Pisać o sobie jest ciężko , ponieważ trudno oprzeć sie wrażeniu , że albo jest się fałszywie skromnym albo pojawiają sie już początki narcyzmu

Jednak postaram sie spojżeć na siebie z boku . Uważam , że na świecie nie ma rzeczy niemożliwych i , że gdy się bardzo chce i zdecydowanie o to walczy można naprawdę wiele osiągnąć . O ile nie wszystko

Uwielbiam pisać , malować i projektować ubiory . Gdy zaczynam kolejne opowiadanie jakaś część mnie zostaje przelana na papier . Wtedy mogę pokazać moje zapatrywania na ludzi i ich problemy . Kochamtrudne tematy i nie boję sie wyrażać swojego zdania . Jestem straszną gadułą choć przyznaję , jest osoba przy której zapominam ,że mam język w buzi

Lubię rysować i malować . Zwłaszcza akty , choć przyznaję , że brakuje mi modeli

Uwielbiam taniec i ryzyko . Co do idealnego mężczyzny ... Chciałąbym by sprawdziły sie w tym przypadku słowa piosenki ,, (...) kiedy pierwszy raz , budzą się przy Tobie pomyślałam , że skoczysz za mną w ogień ja za Tobą też '' Nie chcę pisać ,że ma to być brunet czy blondyn . Chciałabym by mnie kochał mimo moich wad , ufał mi i akceptował . Bym przy nim nie musiała niczego udawać . Wtedy idealny jest każdy jego uśmiech , słowo , dotyk , barwa głosu ... ale sie rozmarzyłąm
Lubię gotować , zwłaszcza dla osób , które są mi bliskie . Ale jeść nie za bardzo.
Widzę , że sie troszkę rozpisałam . Miało być krótko a wyszło inaczej . Mam nadzieję ,że przybliżyłam lepiej swoją sylwetkę .
Pozdrawiam