Kobe24 pisze:
Tylko Turów!, A dlaczego nie napiszesz tego wprost do osób z tym związanych ? Chcialbym Ci tylko przypomnieć że okrzyki do ochrony wyszły właśnie od tych osób które tam pobiegły, i to wtedy do nich spora część miała problem. Więc dlaczego teraz zgrywasz świętoszka, jedynego sprawiedliwego, największego myśliciela i bohatera w ekipie. Nie wypisuj takich bredni na forum bo to nie miejsce na to, a wstyd przynosisz jedynie Ty.
Ja nie wiem kto to zaczął. Jeśli Ci co pobiegli, to zwracam honor. Może trochę mnie poniosły emocje, ale to nie zmienia faktu że zachowaly się te osoby mało odpowiedzialne. Możliwe też ze za ostrych słów użyłem w stosunku do Nich, ale po prostu nie wiedziałem jak to opisac, a to mi przyszło najpierw na myśl. Mam nadzieje że to jednorazowy występek, bo wiem, że emocje często biorą góre, wiem z własneo doświadczenia. Pozdrawiam Ciebie jak i wszystkich balkoniarzy, bo kłótnie w naszym klubie nie stworzą nic dobrego. Przepraszam jeżeli poczułeś się urażony i przepraszam wszystkich co wzięli udzia w tej akcji, że Was obraziłem, ale takie jest moje zdanie. A słowa typu ,,palant'' itp. wszysły z ojego oburzenia. Przepraszam Was i pozdrawiam.

Dzieki tez za swietny doping!