Dzisiaj jest 22 cze 2025, 15:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Marcopollo pisze:
Trener dziś jest jeden, jutro będzie inny, a klub ciągle ten sam. Obowiązkiem kibica jest kibicować klubowi i być oddanym dla klubu, a nie opluwać go i niszczyć jakimiś pomówieniami, które powinny być załatwione po zakończonym sezonie , bądź powinny poczekać do końca sezonu obecnego. Ewentualna zawieszenie trenera w tym etapie rozgrywek to jest strzał w kolano. A wy "kibice" jesteście pewnie dumni z tego, że portale i gazety sportowe podchwyciły zamieszanie z trenerem i Wichniarzem dzięki Wam!!!! WSTYD!!!

Można być kibicem ale nie zaślepionym. :smt075 W zeszłym sezonie kilkukrotnie wykrzyczałem/liśmy (bo nie siedzę sam na ławce) trenerowi o jego prowadzeniu zespołu. Cieszyłem się jak próbowano zerwać zbyt wcześnie podpisany kontrakt na początku przygotowań a teraz nie staram się trenera opluwać. :smt062 A moja skromna radość w całym żalu po przegranej ma służyć uwolnieniu możliwości tego zespołu od osoby która w zeszłym sezonie przegrała nam finały (chyba że Ty oglądałeś co innego). :smt068 Jezeli Ty "kibicu" uważasz że rozliczamy kogoś za to co prawie zrobił Wichniarzowi to się mylisz, a Twoja ocena jest bardzo krótkowzroczna. Obejrzyj wszystkie mecze od początku sezonu i podaj mi argumenty za trenerem. :smt082
Posluże się Twoim slowem. TAKI TRENER TO WSTYD !!! :smt078

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Kur*a ale z Was kibice. Czesio - nie mów ze nie jesteś kibicem sukcesu. Z klubem ( nie z prezesem i z rzadd=em, lecz z zawodnikami ) jest się na dobre i na złe! MR od początku tego sezonu aje du*y, a ostatnia afera tylko zbliza do jego usuniecia. Poza tym, to nie sa PO ani szostki, więc nie dziwie się o ,,protescie'' zawodników, bo inaczej tego nazwac nie można. Mam teraz duzy szacun do chłopaków ( jeżeli to była celowa porazka, a 7/23 chyba mówi za siebie) za to, co zrobili, bo kiey jak nie w I rundzie? A I runa przecież o niczym nie przesadza. Dlatego ja się nie denerwuje o wyniki, lecz o to, czy Dementi, MR i reszta Wrocka wyleci... Pozdrawiam prawdziwych kibiców!!!

PS: Mam apel. Nawet jak nie będzie szlo ze Stelmetem, to pokazmy ze jesteśmy z zawodnikami! Bo przecież mamy niechęć o zarządu a nie do graczy, wiec na Zastal wszyscy się mobiizują i pokaza co mysla o MR i reszcie!!! ,, CH*J Z WYNIKAMI< TUROWIE JESTESMY Z WAMI!!!)

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To może na mecz ze SZG warto zrobic zwykły transparent z hasłem mający dac do zrozumienia jedną myśl: Zarząd do wymiany :)) ale żeby zawodnicy nie myśleli że do nich to coś jeszcze o nich samych :) :smt026 :smt026 :smt026 :smt027 :smt027

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Gdybym był kibicem sukcesu to nie tesknil bym za pirwsza liga!

obserwator
obserwator

No to ja doleję oliwy do ognia ]:-> Afery cd.
http://polskikosz.pl/news/109273/afera_w_zgorzelcu.html

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Dlaczego każda zadyma, czy afera koszykarska dotyczy Zgorzelca ? Dlaczego ? :smt084
To już trzeci trener na tapecie.

rekrut
rekrut

a ja szybko odpowiem...bo nikt nie szanuje państwowych pieniędzy...robią sobie co chcą a kontroluje ich tylko rada nadzorcza, która jest poniekąd powiązana z tym wszystkim....powiem tak dajcie tu prywaciarza to zobaczycie co się stanie...tylko takiego gościa jak pan Ł. to TU nie będzie, prezes od kasowania zawodników i dbający o swoją posadkę a w tym wszystkim animator koszykówki...dla niego kasa się liczy a nie Nasze Miasto i Kibice - przecież on z Wrocka a Naszą kasę trzepie...mam nadzieje, że to jest koniec tego bałaganu...WIDZISZ A NIE GRZMISZ....

VIP
VIP
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Dlaczego każda zadyma, czy afera koszykarska dotyczy Zgorzelca ? Dlaczego ?

A może dlatego, że zarządzają klubem ludzie, którzy nie powinni???

obserwator
obserwator

Paradoksalnie mecz wygrali zawodnicy, przegral go trener. Nasi nie chcą pod nim grac to jasne. Bedzie dobrze do konca sezonu :)

rekrut
rekrut

Jeszcze ze dwie, trzy porażki i trener poleci. w terenie zaczyna krążyć plotka że do zgolka przyjdzie dirk bauermann. poczekamy i zobaczymy.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ciekawy jestem, czy stać klub na niego - wydaje mi się, że trzeba by było spora kasy sypnąć, a patrząc w kontekście pożyczki dla Śląska, to może nie być nasza półka. Możliwe też, że po kopniaku z Lietuvos Rytas spuści z tonu.

obserwator
obserwator

Wg. sportowych faktów właśnie trwa spotkanie włodarzy klubu z koszykarzami. Ciekawe co z tego wyniknie :?
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ic-nerwowo

obserwator
obserwator

@ Manzir
Zgodzę się z tobą, że jeśli dojdzie do zmiany trenera, to Dirk chyba pasowałby do Turowa. W wypadku przedłużenia mu przez PZKOsz funkcji trenera kadry, plusem byłaby praca w polskim klubie z uwagi na lepszy kontakt z polskimi zawodnikami, a to z kolei u zawodników ocierających się o kadrę wyzwoliłoby dodatkową motywację (myślę tutaj o wszystkich klubach TBL). W Turowie wprowadziłby chyba większy spokój wśród zawodników i wyższą kulturę pracy. Przypuszczam, że chyba nie byłby ślepo zapatrzany w jedyną słuszną agencję działającą w naszym klubie, co mogłoby zaowocować ciekawszymi kontraktami, bo wiadomo, że dwie pozycje w Turowie szwankują. No i co do kasy, to chyba nie powinno być problemu, bo po utracie pracy w trakcie sezonu chyba za bardzo by nie wybrzydzał, tym bardziej, że gdyby go zakontraktować chociażby do końca bieżącego sezonu, to obydwie strony powinny być z tego zadowolone. Dodatkowo cechy ambicjonalne miałby chyba zaspokojone prowadząc drużynę mającą apetyt na mistrzostwo Polski. No i jeszcze jedno: w perspektywie mecz w Wilnie przeciwko Lietuvosowi Rytas, gdzie chyba miałby okazje "podziękować" Litwinom za utratę pracy ;-) :grin:

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wszystko przemawia za tym, że mógłby u nas zakotwiczyć, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu ...

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Czy ktoś ogląda ten piach - 19pkt po 2kw!!! To chyba rekord Turowa. Widać tak jakby już nie zależało im na grze.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.