Hakeem pisze:
A czego się spodziewałeś ?? Że po zdobyciu Miśka i możliwości gry w Eurolidze będą słabsi ?? Mimo to że odeszli wszyscy wartościowi zawodnicy zagraniczni, radzą sobie, mają kasę i chcą to wykorzystać, kują żelazo póki gorące , a kto wie może i Ci nowi będą lepsi od Stevica i Borvniaka bo drugiego Hodga i Hosleya to już chyba nigdy nie trafią.
Z drugiej strony niby tacy mocni zawodnicy z dobrą niby przeszłością i chcą grać w PL. Ze strony są tylko dwa argumenty ( pewnie my ich nigdy mieć nie będziemy ) ogromny portfel cały wypchany dolarami + Euroliga --> choć wg mnie w EL szału nie będzie i wypromu się tam tylko góra dwóch zawodników

ale tak czy siak w końcu to polski zespół i akurat w EL będę im kibicował

Z całym szacunkiem, ale pierwsza piątka prezentuje się jednak słabiej niż rok temu - owszem jest równiej, nie ma takiej dysproporcji między pierwszą, a drugą piątką - jednak jak się popatrzy jakie zakupy robi mistrz Czech za porównywalny budżet jak SZG - to lekka lipa - można sporo lepiej poszukać...
Aaron ma solidnego konkurenta do minut zobaczymy jak to dźwignie pod Uvalinem...
O RR pisałem już nie raz i uważam, że to nie był dobry ruch Stelmetu - drogo jak na zmiennika...
Nie ma rasowego strzelca na SF, a trzeba jeszcze zakontraktować dwóch centrów, sam jestem ciekaw jak to będzie układał MU...
Przed poprzednim sezonem sam się zastanawiałem co to za skład - mam na myśli nas - okazało się, że biedy nie było, spokojnie trzeba poczekać co będzie się działo dalej i przed pojawieniem się na parkiecie nie ma się co podniecać ani w jedną, ani w drugą stronę...