Dzisiaj jest 22 cze 2025, 15:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Nie podpalaj się to dopiero początek sezonu - zobaczymy co będzie dalej

eh... daj znać kiedy będzie można się wreszcie cieszyć z wygranej turowa :P
a tak swoją drogą czy akcja WSZYSCY NA ZIELONO nie jest trochę bez sensu gdy cały klub kibica stoi w czarnych koszulkach?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
daj znać kiedy będzie można się wreszcie cieszyć z wygranej turowa

Z wygranej zawsze :D

Ale śmieszą mnie wypowiedzi, że mistrza mamy w kieszeni po paru wygranych meczach :P
neandertalski pisze:
akcja WSZYSCY NA ZIELONO nie jest trochę bez sensu gdy cały klub kibica stoi w czarnych koszulkach

Niestety smutna prawda 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

manzir pisze:
Niestety smutna prawda
Te małolat czep się swego małego co?
manzir pisze:
Ale śmieszą mnie wypowiedzi, że mistrza mamy w kieszeni po paru wygranych meczach
Misiu gdybym pisał za każdym razem gdy Ty mnie śmieszysz, a raczej Twoje wypowiedzi to bym mocno zaśmiecił ten wątek. Otwórz wentyl bo odlecisz. ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

a tak przy okazji, czemu maskota pomimo intensywnych przygotowań się na parkiecie nie pokazał? trochę szkoda, bo naprawdę zaczyna wzbudzać pozytywne odczucia.
(nawiasem mówiąc zazwyczaj on też na czarno a nie na zielono się pojawia ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
małolat

To żeś koleżko pojechał - sam narażasz się teraz na śmieszność nie wiedząc do kogo piszesz - a Ty zawsze taki wszystko wiedzący i nie omylny - żałosne.

Kiedyś już gdzieś komuś pisałem na temat wypowiadania się i nie chcę sie powtarzać - ale hurra optymistyczne teksty powalaja mnie na kolana.

Sam nie masz pojęcia ile razy ubawie się czytając twoje te niby elokwętne i przemyślane teksty i komentarze - nie noś wyżej ... wiesz czego :D

Jestem bardzooo wyluzowany kolego, jednak nie majacze jak co niektórzy tutaj :D

[ Dodano: Czw Lis 10, 2011 11:51 am ]
Nasze barwy klubowe to czerń i zieleń, jednak nie przekłada się to na stroje - czarne i białe.

Wydaje mi się, że kolory te są powiązane z naszym sponsorem PGE.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Maskotka ma jakąś kontuzję, była o tym mowa kilka wątków temu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Entor pisze:
Maskotka ma jakąś kontuzję, była o tym mowa kilka wątków temu.

z tego co się dowiedziałem od "maskotki" to może dzisiaj będzie mógł chodzić bez kul bo do tej pory musiał odciążać nogę , mam nadzieję że do następnego meczu u siebie ( 19.11 z Czarnymi ) będzie wszystko git .

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jakaś klątwa z tymi kontuzjami w naszej drużynie - najpierw maskotka, a wczoraj Chylu :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Miejmy nadzieję, że wczorajsza kontuzja Michała Chylińskiego nie będzie groźna i Michał
będzie gotowy by walczyć w następnych meczach tak pięknie ,jak wczoraj.
Gratulacje dla całej drużyny , która wczoraj zagrała K O N C E R T O W O. :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

manzir pisze:
To żeś koleżko pojechał - sam narażasz się teraz na śmieszność nie wiedząc, do kogo piszesz - a Ty zawsze taki wszystko wiedzący i nie omylny - żałosne.
Zapomniałeś że w okolicach maja tego roku nie wstydziłeś się swojego wieku i był on publiczny. Mam dobrą pamięć do ludzi. :D
manzir pisze:
Kiedyś już gdzieś komuś pisałem na temat wypowiadania się i nie chcę się powtarzać - ale hurra optymistyczne teksty powalają mnie na kolana.
To zawsze możesz zmienić halę na kościół i domawiać różaniec. Zamienisz hura optymizm na umartwianie się za losy świata. ]:-> I przestań odpisywać mi: "Kto się przezywa sam się tak nazywa" Bo trąci przedszkolem, a Ty masz już 18 lat. :D

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nigdy nie wstydz się swojego wieku :D - co do maja to nie wiem o co kaman i nie wnikam :P

Dr. Dre pisze:
zmienić halę na kościół i domawiać różaniec

Nie brataj mnie z moherową armią :D

halcia pisze:
Miejmy nadzieję, że wczorajsza kontuzja Michała Chylińskiego nie będzie groźna

Nie wyglądało to później na coś groźnego, skoro po skończonym meczu wyszedł razem ze wszystkimi na śreodek hali :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tak sie meczem zajaralem ze powtoreczke wlasnie ogladam na tvp sport::)
Sie tam nie spinac chlopaki bo syf robicie na forum i przez pisanie takich kocopolow zrobi sie klimat jak na "brzytwie"(forum anwilu)
Jesli ktos wybiera sie na mecz do sopotu to po zakonczeniu spotkania wbijajcie do baru 3siostry w sopocie na piwko (turow friendly pub;)).
ps
W 3M jest wiecej fanów turowa niz wam sie wydaje;)

Tytuł:
pismak
pismak

Może nie zauważyłem wcześniej ale Pacesas ma nowy wpis
http://tomaspacesas.blox.pl/html w którym ciekawie i kontrowersyjnie opisuje sytuacje w PLK i nie tylko warto przeczytać.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mecz:
Brawo Turów :smt026
Miał być szlagier ligi a jak pokazało życie był to mecz do jednego kosza. Najlepiej cały mecz obrazują komentarze kibiców Anwilu na "słynnej" brzytwie.

Kibice:
Znowu wraca "normalność" w sektorze KK - brawo za trzymanie dopingu na wysokich decybelach. Tak powinno być zawsze, tzn. niezależnie od wyniku doping przez cały mecz - brawo!!!

Propozycja:
Może KK powinno powrócić do sprawdzonych "klepaczek" podnoszących efekt wybijania rytmów.

Serdeczne dzięki za wynik i atmosferę na wczorajszym meczu. Pozdro.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Kibice:
Znowu wraca "normalność" w sektorze KK - brawo za trzymanie dopingu na wysokich decybelach. Tak powinno być zawsze, tzn. niezależnie od wyniku doping przez cały mecz - brawo!!!

No właśnie według mnie doping w pierwszej połowie zdecydowanie lepszy (był na prawdę świetny), w drugiej możliwe że, KK świadome wyniku troszkę ucichło. Ale i tak gratulacje dla KK na prawdę dobra robota.

Nareszcie ciągniecie doping nawet gdy w posiadaniu piłki są przeciwnicy !!! Na tym to właśnie polega. 1 kwarta kosmos.

Co do meczu i ogólnie obrazu gry Turowa w tym sezonie, to na pewno nie powiem nic nowego. Każdy coś wnosi od siebie, mamy całą grającą 12stke, możemy grać intensywnie przez cały mecz, męcząc przeciwnika agresywną obroną i szybkim atakiem. Uważam że Winnicki w budowie składu pokonał nawet samego Filipovskiego, tutaj nie ma lidera, gra cały zespół.
Myślałem że Dallas to gracz bezużyteczny, nie pasujący do wizji Winnickiego, ale sposób w jaki zatrzymał C. Edwardsa ... Poezja.
Najsłabszym punktem Turowa wg. mnie jest J. Edwards (Mielczarka nie wliczam, on jest uzupełnieniem tego składu), ale na wysokich zawodników w pucharach może być bardzo potrzebny.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.