( moze macie jakies propozycje tamatow? albo chcecie cos wiedziec ;P )

Tytuł:
VIP
VIP

dziewczyny: oto tekst nowej kandydatki, ktora swoja kandydature potraktowala calkiem na serio... dzisiaj wieczorem postaram sie ja umiwscic na stronie ale poki co postaram sie wkleic tekst ktory nadeslala, a moze by tak nasze szanowne kandydatki napisly krotki esei o sobie ?

Cytuj:
Monika Urbańczyk

Szanowni Państwo,
zgłaszam swój udział do konkursu "miss Zgorzelec". Przyznaje, ze do tej pory nie brałam udziału w żadnych konkursach piękności. Za namową, zgodziłam się spróbować (tych greckich potraw..)

Nie szata zdobi człowieka, w związku z tym starym polskim przysłowiem postanowiłam odkryć to co niewidoczne.. tzn. napisać kilka slow o sobie. Nazywam się Monika Urbańczyk. Data ur. 26.08.1982. Obecnie studentka turystyki a właściwie bardziej turystka. Zwiedziłam juz kawałek świata (Maroko, Iran (apropo%u2019s, mogę udostępnić do publikacji, nie chwaląc się dość ciekawy pamiętnik z tej podroży), Turcja, Włochy, Grecja itd. itd.) Powoli widzę światełko w tunelu o nazwie sesja egzaminacyjna i zaczynam snuć plany na kolejne wakacje. Tym razem chyba Nepal (bo Himalaje 2026 bo wciąż chcę wyżej, tym razem wyżej niż 5 671 m n.p.m.).

Nieodłączną częścią podroży po świecie są oczywiście doznania kulinarne. Kuchnia azjatycka przyprawia moje kubki smakowe o drżenie%u2026 Zaopatrzyłam się w różnego rodzaju przyprawy i często daję się ponieść wodzom fantazji podczas przyrządzania potraw.

Z książkami się nie rozstaję. Sama zresztą jestem jak książka. Raczej w twardej oprawie, ale%u2026 A tak uwielbiam Pratchetta, Sapkowsiego i Tolkiena.

W tzw. wolnych chwilach oddaję się malowaniu i rysowaniu. Choć zajmuje się tym też i zarobkowo. Kilka kamieni (oczywiście z obrazkami) i aktów udało mi się już sprzedać. Poza tym ilustruje knigi. Lubię się bawić kolorami. Najbardziej identyfikuję się z tymi jesiennymi. Jeżdżę konno, uwielbiam muzykę (VooVoo, Feidman, Jony Dodds, Diana Kral i wielu innych)
Poza tym zainteresowania nieograniczone. No chyba, ze ograniczy mi je bariera językowa, którą staram się pokonywać (z niezgorszym efektem). Można się ze mną porozumieć po niemiecku, czesku, angielsku, hiszpańsku, rosyjsku no i%u2026 wiadomo.

Trzymając się punktów ankiety: Chętnie przebywam w towarzystwie mężczyzn zaradnych, inteligentnych z poczuciem humoru. Filmy: wszystkie Monty Pyton, Amelia, Shrek

To tyle na mój temat.Troszkę się rozpisałam, a to przecież nie konkurs literacki%u2026
Apropo%u2019s zdjęć. Nie posiadam zbyt wielu własnych, gdyż więcej sama fotografuję niż jestem fotografowana. Przesyłam 2 zdj. sprzed m-ca i kilka wybranych (w miarę świeżych, sprzed 3 m-cy, ale daję słowo, nie zmieniłam się, Ani troszeczkę.. no, może rzadziej chodzę w tym worku%u2026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
a moze by tak nasze szanowne kandydatki napisly krotki esei o sobie ?

Pomysł całkiem niegłupi, komisja czeka na kolejne eseje, ewentualnie rozprawki, wypracowania itp. :D

(aaa, i co najmniej 250 słów :twisted: :P )

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No tak 100 krotko , chyba tak :)

Co do esejów , wypracowań itp . to widzę zacdzyna robić się ciekawie :) Nie ma sprawy jeśli chcecie mogę nawet opowiadanie :twisted: Tylko gdzie je wysyłać ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A wracając do tych 250 słów, to czuję sie jak na maturze a to już niedługo ... niestety :( Jednak lubię pisać i zrobię to z przyjemnością :D

Tytuł: miss
rekrut
rekrut

Widze że poprzeczka z każda chwila podnosi się coraz wyżej :wink: oby tak dalej ....... z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wydarzeń.

