przekorny pisze:
gornik, dziadek 36...
Z liczby Waszych postów wynika, żeście się niedawno uaktywnili,...co jest tego powodem, jeśli można zapytać???
Odpowiadam za siebie:
A jakie to ma znaczenie? Co to za teoria spiskowa pojawiła się w Twojej głowie ?!
ilość napisanych postów o niczym nie świadczy, dajmy spokój świętym krowom (mamy 2 Kaczorów wystarczy).
Nie stosuj zasady, kto nie z nami to przeciwko nam (Dzierżyński się znalazł

)
Przy okazji nigdy nie byłem czerwonym, zielonym w przeciwieństwie do wielu osób z obecnej prawej strony sceny politycznej naszego regionu. Za czasów studenckich kolportowałem podziemną prasę. Nie należę do żadnego związku oprócz małżeńskiego.
Cytuj:
Poza tym styl Waszych wypowiedzi, tak "bliźniaczo" podobny jeśli wziąć pod uwagę zawartość merytoryczną, aż krzyczy o ponowne przemyślenie tego, co chcieliście przekazać...

najpierw popatrz na swoje posty.
Podejdź merytorycznie do tematu:
Weź kartkę papieru(A4) przedziel ją linią pionową na pół i wynotuj to co Rafał obiecał po jednej stronie i jak się wywiązał, co dokonał do tej pory po drugiej ( jakoś dziwnie ewoluuje RG).
Materiały do analizy merytorycznej znajdziesz:
- w filmach(wywiady, relacje itp.), które ADMIN umieszczał na zgorzelec.info (słowo górnika że nie maczałem palców przy sporządzaniu tych materiałów),
- materiałach wyborczych RG,
- w pytanich forumowiczów do RG i Jego odpowiedziach i deklaracjach.
Cytuj:
Bo jeśli chcecie nam tutaj udowodnić, że burmistrz jest beeee, tylko dlatego, że Wy tak uważacie, to muszę Was rozczarować,...trafiliście na mało podatny grunt.
Zaopatrzcie te swoje "marudzenie" w niewielką choćby liczbę konkretów a z przyjemnością zgodzę się z Wami,..lub też suchej nitki na Was nie zostawię!!
Nic nikomu nie udowadniam, wypowiadam swoje spostrzeżenia publicznie na tym forum. Ponoć to jest domeną demokracji.
Każdy osoba publiczna dla części jest bee dla części jest cacy.
Wystarczy przeanalizować obietnice wyborcze z dokonaniami, ja mam dystans i mogę spokojnie obserwować
Cytuj:
gornik:
Cytuj:
A po drugie to oprócz robionych przez Niego analiz (werbalnie) z których co wychodzi to widać nic więcej nie potrafi póki co.
Bądź tak uprzejmy i rozwiń ową "światłą" myśl, bo ze wstydem przyznam się, że ni cholery nie rozumiem o co z tą "analizą werbalną" Ci chodzi!!!

To proste, obserwując wypowiedzi RG czy je czytając zauważyłem że często powtarza "...po dokonaniu analizy.. , ... dokonamy analizy... "etc, to mu chyba z banku pozostało.
Dla mnie to jest pustosłowie bo co z tych werbalnych (słownych ) analiz wynika:
- o mało co koszykarze nie opuścili Zgorzelca,
- darmowy internet,
- obietnice regularnego pojawiania się na tym forum i odpowiadania na pytania (po co Admin zrobił oddzielne działy). Ostatnio pojawił się i coś odpowiedział (na kogo pytania? ).
(przypomniała mi się wymiana mebli).
Jeżeli nie ma czasu to może wyznaczyć osobę odpowiedzialną itd....
Jestem już na emeryturce i mam do wszystkiego i wszystkich dystans (nie jestem w żaden sposób powiązany), wkurza mnie marnowanie kolejnych lat, przyszła kolejna ekipa i co wyprawia? (również w powiecie- tylko nie pisz że to osobny wątek).
Doradcy RG ponoszą również odpowiedzialność za to co się w naszym mieście dzieje.
Więc proszę o więcej samokrytyki i profesjonalnego podchodzenia do zagadnień związanych z naszym regionem również na tym forum