Marcopollo pisze:
Trener dziś jest jeden, jutro będzie inny, a klub ciągle ten sam. Obowiązkiem kibica jest kibicować klubowi i być oddanym dla klubu, a nie opluwać go i niszczyć jakimiś pomówieniami, które powinny być załatwione po zakończonym sezonie , bądź powinny poczekać do końca sezonu obecnego. Ewentualna zawieszenie trenera w tym etapie rozgrywek to jest strzał w kolano. A wy "kibice" jesteście pewnie dumni z tego, że portale i gazety sportowe podchwyciły zamieszanie z trenerem i Wichniarzem dzięki Wam!!!! WSTYD!!!
Można być kibicem ale nie zaślepionym.

W zeszłym sezonie kilkukrotnie wykrzyczałem/liśmy (bo nie siedzę sam na ławce) trenerowi o jego prowadzeniu zespołu. Cieszyłem się jak próbowano zerwać zbyt wcześnie podpisany kontrakt na początku przygotowań a teraz nie staram się trenera opluwać.

A moja skromna radość w całym żalu po przegranej ma służyć uwolnieniu możliwości tego zespołu od osoby która w zeszłym sezonie przegrała nam finały (chyba że Ty oglądałeś co innego).

Jezeli Ty "kibicu" uważasz że rozliczamy kogoś za to co prawie zrobił Wichniarzowi to się mylisz, a Twoja ocena jest bardzo krótkowzroczna. Obejrzyj wszystkie mecze od początku sezonu i podaj mi argumenty za trenerem.
Posluże się Twoim slowem. TAKI TRENER TO WSTYD !!!