Dzisiaj jest 25 cze 2025, 9:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:28 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

wlasnie po to zrobilem te 4 czy 5 treningow zeby wyłowic te osoby ktore moga cos wniesc do zespołu bo jak sie orientujesz KEMOT to podejmujac sie prowadzenia zespołu to nie była decyzja taka ze ktos przyszedł i powiedział marek nie chcesz potrenowac chłopakow to nie tak . Moja decyzja była przemyslana i ja sie tam nie pchałem tylko mi zaproponowano rozwazałem za i przeciw bo wiem ze to nie jest prosta sprawa prowadzic drużyne i osiagnac jakis cel .Podejmujac sie tego miałem juz swoja wizje kogo bym chciał miec w zespole i jak chcem go budowac .a te treningi robilem po to zeby wlasnie zobaczyc wszyskie osoby i te co uwazałem ze beda pasowały do zespolu to wybrałem powiem szczerze ze kierowałem sie umiejetnosciami zawodnika oraz jak radzi sobie podczas gry w zespole dlatego tez byly robione gierki na pierwszych treningach . czesc osob ktore zostały i trenuja nawet nie znam a niektorych to pierwszy raz na oczy widziałem wiec nikt mi nie powie ze wybrałem kolegow bo takie słowa juz tez słyszalem .powiem inaczej na treningi przychodzi wiecej osob niz 10 trzeba przyjsc zobaczyc a potem pisac trenuja naprawde ciezko i chca to robic jest dobra atmosfera i tyle .Najgorsze dopiero przyjdzie bo pomysl sobie trenuje 15 osob ciezko pracuja kazdy sie stara i ja bede musiał podjac decyzje jakie 5 osob nie pojedzie na te MPKK i ogłosze to w koncówce maj powiedz jedno czy chciałbys byc w mojej sytuacji odpowiedz mi ......... ale takie jest zycie i sport ktos jest na szczycie a potem go nie ma dzisiaj oni jutro ty .to wszysko jak sa jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem na nie jak powiedziałem nikogo nie przekresliłem wybrałem jak uwazałem ze bedzie najlepiej moze sie myliłem czas pokaze 08.06.2007-10.06.2007MPKK

Tytuł:
rekrut
rekrut

Miło będzie Was znowu zobaczyć. Pozdrawiam serdecznie w szczególności Pana trenera :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

witam wszyskich cos cisza nastala na tym forum czego nic nie piszecie przeciez to co sie tu dzieje to jest zwiazane z klubem kibica

[ Dodano: Sro Mar 21, 2007 11:52 am ]
nam tez bedzie miło wasd zobaczyc i tez czekamy z niecierpliwoscia na to spotkanie TUROW------------STAL dziela nas tylko kilometry

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:29 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

100 pisze:
Jedno pytanie mam: co to za kobieta robiła zdjęcia? Z jakiejś gazety, portalu? czy poprostu rodzina czyjaś?

Szkoda, że nie ma kibiców na trybunach. Tak to miałby kto komentować.

Pewnie jakas prasowka. Jakies gazety nas chyba opisuja. Nie wiem, ktora, albo ktore.

Tytuł:
rekrut
rekrut

była to kobieta z gazety Nowiny Jeleniogórskie która robi artykuł o naszym klubie kibica i o przygotowaniach KK na wyjazd na MPKK w Ostrowie wlk.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Tytuł:
rekrut
rekrut

co jest z wami ludzie czemu nic nie piszecie
:smt026 obraziliscie sie czy co nie interesuje was kk tur

[ Dodano: Czw Mar 29, 2007 5:48 pm ]
cos kibice z innych miast sie nie odzywaja gdzie jest stalowka hej stal

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
[ Dodano: Wto Mar 27, 2007 12:50 am ]
Umarła chyba radość z ćwiczenia na treningu... tak mi się wydaje.

nistetety chyba dla niektórych tak - ale kilku trenuje ciężko i wiem, ze pojedziemy tam przygotowani bardzo dobrze !!! czego sobie i wszystkim życze !!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gdzie sie podziali wszyscy z kk to ze zostało 15 osób to nie znaczy ze nie potrzeba wspierac jak sie wypadło ze składu(kemot!!!)poza tym udajesz przyjazn z ostrowem a tak naprawde to kogo znasz z nich byli ostatnio na meczu i kogo z nich ugościłeś dla mnie burak jesteś i zazdrościsz ze cie nie bedzie na MPKK ale do tego jaja trzeba miec a tobie tego brakuje buziaki !!!!!!!!
kk knur!!!!!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
gdzie sie podziali wszyscy z kk to ze zostało 15 osób to nie znaczy ze nie potrzeba wspierac jak sie wypadło ze składu(kemot!!!)poza tym udajesz przyjazn z ostrowem a tak naprawde to kogo znasz z nich byli ostatnio na meczu i kogo z nich ugościłeś dla mnie burak jesteś i zazdrościsz ze cie nie bedzie na MPKK ale do tego jaja trzeba miec a tobie tego brakuje buziaki !!!!!!!!
kk knur!!!!!!!!!

