Dzisiaj jest 22 cze 2025, 17:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Chciałbym jeszcze napisać, żebyście nie mówili o balkoniarzach w tylko samych negatywnych rzeczach, bo kilku głupków zaczęło bójke. Na 80 osób tylko 7 poszło. Przypomne jak kibice Zastalu skakali i ochroniarz miał do nich sapy, to balkoniarze stawili się za nimi krzcząć ,, koszykówka dla kibiców'' lub ,, Zostaw kibiców''. A to że kilku palantów poszło to tylko indywidualne sprzeczki itp. A gesty i przyśpiewki prowokujące to chyba nie przestępstwo? Choc tez można było sobie darować.

obserwator
obserwator

Tylko Turów!, A dlaczego nie napiszesz tego wprost do osób z tym związanych ? Chcialbym Ci tylko przypomnieć że okrzyki do ochrony wyszły właśnie od tych osób które tam pobiegły, i to wtedy do nich spora część miała problem. Więc dlaczego teraz zgrywasz świętoszka, jedynego sprawiedliwego, największego myśliciela i bohatera w ekipie. Nie wypisuj takich bredni na forum bo to nie miejsce na to, a wstyd przynosisz jedynie Ty.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Kobe24 pisze:
Tylko Turów!, A dlaczego nie napiszesz tego wprost do osób z tym związanych ? Chcialbym Ci tylko przypomnieć że okrzyki do ochrony wyszły właśnie od tych osób które tam pobiegły, i to wtedy do nich spora część miała problem. Więc dlaczego teraz zgrywasz świętoszka, jedynego sprawiedliwego, największego myśliciela i bohatera w ekipie. Nie wypisuj takich bredni na forum bo to nie miejsce na to, a wstyd przynosisz jedynie Ty.

Ja nie wiem kto to zaczął. Jeśli Ci co pobiegli, to zwracam honor. Może trochę mnie poniosły emocje, ale to nie zmienia faktu że zachowaly się te osoby mało odpowiedzialne. Możliwe też ze za ostrych słów użyłem w stosunku do Nich, ale po prostu nie wiedziałem jak to opisac, a to mi przyszło najpierw na myśl. Mam nadzieje że to jednorazowy występek, bo wiem, że emocje często biorą góre, wiem z własneo doświadczenia. Pozdrawiam Ciebie jak i wszystkich balkoniarzy, bo kłótnie w naszym klubie nie stworzą nic dobrego. Przepraszam jeżeli poczułeś się urażony i przepraszam wszystkich co wzięli udzia w tej akcji, że Was obraziłem, ale takie jest moje zdanie. A słowa typu ,,palant'' itp. wszysły z ojego oburzenia. Przepraszam Was i pozdrawiam. :) Dzieki tez za swietny doping!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Pozwolę sobie na kilka słów w przerwie świątecznej "biesiady":
1. " Balkoniarze" robią kawał dobrej roboty. Świetny, głośny doping. Nie można jednak popadać w ekstrema- szalik gości w pisuarze i bójka po meczu wywołuje złe emocje, zniekształca właściwy obraz inicjatywy "Balkoniarze". Albo się dogadacie z prowokatarami, albo "zepsute zęby" usuniecie. Transparent bardzo czytelny - " Zarządy się zmieniają Kibice pozostają". Nic dodać. Bardzo mi się podoba, że tak wielu młodych ludzi jest w szeregach Balkoniarzy i sporo dziewczyn/kobiet. Tak trzymać. To musi być zalążek dopingu na nowej hali, podwaliny pod może nowy KK. Inicjatywie jak najbardziej kibicuję i niech ich szeregi się powiększają nowym "narybkiem".
2. Taki Turów chcę oglądać i taki chcę widzieć. Talentu jak na plk jest sporo, a jak do tego dodamy zaangażowanie, poświęcenie, wolę walki to i Mistrz Polski nie straszny. Mecz się oglądało i było dosłownie pięknie. Nie ma co wyróżniać kogokolwiek. Turów zagrał jak zespół i tym zespołem w meczu ze Stelmetem był. Byli skuteczni i grali to co lubią. Obrona, kontry, szybka piłka.
3. Kelati nie zaprzeczył i nie potwierdził, czy zagra w Turowie. Z tego co wiem to nie chodzi o kwestie finansowe a o rolę jaką miałby odgrywać w zespole. Kelati "killer" musi odgrywać pierwszoplanową rolę. Na jego pozycji jest Wiśniewski i Chyliński. Jego nominlaną pozycją jest SG. Oczywiście może grać na PG i SG i SF ale jego akutat wato obsadzić na pozycji na której najlepiej się czuje czyli obrońcy poz.2. Zestawienie Taylor- Kelati - Prince wygląda imponująco ale musi dojść do kompromisu. Podział ról i minut. Innej opcji nie ma. Wiśni tez nie można zaszufladkować bo gra bardzo dobrze.

