Dzisiaj jest 22 cze 2025, 0:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Renegat to zarzyc jakimis bardziej szczególowymi informacjami :)

ja narazie mam dostep do jednego tworcy z Requiem Records :D trance-master tez tam kogos zna kto pomoze, juro idem do Alexa zaprezentowac mu rodzaj muzyczki bo widze, ze wszyscy odrazu porownuja wszystko do Sunrise'a :? ...moze tez on nam cos pomoze :)

Druga sprawa jest taka, ze jest agencja bookingowa, ktora "nie jest agencja bookingowa" :P Przy znalezieniu odpowiedniego sponsoringu mozna sprowadzic tu naprawde powaznych artystow :!: albo calkowicie za free (pokrywajac tylko koszty dojazdu i hotelu), albo za smieszne pieniadze :!: (nie bede tutaj tlumaczyc na jakiej zasadzie to dziala, bo jak ktos bedzie chcial wiedziec to sie ze mna skontaktuje) ...chcialbym tylko nadmienic, ze z ta agencja wspolpracuje miedzy innymi Angelo Mike 8) Mam takze bezposredni kontakt z nijakim C-bool'em, ale nie wydaje mi sie zeby zaproszenie tego pana przynioslo wymierny skutek, ponieważ grany przez niego rodzaj muzyki mozna smialo porownac do muzy granej na manieczkach :!: ...a chyba nie chcemy (bynajmniej ja nie chce) robic imprezy spod znaku WIXY :!: zreszta on bedzie pewno chcial jakies 1000zl za zagranie...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

C-bool Sux !!

Informacje podam jutro bo zgubiłem kartke z informacjami ( informacje są rozdawane koło Telepunktu, jak będziesz szedł do Alexa to po drodze zajrzyj tam to napewno dadzą ci ulotkę)

Z innformacji wiem że ta impreza będzie 2-dniowa

Tytuł:
gaduła
gaduła

alien_zgc pisze:

Druga sprawa jest taka, ze jest agencja bookingowa, ktora "nie jest agencja bookingowa" :P Przy znalezieniu odpowiedniego sponsoringu mozna sprowadzic tu naprawde powaznych artystow :!: albo calkowicie za free (pokrywajac tylko koszty dojazdu i hotelu), albo za smieszne pieniadze :!: (nie bede tutaj tlumaczyc na jakiej zasadzie to dziala, bo jak ktos bedzie chcial wiedziec to sie ze mna skontaktuje) ...chcialbym tylko nadmienic, ze z ta agencja wspolpracuje miedzy innymi Angelo Mike 8)

Według mnie warto by było zainteresować się tą sprawą! Mam nadzieję, iż na spotkaniu uda nam się omówić szczegóły jej dotyczące.
Póki co, jutro skontaktuję się z Tobą na gg, zdradzisz mi kilka szczegółów dot. tej sprawy.

Pozdr.

Tytuł:
pismak
pismak

nom juz zdradzilem :) hehe... takie cos dziala jak klocki lego :P tylko trzeba sie trochu pomeczyc zeby zlozyc je do kupy :wink:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mówiłam alienowi już, że jak dacie mi jakiś tam spis ludzi, których chcielibyście usłyszeć to mogę pokombinować ;) Załóżmy, że mam kilka dojść w Warszawie ;)

Kiedy spotkanie? (błagam - nie w weekend!)

Tytuł:
pismak
pismak

codziennie ok 18.30 miejscowka hmmm... moze lawki pod kaplica na cmentarzu :?: :) hehe... przynajmniej jakis nastruj bedzie :P chyba ze ktos ma lepsze propozycje...
Z drugiej jednak strony na zalewie maja dobrego browara :) przynajmniej nie jest mieszany z woda :P

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

tak sobie czytam co wy tu wypisujecie ....kombinujecie jak koń pod gore... chcecie sie pobawic przy dobrej muzyce i w milej atmosferze to jedzcie do Pragi, nie jest daleko, nie jest drogo, a klimat jest nie do opisania, bez wzgledu na to czy chcecie bawic sie przy hip-hopie, housie, techno czy d'n'b. Zgorzelec jest raczej za maly na duza impreze o okreslonym profilu muzycznym, bo tak naprawde malo jest ludzi ktorzy ida tu na impreze sluchac muzyki, ida sie bawic a najlepiej im sie bawi przy hitach z TV, a na drugi dzien opowiadaja nie o tym co i jak gral dj, tylko kto ile i czego zjadl i wypil....

ps. alien czy ty nie jestes czasem dj gruda co gral ostry shit w siekierczynie?? a trance- master na ciebie chyba wolali łoker w górniku he?? :) :) :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Widzę, że ktoś tu ma jakieś poważne kompleksy :] Czyżby nutka zazdrości mi się tu przewinęła? ;)
Do Pragi... No na bank :P
I co w ogóle ma do tematu to, jak na kogo kto mówi i gdzie? W temacie chodzi o coś innego drogi Namrufie.
Sztuką jest coś zrobić, a nie tylko gadać :]

