Dzisiaj jest 29 cze 2025, 12:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 150  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

8 asyst :D

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wymęczone zwycięstwo, ale zwycięstwo.

Sezonowcy dostali baty od Rosy - pikują z formą w dół.

Wciąż mamy szansę na zajęcie I miejsca 8)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Wciąż mamy szansę na zajęcie I miejsca

Przy wszystkich 3-wygranych, na Treflu powinni wziąć rewanż, z Czarnymi (tam) może być ciężko, a z Zieloną to taki mecz rządzi się swoimi prawami...

pismak
pismak

asdat0r pisze:
Możecie mnie hejtować albo popierać, ale 'władze' naszego klubu chyba doszły do wniosku, że w tym sezonie jednak mistrzostwo jest im nie na rękę patrząc na problemy finansowe(które było, albo i nie).

Więcej stracili niż zyskali, a z jednym sponsorem, który nie da nic więcej, niż jest zapisane w umowie raczej nie ma szans zawojować Euroligii.. Wygrać ligę i co później mieć 6/7 kosztownych wyjazdów + eurocup... Do tego dochodzi utrzymanie halii(i tak przy śmiesznych kosztach, bo resztę opłaca miasto) + sprawy w sądzie z TVT. Gdyby liga zwracała coś za to, to owszem, albo jakby wpadł jeszcze jeden sponsor, który sypnie groszem to okej.

Jest też inna opcja, że teraz się im nie chce wygrywać, bo jednak jak chcą grać, to nie ma drużyny w Polsce, która ich zatrzyma.. Stelmet można rozbić psychicznie grając cały czas swoje i nie dając im się prowokować. Wystarczy prowokować koszara i dobrze kryć QH. - TO JEST NAJMNIEJ PRAWDOPODOBNE.

Co do środowiska kibicowskiego, to:
Chyba my wszyscy tutaj kochamy nasz klub, a wypowiada się tutaj maks 15-20 osób...
Reszta kibiców na hali, to są ludzie, którzy przyszli zobaczyć mecz koszykówki, a nie kibicować. Jeżeli im się spodoba to fajnie, ale wątpliwe, że takie randomowe osoby z dnia na dzień wpadną na sektor kibica i będą krzyczały, śpiewały, klaskały itd. Nie oczekujmy cudów. Ogólnie nie rozumiem dlaczego jest spina o to, że ludzie na halii nie żyją meczem. Nie wszyscy są tacy jak my tutaj. Każdy ma prawo oglądać mecz na swój własny sposób. Czy nie o to chodzi w oglądaniu meczu?

Nie możemy nikogo zmuszać do kibicowania na siłę, jak ktoś będzie chciał to przyjdzie.

Powiem wprost, ja nie byłem na meczu od spotkania z ASSECO(chyba), bo niestety mieszkam we Wrocławiu (studia itd) i kolidują mi terminy kolokwiów albo praca w weekendy, ale zawsze staram się śledzić wyniki meczów i czytać to forum. Nie jestem kibicem idealnym, ale mam też swoje podejście do tego. Nie jestem FANATYKIEM, który widzi tylko swój klub. Jestem tolerancyjny. I dodatkowo, jak gra drużyna z naszego kraju w pucharach, to zawsze im kibicuje, czy to ASSECO za czasów Krauzego, czy też Stelmet rok temu. Jestem Polakiem i jestem patriotą. Mogę osobiście nie lubić jakiś klubów z Polski, ale zawsze miło popatrzeć jak dobrze zagrają (WIEM TO RZADKOŚĆ). Sport powinien łączyć ludzi, a nie ich dzielić.

PS. Pamiętacie, co było w zeszłym sezonie po dwóch wpier*** na AZS?:] Bądźmy dobrej myśli.