Hola hola, czy ty aby nie przesadzasz?? Nie wiem kim jesteś i czy znasz całą historię przygotowań do III MPKK?? Po pierwsze nie powinieneś mnie obrażać, bo ja nie obrażam Ciebie ani nikogo innego w taki sposób, a jak chcesz to zrobić to powiedz mi prosto w twarz, a nie tu. Po drugie co do Ostrowian to masz bardzo błądne informacje. Przenocowałem chłopaków z Ostrowa, mam bardzo dużo znajomych wśród ich KK. Chcesz dowodów to podejdź do mnie a ci udowodnie. To twój pierwszy post i wydaje mi się, ze to ty udajesz tylko żeby zasiać ferment. Po trzecie wcale nie zazdroszcze dla składu KK na MPKK bo są odemnie lepsi i tyle. Marek tak uznał i to jego prawo bo jest trenerem. Gdy tylko będę mógł to pojawie się w Ostrowie na MPKK, by wspierać naszych. Myślisz, że to sie tak da być na każdym treningu?? Inni w przeciwieństwie do Ciebie pracują lub się uczą i nie na wszystko starcza czasu. Powiedziałem już wszystko i nie mam więcej zamiaru reagować na takie zaczepki.

P :smt028 zdr :smt028 .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

stary taki kibic z ciebie a dlaczego jak wypadłeś to mimo wszystko nie chodzisz popatrzeć nie tylko ty pracujesz ale zawodnicy też a uczyć to sie mocno powinieneś przede wszystkim gry w koszykówkę i męskiego chodzenia bo w obcasach ci nie do twarzy poza tym piszesz takie pierdoły że lekko inteligętny szympans łapie sie za głowe czytając twoje posty
daj ludziom zyc!!!!!!
ZUZEL ZUZEL UBER ALLES!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Wto Maj 08, 2007 11:20 am ]
i forum umarło a tacy szaleni kibice tak na początku skakali pisali-szybko sie nudzicie
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!11

[ Dodano: Sro Maj 09, 2007 3:20 pm ]
OJ TRENERZE NA TYM MPKK CHYBA SAMI SOBIE KLASKAć BEDZIECIE BO ZAINTERESOWANIE UMARłO A MOZE TO I LEPIEJ WIECEJ MIEJSC W AUTOBUSIE
WSADZI SIE CHEERS!!!!!!! PRZYNAJMNIEJ NA CO POPATRZEC BEDZIE
TRZYM SIE TRENER NIE DAJ SIE
P.S.
KEMOT TY ZYJESZ ?
palce ci ucieli zebys juz bzdur nie pisał?
twoja impreza a ty ani słówka
brzydko-niegoscinny jesteś

Tytuł:
rekrut
rekrut

powiem tak nie wyglada to wszysko za ciekawie duzo osob zrezygnowalo z treningow nie bede pisal z jakich powodow bo nie ma sensu poprostu wiekszosc osob nie traktowala tego powaznie mysleli ze bedzie tak jak w zeszlym roku przyjde pojade i ugram co sie da . przeliczyli sie nie dorosli do treningow (ciezkich ) bo ja z wlasnego doswiadczenia nie duzego ale jednak jakiegos doswiadczenia wiem ze ciezka praca przyniesie wkoncu sukces i myslalem ze ciezka praca dojdziemy do tego upragnionego mistrzostwa co do pewnych osob tak jak mowilem wczesniej mylilem sie . taki juz jestem jak podjelem sie prowadzenia tych treningow to chcialem to zrobic jak najlepiej umiem a w tej chwili musze zaczac wszysko od poczatku calkiem z inna grupa osob ale jedno moge powiedziec nie nawidze przegrywac i bardzo tego nie lubie obiecuje ze na MPKK damy z siebie wszysko ja jako trener no i druzyna jako zespól, a team ktory pozostał jestem w 100 procentach pewien ze beda walczyc do samego konca to jako wam kibicom moge obiecac .

[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 10:22 pm ]
jeszcze jedno scooter ma racje bardzo głosno bylo na forum o MPKK a teraz to wszysko umarło kibicow interesuje tylko turow zgorzelec a nie to co sie dzieje w sektorze kk a moze tak jakies słowa wsparcia dla druzyny czy wy myslicie ze oni tego nie czytaja co sie o nich pisze oni tez potrzebuja wiary w siebie wiec kto ma im ja dac jak nie kibice KK TUR wezcie sie w garsc i napiszcie cos cokolwiek .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.