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Temat jest o imprezach i o tym sie wypowiedzialem, a ps. to ps. i moze odbiegac od tematu... a co do zazdrosci to...hmmmm o co?? :P

Tytuł:
gaduła
gaduła

Namruf pisze:
tak sobie czytam co wy tu wypisujecie ....kombinujecie jak koń pod gore... chcecie sie pobawic przy dobrej muzyce i w milej atmosferze to jedzcie do Pragi, nie jest daleko, nie jest drogo, a klimat jest nie do opisania, bez wzgledu na to czy chcecie bawic sie przy hip-hopie, housie, techno czy d'n'b. Zgorzelec jest raczej za maly na duza impreze o okreslonym profilu muzycznym, bo tak naprawde malo jest ludzi ktorzy ida tu na impreze sluchac muzyki, ida sie bawic a najlepiej im sie bawi przy hitach z TV, a na drugi dzien opowiadaja nie o tym co i jak gral dj, tylko kto ile i czego zjadl i wypil....

ps. alien czy ty nie jestes czasem dj gruda co gral ostry shit w siekierczynie?? a trance- master na ciebie chyba wolali łoker w górniku he?? :) :) :)

Nie zrozumieliśmy się najwidoczniej. My chcemy wyjść z własną inicjatywą i "stworzyć" imprezę, a nie tylko bawić się "na" imprezie.
Palac Akropolis w Pradze, faktycznie - niezły klub. Ale czy kliamt tam panujący jest doprawdy nie do opisania? Nie wiem, jak pozostałe praskie kluby, ale ten niczym mnie nie zaskoczył (a ponoć jest jednym z najlepszych praskich klubów).
Ludzi nie zmienisz... Przyjdą osoby takie, jak opisujesz, ale założę się także, iż pojawią się osoby zainteresowane konkretną muzyką, graną podczas imprezy.
Szanowny forumowiczu, "wołać" to możesz na zwierzę (ewentualnie kogoś). Być może masz rację co do tego, jak mnie nazywali w "Górniku", ale jak to się ma do tematu?

Tytuł:
pismak
pismak

do Namruf:
Cytuj:
ostry shit w siekierczynie
tak oczywiscie gralem ostry shit w siekierczynie :!: :twisted:
po pierwsze rodzaj granej muzyki nie byl wybierany przezemnie wiec odemnie sie odwal, ja tylko dostarczalem muzyczke poukladana wg rodzaju, a co do rodzaju granej muzyki to decydowalo SZEFOSTWO :!: SHIT :!: :twisted: ...zmieniajac w trakcie imprezy 15 razy zdanie co do wybranej przez siebie muzyki :!:
po 1. juz gdzies w ktoryms temacie pisalem na jakiej zasadzie dzialaja takie uklady, ale widze ze wszystkiego nie czytasz wiec nie wiesz (nie bede sie powtazal, poszukaj sobie)
po 2. w tym temacie jakbys nie zauwazyl sa zamieszczone linki z muzyczka - nie wydaje mi sie zeby byl to "ostry shit"

PS. A czy Ty przypadkiem nie nalezales to tej jakze WIELCE ROZWINIETEJ MUZYCZNIE PUBLIKI BLAGAJACEJ MNIE CO 5 MINUT O TAKI SHIT JAK EKSPLĄŻYN :?: nie podobalo Ci sie, chcesz zlozyc reklamacje, skarge na mnie albo zarzadac zwrotu pieniedzy to dzwon do wlasciciela tej nory: 506034442 jak dodzwonisz sie do niego to mu przypomnij ze wisi mi 450zl za spalona karte muzyczna :!: :evil:

Obrazek

Tytuł:
pismak
pismak

Czy w Zgorzelcu wszyscy zapomnieli, że w piątek zaczyna się Muzyczna Zadyma? Poza występami finalistów warsztaty ze Skibą, koncert Sidneya Polaka no i koncert Armii!!!!
http://www.mdk.zgorzelec.com/php/index.php

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiTeK pisze:
Czy w Zgorzelcu wszyscy zapomnieli, że w piątek zaczyna się Muzyczna Zadyma? Poza występami finalistów warsztaty ze Skibą, koncert Sidneya Polaka no i koncert Armii!!!!
http://www.mdk.zgorzelec.com/php/index.php

Pamiętamy pamiętamy. Mi osobiście burmistrz zrobił wielką przyjemność tymi koncertami.

Szkoda że wybory nie są co roku. :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przyszła sobota... lotnisko w Rothenburg-u...

http://mapy.google.pl/maps?saddr=Friede ... a=1,2&z=12

Obrazek

http://www.cult-style.de/index1.php?language=en

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Przyszła sobota... lotnisko w Rothenburg-u...

Nie wiedziałem, że rzut beretem od nas jest organizowana taka fajna imprezka ... jak będzie chwila czasu to może się wybiorę na mały rekonesans - ciekawe w jakiej cenie są wejściówki :D

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 6:55 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.