rekrut
rekrut

hakunamakata pisze:
Pozwolę sobie na kilka słów w przerwie świątecznej "biesiady":
1. " Balkoniarze" robią kawał dobrej roboty. Świetny, głośny doping. Nie można jednak popadać w ekstrema- szalik gości w pisuarze i bójka po meczu wywołuje złe emocje, zniekształca właściwy obraz inicjatywy "Balkoniarze". Albo się dogadacie z prowokatarami, albo "zepsute zęby" usuniecie. Transparent bardzo czytelny - " Zarządy się zmieniają Kibice pozostają". Nic dodać. Bardzo mi się podoba, że tak wielu młodych ludzi jest w szeregach Balkoniarzy i sporo dziewczyn/kobiet. Tak trzymać. To musi być zalążek dopingu na nowej hali, podwaliny pod może nowy KK. Inicjatywie jak najbardziej kibicuję i niech ich szeregi się powiększają nowym "narybkiem".
2. Taki Turów chcę oglądać i taki chcę widzieć. Talentu jak na plk jest sporo, a jak do tego dodamy zaangażowanie, poświęcenie, wolę walki to i Mistrz Polski nie straszny. Mecz się oglądało i było dosłownie pięknie. Nie ma co wyróżniać kogokolwiek. Turów zagrał jak zespół i tym zespołem w meczu ze Stelmetem był. Byli skuteczni i grali to co lubią. Obrona, kontry, szybka piłka.
3. Kelati nie zaprzeczył i nie potwierdził, czy zagra w Turowie. Z tego co wiem to nie chodzi o kwestie finansowe a o rolę jaką miałby odgrywać w zespole. Kelati "killer" musi odgrywać pierwszoplanową rolę. Na jego pozycji jest Wiśniewski i Chyliński. Jego nominlaną pozycją jest SG. Oczywiście może grać na PG i SG i SF ale jego akutat wato obsadzić na pozycji na której najlepiej się czuje czyli obrońcy poz.2. Zestawienie Taylor- Kelati - Prince wygląda imponująco ale musi dojść do kompromisu. Podział ról i minut. Innej opcji nie ma. Wiśni tez nie można zaszufladkować bo gra bardzo dobrze.

czyli wszystko to o czym dzisiaj rozmawialiśmy :)) Również się zgadzam w 100 % :)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... -zgorzelec

Kto wygra ? :grin:

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Może mi ktoś powiedzieć czy telewizja Tomkow ma w ofercie Polsat sport news?

rekrut
rekrut

Tak, jest polsat sport news

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

JKM pisze:
Tak, jest polsat sport news

Jestes pewien? Nie mam tomkowa w domu a u rodzicow którzy maja kablowke znalazłem tylko Polsat sport.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

na pewno jest, w pakiecie kanalow cyfrowych

pismak
pismak

Polsat sport news jest w telewizji naziemnej, wiec moze być właściwie w każdym telewizorze.
Liczę dzisiaj na turow, te wcześniejsze porażki nie powinny się wydarzyć.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Blair pisze:
na pewno jest, w pakiecie kanalow cyfrowych

Czyli jak rodzice mają stary telewizor to pupa?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jeżeli Turów dziś ostro przegra to znaczy ,że pagórek ze swoim trenerem ratowali swojego ziomka zobaczcie że atmosfera po meczu z Zastalem się uspokoiła a czy był powód?

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

A ja tak sobie pomyślałem: Chylu kontuzj, Dylu ma plajster na barku, Karolak kontuzja, Jaramaz kontuzja. Czy to nie przypadek, że w jednym momencie tylu ma kontuzje, gdzie rok temu mielismy ich zdecydowanie mniej? Nie wiem, czemu tak pisze, ale coś mi tu śmierdzi. A. Miodrag już się pobudza. A Piotrek to mistrz obrony 8)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Najwieksza pomyłka tego sezonu to Dylewicz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.