SCOOTER pisze:
gdzie sie podziali wszyscy z kk to ze zostało 15 osób to nie znaczy ze nie potrzeba wspierac jak sie wypadło ze składu(kemot!!!)poza tym udajesz przyjazn z ostrowem a tak naprawde to kogo znasz z nich byli ostatnio na meczu i kogo z nich ugościłeś dla mnie burak jesteś i zazdrościsz ze cie nie bedzie na MPKK ale do tego jaja trzeba miec a tobie tego brakuje buziaki !!!!!!!!
kk knur!!!!!!!!!
Hola hola, czy ty aby nie przesadzasz?? Nie wiem kim jesteś i czy znasz całą historię przygotowań do III MPKK?? Po pierwsze nie powinieneś mnie obrażać, bo ja nie obrażam Ciebie ani nikogo innego w taki sposób, a jak chcesz to zrobić to powiedz mi prosto w twarz, a nie tu. Po drugie co do Ostrowian to masz bardzo błądne informacje. Przenocowałem chłopaków z Ostrowa, mam bardzo dużo znajomych wśród ich KK. Chcesz dowodów to podejdź do mnie a ci udowodnie. To twój pierwszy post i wydaje mi się, ze to ty udajesz tylko żeby zasiać ferment. Po trzecie wcale nie zazdroszcze dla składu KK na MPKK bo są odemnie lepsi i tyle. Marek tak uznał i to jego prawo bo jest trenerem. Gdy tylko będę mógł to pojawie się w Ostrowie na MPKK, by wspierać naszych. Myślisz, że to sie tak da być na każdym treningu?? Inni w przeciwieństwie do Ciebie pracują lub się uczą i nie na wszystko starcza czasu. Powiedziałem już wszystko i nie mam więcej zamiaru reagować na takie zaczepki.
P

zdr

.