Dzisiaj jest 20 cze 2025, 18:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 953 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 64  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

TonyP Wszystko co napisałeś trafione w punkt, ale niestety na to bagno, które jest obecnie w klubie wpływ miało zdecydowanie więcej osób. Poprzez wcześniejsze władze, radę nadzorczą po nic nie wnoszących "doradców" trzymających się ciepłej posadki, którzy za "zasługi" są w tym klubie nie do ruszenia.
Dopóki będzie to klub polityczny, a prezesem nie zostanie prawdziwy pasjonat basketu, nic dobrego temu klubowi nie wróżę.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

TonyP pisze:
o grubym Jasiu nie mam dobrego zdania ale czy ktoś mu kiedyś podprowadził zawodnika?

Tak, my - Stelmacha vel Skarpeta - wzmocnienie dla nas średnie, ale wyciągnęliśmy go od jasia :lol:

rekrut
rekrut

Gargamel Niestety ja również muszę przyznać Ci rację jest to kulminacja, kumulacja tego co zbierało się latami Zadajmy sobie pytanie czy kiedykolwiek przez chwilę klub był wolny od ludzi jakich opisujesz? chyba nie no może taki powiew wolności swieżości zapewnił nam Prezes Krygier bynajmniej ja tak to odczułem. Niestety z racji dotacji sponsora jesteśmy na to skazani czy będzie lepiej ? nie sądzę chyba, że trafi się osoba na gorze pociągająca za sznurki która oprócz tego że będzie mianowania właściwej opcji politycznej znała się na tajnikach prowadzenia klubu koszykarskiego w Polsce. trochę to tak jakby szósteczka w totka 8) Chciałbym się mylić albo żebyśmy trafili w/w opisaną osobę czego Tobie i innym kibcom Turowa Życzę

rekrut
rekrut

manzir pisze:
TonyP pisze:
o grubym Jasiu nie mam dobrego zdania ale czy ktoś mu kiedyś podprowadził zawodnika?

Tak, my - Stelmacha vel Skarpeta - wzmocnienie dla nas średnie, ale wyciągnęliśmy go od jasia :lol:

Hm mam trochę inne zdanie na tą okoliczność Stelmach tak czy inaczej wtedy odszedłby ze Stelmetowa, a Gruby Jan też nie miał determinacji go zatrzymać a tu moim zdaniem Pan GA jak pisałem w poście dobrze wiedział kiedy uderzyć Wiec dla mnie to dwie różne sprawy Masz racje obie śmierdzą która bardziej pozostawiam to każdemu do indywidualnej oceny.

obserwator
obserwator

A tak zmieniając temat. Jak ktoś chce zobaczyć skandaliczne (o którym dzisiaj głośno) zachowanie "Grubego Jasia" na konferencji prasowej po ich przegranym meczu z Dąbrową, to link tutaj https://www.youtube.com/watch?v=XdgBZpSzCSc
Najciekawsze od 12min. i 08 sek. :lol:

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.plk.pl/aktualnosci/n/15791/k ... kowki.html

Ciekawe co z tego wyniknie.Uważam, że podobny incydent nie powinien się powtórzyć
w żadnym klubie koszykarskiej.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Grubas ciśnienia nie trzyma ha ha.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Gruby jj, to jednak niezły przygłup jest :lol: :lol: :lol:

halcia pisze:
Ciekawe co z tego wyniknie.Uważam, że podobny incydent nie powinien się powtórzyćw żadnym klubie koszykarskiej.