PRZESTAŃ PITOLIĆ, JAKIM PIĘKNYM I ODDANYM KIBICEM JESTEŚ !!!
15 MAKS. 20 ZANGAŻOWANYCH KIBICÓW ???
CHŁOPIE PRZESTAŃ ĆPAĆ, BO NIE SKOŃCZYSZ STUDIÓW !!!

pismak
pismak

yARO_81 pisze:
Ano to się dzieje, że najlepszy Turow pod względem personalnym odnotuje jeden z gorszych wynikow :/

I jak to się dzieje, że każdy, powtarzam KAZDY zawodnik po odejsciu od nas do innego klubu robi swietna robote. I chyba znam odpowiedz - slaby trener.

Miał być najlepszy pod względem personalnym, ale Kostek odpadł w przedbiegach, Wiśnia nas olał, a Czyż okazuje sie totalnym dnem i w tym momencie mamy totalne braki w rotacji Polakami.

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No te float'ery Czyża z 2-4 metra to powinny okupowac Top10 u Shaq'a :D

Aaaaaaa i jeszcze te skoki do zbiorki po drugim osobistym... Miodzio kiedy skacze nie w tempo i wzrokiem sledzi pilke, ktora nad nim przelatuje :smt082 :smt082 :smt082

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ma ktoś jakieś info na temat dzisiejszej rozprawy Collins vs franz?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Nikogo od nas nie było, jutro decyzja.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jak to nie było?!
Przecież miał być na rozprawie MC i frasun.

pismak
pismak

Prezes nie wyraził zgody na wycieczkę 1/3 drużyny do Warszawy, tłumacząc to napiętym terminarzem, treningami i w perspektywie najbliższego tygodnia trzema spotkaniami w lidze, a między słowami tym, że właśnie treningi i przygotowania do kolejnych gier są dla nas bardziej istotne niż uganianie się za ukaraniem Frasunkiewicza, zwłaszcza, że dla klubu sprawa zakończyła się z wydaniem wyroku i rezygnacją z odwoływania się od niego...
PLK dziś oddaliło sprawę... co w zaistniałej sytuacji jest oczywiste...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

jimisan pisze:
PLK dziś oddaliło sprawę... co w zaistniałej sytuacji jest oczywiste...

Potwierdzenie: http://www.plk.pl/aktualnosci/n/14035/p ... o-plk.html

ale taki werdykt był do przewidzenia biorąc chociażby pod uwagę fakt, że miała odbyć się konfrontacja, czyli słowo przeciw słowu. Czyn Mardego zarejestrowała kamera, słów frasuna (celowo z małej litery) nikt nie słyszał, czyli nie obrażał - ot i tyle w sprawie. Co do decyzji prezesa o niewysyłaniu zawodników - bardzo słusznie, bo werdykt w PLK zapadł już dawno :P

pismak
pismak
Awatar użytkownika

no chyba frasun nie jest na tyle glupi, zeby wyzywac od czarnuchow i grozic komus smiercia przy calym tabunie swiadkow... Wiec nawet jakby Collins i ktos jeszcze na ta rozprawe pojechali, to wiele by nie zwojowali, sad but true. Tym bardziej ze ewentualna kara dal frasunkiewicza dala by nam co? Satysfakcje? C'mon...

pismak
pismak

Za PF'a nie dałbym złamanego paznokcia przy małym palcu, aczkolwiek wszyscy zastanawialiśmy się jakby to miało wyglądać - jedna strona mówi, że słyszeli, druga że nie - i co dalej?

historia nie ma co kruszyć kopii... sprawa zamknięta, niech się skupią na stronie sportowej...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Rosa Radom z Mike Taylorem w tym sezonie będzie walczyć o medal - czy też tak myślicie ?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tak się zachwyciłam grą Rosy z Czarnymi w I połowie meczu a Czarni w III kwarcie odrobili
prawie 20 pkt. stratę do Rosy . Wygląda na to ,że Czarni też mają chrapkę na medal.
Wizja na finał Turów - Stelmet zanika ? - oby nie !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 150  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.