Dzisiaj jest 16 cze 2025, 22:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Popatrz teraz chcą razem, wspólnie, chcą rozmawiać o poprawie dopingu wow. Ale ja pamiętam pewien wyjazd do Zielonki i obelgi Waszych naczelnych za sugestie że doping kuleje w szeregach KK. W odpowiedzi było : "Wyp...", "Ile Ty jesteś kibicem", "Nie będziemy rozmawiać na forum tylko na zarządzie" ,"ciesz się że pozwoliliśmy Ci jechać bo jesteś poza KK"... i wiele innych epitetów których już nie pamiętam. Generalnie teraz chcecie rozmawiać, dlaczego wtedy nie chcieliście? Prawda boli? Na Waszym miejscu zakopał bym głowę w piasku i podebatował na zarządzie. Najlepiej w czasie meczu. Nie było by tego dysonansu. Nie macie honoru Panowie. Dajcie nam dopingować tam gdzie stoimy i nie twórzcie niepotrzebnych napięć między kibicami. Jeśli sami nie potraficie zrobić porządku w swoich szeregach to poproście o zarząd komisaryczny :smt082

P.S. byłem na meczu PP w Zielonej i widziałem jaki to prężny i potężny jest klub kibica. Ilu Was tam jest w tym KK - 150? A było ze 20 i zero dopingu. Więc przestań być hipokrytą. Wstydu nie masz. :-?
8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Kemot ciekaw jestem ile z tych balakonowych ultrasów pojedzie z Tobą na wyjazd.

Wyjazd? Chcesz kibicować na wyjeździe a na własnym podwórku nie dajecie rady.

djjaguar05 pisze:
Ale ku..a swoimi wypowiedziami obrażacie ludzi którzy chcą kibicować.

Tak oni chcą kibicować jak we wszystkich ostatnich meczach, w których Turów dostał w tyłek i była żenada na trybunie. Przestań gadać takie rzeczy. Trąbienie to nie kibicowanie, a wyjazdy to nie obowiązek.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Obrzucajcie się dalej błotem...napewno coś z tego wyjdzie....Widamo co...D....i nic ponad to....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Nie macie honoru Panowie

To dlaczego jeździsz z nami.Może sam coś dla siebie i innych zorganizujesz.Znam cię sory ale ty nic nie wnosisz do tematu kibicowania.Dla ciebie i innych balkonikowych kibiców inne sprawy są nadrzędne(nie chcę urazić wszystkich bo są wyjątki).Jakie dokładnie wiesz.Może zacznij działać a nie tylko krytykujesz(lubisz to prawda?).
KeMoT^^ pisze:
wyjazdy to nie obowiązek

Prawdziwy kibic jeszcze papcie i przed tv.Klemot myślałeś że nikt w KK nie da rady.Szacun dla Zenka zrobił to nawet lepiej od ciebie foszku.Jeszcze jedno kibicu wiesz jakie barwy ma nasz klub bo z twojego ubioru to nie wynika.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
To dlaczego jeździsz z nami
nie jeżdżę mylisz chyba osoby.
Teraz ja pisze:
Znam cię sory ale ty nic nie wnosisz do tematu kibicowania
no popatrz :smt082
Teraz ja pisze:
Dla ciebie i innych balkonikowych kibiców inne sprawy są nadrzędne(nie chcę urazić wszystkich bo są wyjątki).
ale co? Zaraz pewnie zrobisz ze mnie pijaka bo w przerwie czy przed meczem jestem na piwie? Dla Twojej wiadomości : mam skończone 18 lat :smt082 poza tym to czego jeszcze się doszukałeś/łaś
Teraz ja pisze:
Może zacznij działać a nie tylko krytykujesz
Co tu działać? Tu trzeba kibicować, a nie działać, a jeśli znajdzie sie już kilkanaście czy kilkadziesiąt lubiących sie i chcących jeździć za drużyną ludzi to jadą i już. Mam nadzieje że ten krytykowany przez Ciebie balkonik w tym sezonie pojedzie na jakiś meczyk wyjazdowy. :D
Teraz ja pisze:
zrobił to nawet lepiej od ciebie foszku
To sie nazywa braterstwo kibiców – odejdź, a spalą za Tobą wszelkie mosty. Albo jesteś z nami albo przeciw nam, strasznie to prymitywne. Bez odbioru. Przypominam o przyśpiewce - na pamięć! ]:->

Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, 21:46 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dr. Dre pisze:
Popatrz teraz chcą razem, wspólnie, chcą rozmawiać o poprawie dopingu wow.

