Dzisiaj jest 27 cze 2025, 12:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 148  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

ibanezbass pisze:
Zdjęcia Gienka - najlepsze!

Bezdyskusyjnie !!!

ibanezbass pisze:
Nieobraźcie się, ale wg. mnie Gero jest jednym z niewielu, jak nie jedynym tutaj takim który ma talent i to naprawdę! On będzie kimś w tej branży! Dla mnie bomba!

Ja już kiedyś słodziłem koledze Gero ale dyskretniej ;)
Podziwiam Go też za to , że nigdy (?) się jeszcze papierochem nie przypalił podczas fotografowania ;)

SanChin uwiecznił moment robienia przez Ciebie fotki z kiełbaskami :lol:
A'propos SanChin'a to zastanawiam się czy to możliwe żebyśmy się mijali w cukierni u Świątka w piątek koło południa...bo podobny zawodnik tam był 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ibanezbass pisze:
Zdjęcia Gienka - najlepsze! Nieobraźcie się, ale wg. mnie Gero jest jednym z niewielu, jak nie jedynym tutaj takim który ma talent i to naprawdę! On będzie kimś w tej branży! Dla mnie bomba!

No i co żeś narobił? teraz muszę sprzedać aparat ;(

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ahoj :) ja mam miłe odczucia oglądając każdą galerię, ciężko wyłonić mi faworyta, albo wskazać najlepsze, bo każda galeria prezentuje się ciekawie i inaczej od innych. Sprecyzujcie chłopaki czym się kierujecie wskazując Gienka foty jako najlepsze, kadry? obróbka? piszę bo ciekawy jestem waszego kryterium oceniania :) pozdrawiam wszystkich!

ps. sama wyprawa była świetna, dawno się tak dobrze nie ubawiłem, swoje fotki podlinkuję jak uda mi się je ogarnąć :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Już tak nie słodźcie... fotografie jak fotografie... Tak jak napisał Namruf każda galeria warta zobaczenia... mi się np podobają Turka HDRy

Co do papierocha... cóż jak się pali od x-lat to wprawa jest

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Ja już kiedyś słodziłem koledze Gero ale dyskretniej ;)
Podziwiam Go też za to , że nigdy (?) się jeszcze papierochem nie przypalił podczas fotografowania ;)

Ja go akurat cenię za inne rzeczy, takie jak: zdjęcia, kadrowanie, sposób widzenia świata przez obiektyw i zajebiste poczucie humoru :)

SanChin pisze:
ibanezbass pisze:
Zdjęcia Gienka - najlepsze! Nieobraźcie się, ale wg. mnie Gero jest jednym z niewielu, jak nie jedynym tutaj takim który ma talent i to naprawdę! On będzie kimś w tej branży! Dla mnie bomba!

Oj tam, oj tam ;) Zapomniałem że i Ty tutaj jesteś :D Sprzedajesz aparat? A co kupujesz? 5dmk3? ;)

Namruf pisze:
Ahoj :) ja mam miłe odczucia oglądając każdą galerię, ciężko wyłonić mi faworyta, albo wskazać najlepsze, bo każda galeria prezentuje się ciekawie i inaczej od innych. Sprecyzujcie chłopaki czym się kierujecie wskazując Gienka foty jako najlepsze, kadry? obróbka? piszę bo ciekawy jestem waszego kryterium oceniania :) pozdrawiam wszystkich!

ps. sama wyprawa była świetna, dawno się tak dobrze nie ubawiłem, swoje fotki podlinkuję jak uda mi się je ogarnąć :)

Większość galerii z tego lotniska i oldtimerów to po prostu nuda - czyli zarejestrowana rzeczywistość, bo na lotnisku było po prostu nudno. A Gienek mimo to pokazał ciekawe, fajne foty - jemu się udało zmienić nudę w galerię którą się przyjemnie ogląda, która nie nuży, a wręcz zaciekawia, no oglądając te zdjęcia momentami można powiedzieć nawet "WOW" :)
SanChina nawet nie wymieniłem, bo jego zdjęcia mi się zawsze podobały - on praktycznie bez patrzenia w wizjer robi fajne zdjęcia, więc... :)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

ibanezbass pisze:
Ja go akurat cenię za inne rzeczy,...

Napisałem , że "też" za tę umiejętność :D
Gero fajnie widzi to samo co inni - inaczej jednak (że się powtórzę).

ibanezbass pisze:
cenię za inne rzeczy, takie jak: zdjęcia, kadrowanie, sposób widzenia świata przez obiektyw i zajebiste poczucie humoru

ibanezbass pisze:
Większość galerii z tego lotniska i oldtimerów to po prostu nuda - czyli zarejestrowana rzeczywistość, bo na lotnisku było po prostu nudno. A Gienek mimo to pokazał ciekawe, fajne foty - jemu się udało zmienić nudę w galerię którą się przyjemnie ogląda, która nie nuży, a wręcz zaciekawia, no oglądając te zdjęcia momentami można powiedzieć nawet "WOW"

Wypada się tylko podpisać :)

Gero pisze:
Tak jak napisał Namruf każda galeria warta zobaczenia...

