Toro pisze:
Tom#11 napisał/a:
Toro napisał/a:
A co tam z Brkiciem wie ktoś może czy zagra jutro
Teraz to wyskoczyłeś, jak przysłowiowy filip z konopii. Marko już może u nas nie zagrać w tych ostatnich meczach - zależy jak tam jego kostka i czy już by pozwolił mu sztab grać. Wszystko okaże się w tym tygodniu. Tak samo jak Robert w APG - tylko że Witka ma przerwę na 6 miesięcy od kosza. Brkić ma krótszą absencje. Jakbyś zauważył to już od 1 meczu nie gra. Obie drużyny tracą dobrych strzelców za "3". Oby już nikt nie ucierpiał z naszych grajków. Szybkiego powrotu do zdrowia panowie.
Jak nie rozumiesz pytania to sie nie wypowiadaj a takie teksty to możesz do swojego starego sypać
Wypowiadać się będę kiedy tylko mi się zechce i ty mi tego nie zabronisz, bo nie masz takiego prawa. Jak Ci się nie podoba to w ogóle nie komentuj, a nie już zaczynasz mi pisać do kogo mogę tak mówić. Nie twoja sprawa. Kłania się też czytanie ze zrozumieniem. Chyba wiadome jest to, że kontuzja nie przechodzi z dnia na dzień. Na twoje posty nie mam zamiaru już odpowiadać i kłócić się na forum też nie zamierzam. Tyle w tej sprawie.
Gratulacje za wygrany mecz. Po dogrywce, ale liczy się wygrana. Teraz w piątek na mecz trzeba się szykować. Oby to już zakończyli. BRAWO !!!!!!