YELLO_35 pisze:
Ja już kiedyś słodziłem koledze Gero ale dyskretniej
Podziwiam Go też za to , że nigdy (?) się jeszcze papierochem nie przypalił podczas fotografowania
Ja go akurat cenię za inne rzeczy, takie jak: zdjęcia, kadrowanie, sposób widzenia świata przez obiektyw i zajebiste poczucie humoru
SanChin pisze:
ibanezbass pisze:
Zdjęcia Gienka - najlepsze! Nieobraźcie się, ale wg. mnie Gero jest jednym z niewielu, jak nie jedynym tutaj takim który ma talent i to naprawdę! On będzie kimś w tej branży! Dla mnie bomba!
No i co żeś narobił? teraz muszę sprzedać aparat ;(
Oj tam, oj tam

Zapomniałem że i Ty tutaj jesteś

Sprzedajesz aparat? A co kupujesz? 5dmk3?
Namruf pisze:
Ahoj

ja mam miłe odczucia oglądając każdą galerię, ciężko wyłonić mi faworyta, albo wskazać najlepsze, bo każda galeria prezentuje się ciekawie i inaczej od innych. Sprecyzujcie chłopaki czym się kierujecie wskazując Gienka foty jako najlepsze, kadry? obróbka? piszę bo ciekawy jestem waszego kryterium oceniania

pozdrawiam wszystkich!
ps. sama wyprawa była świetna, dawno się tak dobrze nie ubawiłem, swoje fotki podlinkuję jak uda mi się je ogarnąć

Większość galerii z tego lotniska i oldtimerów to po prostu nuda - czyli zarejestrowana rzeczywistość, bo na lotnisku było po prostu nudno. A Gienek mimo to pokazał ciekawe, fajne foty - jemu się udało zmienić nudę w galerię którą się przyjemnie ogląda, która nie nuży, a wręcz zaciekawia, no oglądając te zdjęcia momentami można powiedzieć nawet "WOW"
SanChina nawet nie wymieniłem, bo jego zdjęcia mi się zawsze podobały - on praktycznie bez patrzenia w wizjer robi fajne zdjęcia, więc...