Z toba dres nikt nie chce o niczym rozmawiac. Wole z leśnym dziadkiem na wyjazd pojechac niz z toba stac na balkonie. Kiedys te myslalem ze madrze gadasz ale niestety ty tylko piszesz nic wiecej.

Dr. Dre pisze:
Ale ja pamiętam pewien wyjazd do Zielonki i obelgi Waszych naczelnych za sugestie że doping kuleje w szeregach KK.

A ja pamietam mecz na ktorym przez ok 5 min 3 kwarty caly balkn zniknal, wtedy gdy bylo potrzeba dopingowac na maxxa. Gdzie byliscie pochwal sie?

Dr. Dre pisze:
Dajcie nam dopingować tam gdzie stoimy i nie twórzcie niepotrzebnych napięć między kibicami.

Lol, jedyne napiecia, klotnie i obelgi to jest slychac od was.

KeMoT^^ pisze:
Wyjazd? Chcesz kibicować na wyjeździe a na własnym podwórku nie dajecie rady.

Przypomnie ci ze generalem byles ty, a ponoc jaki general takie i wojsko.

KeMoT^^ pisze:
Trąbienie to nie kibicowanie, a wyjazdy to nie obowiązek.

Obowiazkiem kazdego z NAS jest kibicowac druzynie na dobre i na zle na wyjazdach i w domu takze takie bajki Kemot to nie dla mnie. Wierz mi ze strasznie zmalales w moich oczach. A zaden dre dla mnie nigdy autorytetem nie bedzie.
WOLE Z LESNYM DZIADKIEM NA WYJAZD JECHAC NIZ KIBICOWAC Z WAMI NA BALKONIE.

Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, 22:10 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

nie będę kopał sie z koniem. Dres dobre.....he he he
:smt023 nie zniże sie do Twojego poziomu. Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu. :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Płaczę, nie płaczę. Przynajmniej nie pierd....
Chcecie kibicować to róbcie to z głową. Nie stoję za nikim z zarządu. Jestem po prostu kibicem. Na ostatnim meczu w hali był dysonans. To nie jest kibicowanie tylko przeszkadzanie i nie nam, a koszykarzom. Jeżeli wy dopingiem nazywacie dwie opcje krzyczące co innego dla tej samej drużyny to ja sam nie wiem jak was traktować. Dobrze przynajmniej, że mamy wspólny cel, może kiedyś cos się z tego urodzi. Mam też nadzieje, że KerMit już nie zasiądzie koło bębna przynajmniej po tej stronie co KK. Wolę faceta z jajami niż żabę z dziurą po jajach. Idę dalej płakać w poduszkę...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

djjaguar05 pisze:
dre dla mnie nugdy autorytetem nie bedzie.
kurcze ale dlaczego miałbym nim być? Potrzebujesz jakiejś hierarchii, przywódcę? Jasny gwint :roll: Dla mnie autorytetem byli Ci młodzi panowie którzy ostatnio z nami stali . Mieli w sobie tyle energii i zapału do kibicowania że momentami miałem już dość (cały mokry). W nich jest serce i to oni są naszymi czy waszymi następcami i to ich trzeba naśladować czy dać możliwości ,a nie nam starym pierdzielom czy wspomnianym leśnym dziadkom. Uwierz mi nie chcę abyś mnie słuchał czy naśladował, ale jedno jest pewne – doping w sektorze KK kuleje, grupka 15 osobowa potrafi wmiażdżyć was w ziemię. O nic więcej mi nie chodzi i … 8)

[ Dodano: Sro Mar 14, 2012 10:36 pm ]
Verkland pisze:
Jeżeli wy dopingiem nazywacie dwie opcje krzyczące co innego dla tej samej drużyny to ja sam nie wiem jak was traktować
a nie pomyślałeś ze was nie słychać i nie wiemy co mamy śpiewać? Albo mamy czekać, aż Wy się podniesiecie z ławek? Żartujesz ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Kolego Dre na następnym meczu jak twoi młodzi bohaterowie będą krzyczeć to przejdź sie z boku i posłuchaj to naprawdę paranoja tak też to odbierali koszykarze . Miedzy krzyczącymi innych nie słyszysz ale naprawdę robi się siara.

Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 7:17 przez bog180, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Pomagając przeszkadzacie...
Ja stojąc w grupie KK nie słyszałem was. Wy myślicie że byliście głośni, raczej nie bardzo. Siebie pewnie słyszeliście super, ja was nie słyszałem. Owszem słyszałem bęben dopóki go mieliście. Nie wiem jak sobie wyobrażaliście granie w kosza przy dwóch różnych rytmach. Jedna strona bębni co innego druga co innego. Nie załatwia się prywatnych animozji kosztem drużyny.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Verkland pisze:
Nie załatwia się prywatnych animozji kosztem drużyny
To nie są prywatne animozje tylko protest przeciwko piknikowemu kibicowaniu waszej strony. Jest pat wynikający z urażonej waszej dumy i teraz podpieracie się zawodnikami - Dlaczego nie zależało Wam, gdy kibice Zastalu wdeptali Wasz doping w Ziemię, a zawodnicy słyszeli wyłącznie doping Falubazu? ( 150 do 40) Co poskutkowało chaotyczną grą. Po ostatnim meczu słyszałem masę pozytywnym opinii o balkonowym dopingu, więc lament i urażona duma KK jest dla mnie ważnym głosem, ale nie jedynym. Nie przekonacie mnie do zaprzestania śpiewu, a jeśli nie będę słyszał, co śpiewa KK będę śpiewał swoje.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Pogratulować egoistycznej postawy. Nie ważne czy to drużynie pomaga czy nie, ważne żeby było mnie i tylko mnie słychać. Postawy starszych osób w KK nie jestem w stanie zmienić, ale swoją daję z siebie ile mogę.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Po ostatnim meczu słyszałem masę pozytywnym opinii o balkonowym dopingu

Opinia zależy kogo pytałeś?Pitu on zawsze będzie na nie dla KK (uraz za wywalenie) a może tych którzy są w KK (karnet bluzy może coś jeszcze) a stoją obok ciebie?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Z toba dres nikt nie chce o niczym rozmawiac.

Hehehhehe dobre dres :D :D :D pewnie dres wyjściowy.

Panie i panowie Ultrasi...... albo nie wiem jak was nazwać. Ja , jako prawdziwy Piknik jestem zaniepokojony rozwijającą sie sytuacją. Aktywność na waszym forum jest imponująca. Jednak moim skromnym zdaniem zatrważająca..... aktywujecie się na forum a nie na meczu!!!!! Nie rozumiem dlaczego ludzie z balkonu muszą stać na balkonie???To miejsc w KK brakuje??? Raczej nie bardzo. W każdym KK są podgrupy ale żeby coś takiego.... wstyd. NIe chcę nikogo pouczać ale czy Wąsacze z KK (tzw "beton") nie mogą udostępnić kawałka ławki w sektorze a młodzi gniewni z pewnościa zajmując tam miejsce dołożą starań aby pokazać, że się mylicie??? Natomiast czy Balkonowcy nie powinni zawiesic animozje i przenieść sie na stare śmieci dla dobra współnego kibicowania. Pokażcie że w tych trudnych czasach swoją siłę!! Nasze gwiazdy dostały odmowę w sprawie podwyżek, więc olewają grę, trener zajmuje się kobietami, a nie wymyślaniem nowych zagrywek a Wy Panowie i Panie robicie taka szopkę....... Zależy wam tylko na tańszych karnetach i zakrywacie się urażoną dumą?..... A na następny mecz znowu przyjedzie 50 osób i was wydym.....a. Znowu będziecie śpiewać po staremu o mróweczkach? A jak będzie nie szło to pójdziecie na piwo w przerwie, do sklepu obok. Gdzie nowe przyśpiewki??? Gdzie nowe flagi ??? Gdzie wasz ZORGANIZOWANY DOPING??????? Zamiast zużywać sie na tym forum zróbcie zebranie na przećwiczenie czegoś nowego co pchnie innych do kibicowania. Zarzucacie nam Piknikom brak reakcji na wasze show, ale jak mamy reagować, kiedy ponownie słuchamy 3 piosenek powtarzanych przez cały mecz??? Wasze "Show" jest jak stara pani lekkich obyczajów - zużyte. Brakuje Wam świeżośc a powiem nawet bardziej, śmierdzi zgnilizną , jakby trup rozkładał sie na hali......Tak więc w imieniu Pikników, bardzo prosze abyście przestali rywalizować ze sobą a zaczęli rywalizować z KK rywali. Przestańcie tyle piep.....rzyć i weźcie się kur.....wa do roboty!!!
dziękuję , pozdrawiam i bez urazy ale tak to widzę

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.