No wlasnie i dlatego ja nie bede juz nic zlego komentowac i pomijam brzydkie slowa wypowiadane hehe...

Hehe i mam dosyc juz odpowiadania typu: czemu napisalam tak, a czemu to, a czemu tamto, czemu tak itp..hahaha
Hmm...tu na tym forum jakas makakofonia jest hehe

Spoko luzik...zostawmy to z dystansikiem
Poza tym m±dry milczy i milczenie jest zlotem, wiec najlepiej cichutko obserwowac i od czasu do czasu cos napisac skromnego - prawda?
Acha no racja - DAJCIE SOBIE SPOKOJ Z TYMI KLOTNIAMI...najwyzszy czas sie spotkac i pogadac sobie na zywo i posmiac sie z tych dziwnych zdan pisanych na forum

Zobaczcie, ze jak sie patrzy na to wszystko, to az dzisiaj sie usmialam do lez hehe
Madzia_zgc ja wiem, ze fajna z Ciebie dziewczyna, masz prawo sie wypowiadac...Wiekszosc z nas zostala wychowana w przekonaniu, ze klotnia jest zawsze zla...

Nic bardziej mylnego, poniewaz kazdy z nas od czasu do czasu bywa zirytowany, rozgniewany, urazony, zawiedziony itd.. Nie zawsze da sie stlumic negatywne uczucia w sobie. Emocje, rywalizacja, konkurencja, jak i inne problemy tak narastaja, ze ludzie wybochaja jak lawina.

Natomiast sprzeczki sa rozsadne i sam lekarz moze to potwierdzic:)

Prezentowanie swego zdania pozwala lepiej poznac wzajemne upodobania i oczekiwania, wiec sa niezbednym elementem budowania zycia.

Trzeba uwolnic sie z negatywnych emocji i dojsc do porozumienia, A na samym koncu podac sobie raczki i usmiechnac sie do siebie..

Popatrzcie na to wszystko z dobrej strony
BUZIAKI DLA WAS ANIOLKI:)
BEATKO WIEM, ZE MASZ DOBRE SERDUSZKO - ZYCZE CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I MILEGO WIECZORKU

Ech popatrzcie na moje poprzednie posty bodajze w numerkach 30-31 - kazdej wybranej Miss zyczylam sily, szczescia i cieszylam sie z kazdej wygranej pomijajac sama siebie.