Czuje, że Kostkowi odbije się czkawką cała ta akcja, a GA będzie niemile widziany na mieście - oby znowu ktoś mu nie włamał się na chatę, jak przy poprzedniej aferze 8)

pismak
pismak

Ludzie Kostrzewski nie rozwijał się i głodował w Zgorzelcu i dlatego odszedł !!!!
http://wlkp24.info/aktualnosci/20255,ko ... rowie.html
ja pitole gdzie HONOR !!!!!!!!!

pismak
pismak

http://wlkp24.info/aktualnosci/20255,ko ... rowie.html

Faktycznie popadł koleś w długi, nawet na chusteczki do nosa smarkacza nie stać.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Niby pozytywnie wypowiada się o całym klubie i narzeka "tylko" na opóźnienia w kasie, ale to i tak nie przykryje tego, że jest gościem bez honoru, który poleciał na kasę - uciekł, jak szczur.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Zaczyna mi doskwierać pytanie kiedy podpisana została ta umowa. W sumie to tylko już zabawa ale, spróbujmy zrekonstruować ten felerny piątek:

1. zaczyna się o od tweeta o 10:25 redaktora Jakub Wojczyński z przeglądu sportowego

Cytuj:
A za Troupe'a do rotacji Stali może wskoczyć Mateusz Kostrzewski, który ma ponoć powody, by odejść z Turowa. #plkpl

2. około 12:00 zapytuje o tego tweeta znajomego dziennikarza który odpisuje tak :

Cytuj:
Jurek będzie z nim gadał po trenigu ok 14 ale na teraz nic nie wie, bo jak twierdzi wyjaśnili sobie wszystko zas tamtym razem

3. Prezes w Przeglądzie Sportowym relacjonuje to tak :

Cytuj:
Rozmawiałem z nim, przyznał, że ma dobrą propozycję, ale się zastanawia. Po południu rozmawiałem z agentem, który powiedział, że ta propozycja została odrzucona, a dwie godziny później dowiedziałem się, że Mateusz jest na wieczornym treningu i się żegna – opowiada Stachyra, który przebywał wtedy poza Zgorzelcem.

4. 0 16:37 redaktor Wojczynski na twitterze:
Cytuj:
No i już oficjalnie @kostus3 na 1,5 roku w @BMSlamStal Brawo ja #plkpl

5. o 17:32 pojawia się na twiterze oficjalna informacja ze strony klubu

Cytuj:
Mateusz Kostrzewski zawodnikiem BM SLAM STAL! Kontrakt podpisany został na półtora roku, czyli na ten sezon oraz kolejny. #plkpl

Wszystko to się dzieje gdy nasz drogi zawodnik jest w Zgorzelcu ! A sam zainteresowany dociera do Ostrowa dopiero na SOBOTNI mecz, na 18:00

Wniosek jest więc jeden, umowa musiała być podpisana wcześniej, chyba że Kostrzewski dokonał 24.02 cudu teleportacji do Ostrowa :) A jeśli wcześniej to o ile wcześniej...
Drugie pytanie o której dostarczone zostały dokumenty o wypowiedzeniu umowy...

Pytanie o kiedy i gdzie podpisał umowę jest o tyle ważne, bo daje wgląd w to czy podjął decyzję nagle czy jednak z rozmysłem...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Można deliberować nad sprawą Kostrzewskiego. Tyle tylko, że jest już " popił wodą". Tak naprawdę istotne są następujące kwestie:
1. Co z kasą za Kostka? Miał grać do końca sezonu - i kasa za sezon przecież została.
2. Czy Stachyra ma zamiar wzmocnić Turów do końca okienka transferowego ( chyba okienko kończy się 15.03 )

Jeżeli do 15 marca ma zostać przelana transza to aż się prosi:
1. zatrudnić bądź wypożyczyć Polaka lub kogoś z paszportem;
2. zatrudnić gracza zagranicznego - Ryana posadzić na trybuny ( i tak gówno gra )

Panie Stachyra udowodnij Pan, że masz kojones a nie kalesony !!!!! Sezon można jeszcze uratować, ale trzeba pokazać, że nie jest się dyletantem i politykiem ze skrzywionym kręgosłupem.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Informujemy, że zawarliśmy porozumienie z klubem BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski i Mateuszem Kostrzewskim. Życzymy powodzenia w dalszej karierze.

I co dalej?

rekrut
rekrut

gargamel pisze:
Cytuj:
Informujemy, że zawarliśmy porozumienie z klubem BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski i Mateuszem Kostrzewskim. Życzymy powodzenia w dalszej karierze.

Biznes to biznes, ale wyszło to....ach szkoda słów.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 953 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 64  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.