nie udało też sie ratować tego zespołu poprzez PG Lee nic nie wniósł w tych meczach a jego srednie statystki mówia same za siebie 7pkt/1,4asysty/0,7przechwytu/ nie tego sie spodziewałem po doświadcoznym PG na play-off. Ale to było do przewidzenia brakuje w tym zespole chemii zawodników którzy wnoszą charakter i to wszystko współpracuje. Postawilismy w tym sezonie jak juz ktos napisał na ilośc nie na jakość, dobrze tylko że zespół w przypadku kompletowania na ilośc musi mieć chemie. Najlepszym tego przykładem jest Zigieranowic, Williams, Nana i paru innych by sie znalazło którzy nie odgrywali pierwszych ról w cięgnieciu zespołu ale byli z tym zespołem byli wpasowani w tą chemie. To są takie małe detale ale które procentują i robią atmosfere w zespole. Tutaj jej nie ma... Czasów i profesjonalizmu za czasów Saso nigdy nie przywrócimy...
Kolejna sprawa to ta wszsystkim nieszczesna hala... ja wiem ze ten temat poruszany jest wszedzie i kazdy ma swoja opinie na ten temat ale robi sie smrud i obysmy nie obudzili się z reka w nocniku kiedy panowie z PLK podziękuja nam za gre na najwyzszym szczeblu polskim. Nie ma co mówić że dalismy pozyczke czy ze takiego zespołu jak Turów nie wywali się od tak z ligi błedne myslenie wyj***li Śląsk to i każdy inny zespół gdy przypadną problemy wywalą(oczywscie oprocz Asseco)
Jestem realistą i daje 80% na awans już Anwilowi jutrzejszy mecz to nic innego jak najwazniejszy mecz w tym sezonie. Nie ma co rotować szukać ustawienia to już na takim etapie rozgrywek ma się jakąś wizje na ten zespół i gra się już tym kto nie zawodzi. Niechciałbym bysmy odpadli jak kazdy inny kibic Turowa bo mam ochote jeszcze w półfinały sledzić z wielkim zangazowaniem
Gustas/Jackosn/Wysocki/Kickert/Kulig taka piątka powinna jutro wyjść i powinna walczyć i zacząć robic wynik a nie jak w ostatnim w kazdym prawie meczu po I kwarcie zaczynamy gonic nawet -16. Pannowie jesli czytacie to forum to zepnijcie wkoncu dupska i pokazcie jak grać a co najwazniejsze jak wygrywać!!! Bo do cholery jasnej zarabiacie jakieś pieniadze walczycie o jakies premie, o swoją wartośc!!!!
![]:->](./images/smilies/077.gif)