Tytuł: wybory missss
rekrut
rekrut

Witam bardzo goraco jako nowy osobnik z komisji wyborczej
8) mam prozbe do kandydatki Joanna Chroma :D
poniewaz jest u mnie na dzien dzisiejszy faforytka nr 1
chcialbym aby cos napisala o sobie na forum
bylbym wdziecznny , komisja wyborcza
grzegorz rysiowski :))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:

tia...proponuje jeszcze test IQ, mały sprawdzian wydolnościowy, kontrolę podstawowej wiedzy o państwie, badania lekarskie....no i kandydatki bezpośrednio po wyborze na miss będą mogły wstąpić do policji...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
Cytuj:

tia...proponuje jeszcze test IQ, mały sprawdzian wydolnościowy, kontrolę podstawowej wiedzy o państwie, badania lekarskie....no i kandydatki bezpośrednio po wyborze na miss będą mogły wstąpić do policji...

Poprostu chcemy poznać walory intelektualne naszych wspaniałych kandytatek :D Do tych wymogów dodałbym jeszcze preferencje polityczne.

Hehe a tak na serio to nie oszukujmy się. Białogłowa której najmocniejszą stroną nie jest uroda, ale za to prezentuje poziom intelektualny powiedzmy profesora Leszka Kołakowskiego nie ma żadnych szans na wygranie tego konkursu. W końcu to wybory najpiękniejszej, a nie miliard w rozumie. :D

a tak btw

http://img311.imageshack.us/my.php?image=pilot1sj.jpg

:D:D:D:D:D

pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

Wlasnie mam chwile czasu, wiec skomuentuje list, ktory wyzej opublikowalem. Kandydatka zostala poproszona o przeslanie odpowiedzi na konkretne pytania gdyz na chwile obecna oto co moge wywnioskowac z jej listu:

Ulubiona potrawa: "kuchnia azjatycka"

Ulubiony kolor: "Lubię się bawić kolorami."

Ulubiona książka: "Z książkami się nie rozstaję. Sama zresztą jestem jak książka. Raczej w twardej oprawie, ale%u2026 A tak uwielbiam Pratchetta, Sapkowsiego i Tolkiena." - pytanie jest o ksiazke a nie o autora

Ideał mężczyzny: "Chętnie przebywam w towarzystwie mężczyzn zaradnych, inteligentnych z poczuciem humoru."

Hobby: brak danych

Ulubiony film: wszystkie Monty Pyton, Amelia, Shrek

Lubię gotować: brak danych

dlatego tez do czasu doplenienia wszystkich procedur, kandydatka nie zostanie wlaczona do konkursu.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam

widzę z aktywności na forum że chyba do konkursu staruja tylko dwie kandydatki. A może by tak dodać do regulaminu konieczność wypowiadania się na forum.... :wink: bo inaczej to będzie troszke niesprawiedliwe dla tych które się udzielają ( rozumie że nie wszyscy mają dostęp do internetu ale istnieją jeszcze kawiarenki inetrnetowe, zreszta myśle ze komisja mogłaby udostępnic dostęp do forum na swoich komputerkach ) :wink:

Pozdróweczka

A jeżeli określamy swoje typy .... 100krotka - mó typ :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pisać o sobie jest ciężko , ponieważ trudno oprzeć sie wrażeniu , że albo jest się fałszywie skromnym albo pojawiają sie już początki narcyzmu :D Jednak postaram sie spojżeć na siebie z boku . Uważam , że na świecie nie ma rzeczy niemożliwych i , że gdy się bardzo chce i zdecydowanie o to walczy można naprawdę wiele osiągnąć . O ile nie wszystko 8) Uwielbiam pisać , malować i projektować ubiory . Gdy zaczynam kolejne opowiadanie jakaś część mnie zostaje przelana na papier . Wtedy mogę pokazać moje zapatrywania na ludzi i ich problemy . Kochamtrudne tematy i nie boję sie wyrażać swojego zdania . Jestem straszną gadułą choć przyznaję , jest osoba przy której zapominam ,że mam język w buzi :) Lubię rysować i malować . Zwłaszcza akty , choć przyznaję , że brakuje mi modeli :twisted: Uwielbiam taniec i ryzyko . Co do idealnego mężczyzny ... Chciałąbym by sprawdziły sie w tym przypadku słowa piosenki ,, (...) kiedy pierwszy raz , budzą się przy Tobie pomyślałam , że skoczysz za mną w ogień ja za Tobą też '' Nie chcę pisać ,że ma to być brunet czy blondyn . Chciałabym by mnie kochał mimo moich wad , ufał mi i akceptował . Bym przy nim nie musiała niczego udawać . Wtedy idealny jest każdy jego uśmiech , słowo , dotyk , barwa głosu ... ale sie rozmarzyłąm :)
Lubię gotować , zwłaszcza dla osób , które są mi bliskie . Ale jeść nie za bardzo.
Widzę , że sie troszkę rozpisałam . Miało być krótko a wyszło inaczej . Mam nadzieję ,że przybliżyłam lepiej swoją sylwetkę .

Pozdrawiam

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.