Oczywiście - tylko na tej podstawie można wybrać najciekawszą. Nie inaczej...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero pisze:
mi się np podobają Turka HDRy
Gieniuś, to nie HDRy, to zasługa rozpiętości tonalnej ponad pełnoklatkowej matrycy Olympusa :D
Ale miło, że Dostrzegłeś :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ibanezbass pisze:
SanChin pisze:
ibanezbass pisze:

Oj tam, oj tam ;) Zapomniałem że i Ty tutaj jesteś :D Sprzedajesz aparat? A co kupujesz? 5dmk3? ;)

5DmkIII sie nie opłaca... będzie się opłacało jak wypuszczą mkIV ;) A sprzedaję swój szmelc i kupuję jakiś porządny mikser, żeby kręcić mięciutkie ciasto do parówek w cieście ;)

ibanezbass pisze:
SanChina nawet nie wymieniłem, bo jego zdjęcia mi się zawsze podobały - on praktycznie bez patrzenia w wizjer robi fajne zdjęcia, więc... :)

W moim przypadku zdjęcia nie robi fotograf, ani też aparat, robi je RĘKA!
BTW. mi tam od moich zdjęć bardziej się podobają filmy rejestrowane 8-9 lat temu kamerą Sony (a zwłaszcza te z serii "kamyczki na chodniku" ;) ) to był artyzm i chwytanie chwili ;D

Ostatnio zmieniony 17 maja 2011, 11:38 przez SanChin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

elo!
widzę, że jako uczestnicy tego forum jesteście małą i zwartą grupą fotografów i raczej dobrze się już znacie nie tylko z klikania tutaj ale i wspólnych wypadów w plener.
ja jestem raczej z tych niedzielnych pstrykaczy i nie mam na koncie żadnych osiągnięć fotograficznych, a fotografuję od ok. 4 lat, no i po to tutaj zajrzałem, żeby się czegoś więcej dowiedzieć i może nauczyć przy was jako ludzi zajmujących się tematem szerzej i na pewno dłużej.
nie znam zasad panujących na forach (a wszędzie są jakieś zasady) bo się nigdzie specjalnie nie udzielałem dlatego wolałem się jakoś przywitać na początek, niż od razu wcinać się w jakiś konkretny wątek jako "gość x". myślę że jakoś się ze wszytskim dogadamy ;)
zatem witam wszystkich raz jeszcze i pozdrawiam.
artur

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

fotoban witamy i zapraszamy :) nowych ludzi nigdy za wiele!

do zobaczenie gdzieś w plenerze! Najczęściej wspólne wypady są ogłaszane tu na forum, także czytać trzeba :)

pozdrawiam!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
zatem witam wszystkich

My też witamy!!

fotoban pisze:
jesteście małą i zwartą grupą fotografów

Aaa to już musisz gadać z SZEF-em :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
widzę, że jako uczestnicy tego forum jesteście małą i zwartą grupą fotografów i raczej dobrze się już znacie nie tylko z klikania tutaj ale i wspólnych wypadów w plener.
ja jestem raczej z tych niedzielnych pstrykaczy i nie mam na koncie żadnych osiągnięć fotograficznych, a fotografuję od ok. 4 lat, no i po to tutaj zajrzałem, żeby się czegoś więcej dowiedzieć i może nauczyć przy was jako ludzi zajmujących się tematem szerzej i na pewno dłużej.
Zajrzyj tutaj: KLIK KLIK a dowiesz się więcej o naszej grupie, do której może zechciałbyś dołączyć :) Oczywiście w wątku tym wypowiadają się także osoby nie należące do SZEF'a ale oni też kiedyś do nas dołączą, tylko jeszcze o tym nie wiedzą ;-) :D
fotoban pisze:
nie znam zasad panujących na forach (a wszędzie są jakieś zasady) bo się nigdzie specjalnie nie udzielałem dlatego wolałem się jakoś przywitać na początek, niż od razu wcinać się w jakiś konkretny wątek jako "gość x". myślę że jakoś się ze wszytskim dogadamy
zatem witam wszystkich raz jeszcze i pozdrawiam
To miłe, że Dbasz o to by się nie wcinać komuś w wątek, ale tu możesz raczej śmiało zagadać bez specjalnych ceregieli :) Witamy na forum! :grin:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

turek pisze:
ale oni też kiedyś do nas dołączą, tylko jeszcze o tym nie wiedzą ;-) :D

Planujesz jakieś wyprawy... krzyżowe?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
...myślę że jakoś się ze wszytskim dogadamy
zatem witam wszystkich raz jeszcze i pozdrawiam.
artur

Witaj Arturze :)

Też myślę , że się dogadamy :)
Jakby co służę pomocą 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

namruf - na jednym z takich plenerów już kiedyś chyba byłem, ale to było otwarte spotkanie (nie forumowiczów) w starym browarze hagspihla w gorlitz.
turek - w stowarzyszenia to na dzień dzisiejszy raczej nie będę się mieszał pozwolisz :]
yello - jakby co to i jam jest gotów pomagać

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 148  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.