Dzisiaj jest 22 cze 2025, 21:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

W ostatnich dwóch meczach widać że chłopaki walczyli, ale ten zespół jest źle zbudowany. Jutro wygramy i zobaczymy co u nas pokażą. W następnym sezonie to Filipovski lub jakiś jugol żaden inny wynalazek. Do tego dziewięciu solidnych zawodników z czego dwóch wybitnych i jeden z nich to ma być pg. Nasza liga jest tak słaba że nie opłaca się stawiać tak jak w tym sezonie na ilość tylko jakość.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nie udało też sie ratować tego zespołu poprzez PG Lee nic nie wniósł w tych meczach a jego srednie statystki mówia same za siebie 7pkt/1,4asysty/0,7przechwytu/ nie tego sie spodziewałem po doświadcoznym PG na play-off. Ale to było do przewidzenia brakuje w tym zespole chemii zawodników którzy wnoszą charakter i to wszystko współpracuje. Postawilismy w tym sezonie jak juz ktos napisał na ilośc nie na jakość, dobrze tylko że zespół w przypadku kompletowania na ilośc musi mieć chemie. Najlepszym tego przykładem jest Zigieranowic, Williams, Nana i paru innych by sie znalazło którzy nie odgrywali pierwszych ról w cięgnieciu zespołu ale byli z tym zespołem byli wpasowani w tą chemie. To są takie małe detale ale które procentują i robią atmosfere w zespole. Tutaj jej nie ma... Czasów i profesjonalizmu za czasów Saso nigdy nie przywrócimy...

Kolejna sprawa to ta wszsystkim nieszczesna hala... ja wiem ze ten temat poruszany jest wszedzie i kazdy ma swoja opinie na ten temat ale robi sie smrud i obysmy nie obudzili się z reka w nocniku kiedy panowie z PLK podziękuja nam za gre na najwyzszym szczeblu polskim. Nie ma co mówić że dalismy pozyczke czy ze takiego zespołu jak Turów nie wywali się od tak z ligi błedne myslenie wyj***li Śląsk to i każdy inny zespół gdy przypadną problemy wywalą(oczywscie oprocz Asseco)

Jestem realistą i daje 80% na awans już Anwilowi jutrzejszy mecz to nic innego jak najwazniejszy mecz w tym sezonie. Nie ma co rotować szukać ustawienia to już na takim etapie rozgrywek ma się jakąś wizje na ten zespół i gra się już tym kto nie zawodzi. Niechciałbym bysmy odpadli jak kazdy inny kibic Turowa bo mam ochote jeszcze w półfinały sledzić z wielkim zangazowaniem :lol: :lol: :lol:

Gustas/Jackosn/Wysocki/Kickert/Kulig taka piątka powinna jutro wyjść i powinna walczyć i zacząć robic wynik a nie jak w ostatnim w kazdym prawie meczu po I kwarcie zaczynamy gonic nawet -16. Pannowie jesli czytacie to forum to zepnijcie wkoncu dupska i pokazcie jak grać a co najwazniejsze jak wygrywać!!! Bo do cholery jasnej zarabiacie jakieś pieniadze walczycie o jakies premie, o swoją wartośc!!!! ]:-> ]:->

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Qurtx pisze:
Gustas/Jackosn/Wysocki/Kickert/Kulig

Na obecną chwilę nie ma lepszej piątki. Mam nadzieję, że Gustas jeszcze bardziej rozkręci się w PO -> cały sezon czekam na to, aby jego doświadczenie teraz zaprocentowało. W pierwszym meczu nie zawiódł mnie, ale wydaje mi się, że stać go na jeszcze więcej -> możliwe, że po udanym dla niego ostatnim meczu nabierze pewności w grze i da z siebie jeszcze więcej. Jeżeli pozostała czwórka z w/w piątki rozegra dobre zawody ( nie muszą być rewelacyjne ) to powinniśmy ograć anwil 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.sport.pl/koszykowka/1,64947, ... IDEO_.html

Tak dla rozlużnienia ;P;P A propo byłego gracza Anfillu ;P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Panie Ślimak odspawać na stałe KW10 od ławy...

http://www.youtube.com/watch?v=gh0o2kU0 ... r_embedded

Dalej jesteśmy w grze i z całego serca wierzę w poskromienie włocławskich jamników...

[ Dodano: Sro Kwi 25, 2012 1:58 pm ]
Od 5:30 minuty "landrynkowa" wizja H1

http://www.youtube.com/watch?v=_fKJ5Jqc1Xo

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

po dwoch minutach 2 kwarty prowadzimy 4 pkt walczymy !!!Jackosn 3/4 za 3 brawo!!!

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

KOmentarz ostatniej akcji w pierwszej polowie.... uslyszec na zywo bezcenne:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jestem w delikatnym szoku :D :D :D

Jackosn SHOW!!! :smt026 :smt026
I nawet Moore gra na poziomie :lol: :lol:
Kickert standardowa ]:->
No i reszta na dobrym poziomie
i +16 do przerwy :smt044 :smt044 :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

cyt: "Turów jest dziś drużyną zdecydowanie lepszą" :smt026
Zamordują ich tymi trójkami ]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jednak mozna...:) tylko zaraz bedzie napinka(gdy turow wygra, bo chhyba wygra ), ze bez hajricia czy jak mu tam itp...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Gdzie są "kibice" Turowa?? U nas powinniśmy skończyć serię. Potencjał jest duży tylko trzeba chcieć grać.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

No i gdzie są Ci, którzy już pogrzebali nasz zespół !!!

TURÓW TURÓW TURÓW !!!

:D :D :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Entor pisze:
Gdzie są "kibice" Turowa??
tam gdzie Ty ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Gratulacje naszym się należą za zwycięstwo - wmsobotę powinno być piekło na hali ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Towarzysze!!! stoimy na skraju przepaści, ale my się nie damy, zrobimy wielki krok do przodu.

To jest mój ulubiony tekst, niemniej za zwycięstwo Turowa aż wypiję pifko.

A nie mówiłem???
Uwierzmy w Nich!!! Jeżeli Oni się nie poddali, to My też się nie poddawajmy!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.