Dzisiaj jest 22 cze 2025, 9:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytat ze strony KS Turów:

W związku ze zmniejszeniem liczby miejsc na hali, z uwagi na bezpieczeństwo, zapraszamy wszystkich kibiców przed Centrum Sportowo Rekreacyjne na ogródek piwny z telebimem, gdzie na żywo będzie można obejrzeć szósty finałowy mecz.

:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Foramtów A2 niestety nie będzie :(:(:(:( Gościu zaczął robić ale w 1/3 zje**** się ksero :/:/:/ jak pech to pech :/ chyba że w Zgolu jest gdzieś takie ksero??

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak trzeba to mogę na szybko zrobić nieduży plakat na brystolu ;>

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jakby Ci to nie sprawiło problemu to jak najberdziej :):) chodzi o ten projekt z PZKoszem:)

Tytuł:
rekrut
rekrut

ale jak ja to zrobie? :P :P

Tytuł:
VIP
VIP

:cry:

Tytuł:
gaduła
gaduła

bombas3 pisze:
:cry:
Dokładnie... Takim stylem Mistrzostwa nie zdobędziemy... Saso swoją wartość Euroligową pokaże jeżeli swoim zawodnikom udowodni, że jest jeszcze szansa...odbuduje "kondycję" ... psychiczną... wtedy możemy mówić, że Saso może startować na Euroligę... Do meczu się nie odniosę, każdy widział, każdy wie...

W tym miejscu chciałbym wszystkim Kibicom bardzo podziękować. Dziękuję wszystkim osobom, które włożyły tyle pracy w te nasze przygotowania (transparenty, itp...). Niestety nie przyczyniły sie one do sukcesu Turowa... Trudno, to jest sport - tutaj wszystko jest możliwe...

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 28 maja 2008, 19:56 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

A mi to wyglądało na podłożenie się, pytanie kto i ile wziął, prawie zerowa skuteczność w ostatniej kwarcie. :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

:| :( :cry: :cry: :smt021 :-? :( :cry: :|

płakać mi się chce!
Ale wierzę!

JA WIERZĘ!!!

SOPOT ZDOBĘDZIEMY!!!!

(proszę?)

...ale czy ONI jeszcze wierzą?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pupka!!! to powinno wszystko wyjaśnić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale nasza akcja transparentowa sie udała :) Coż nie ma co sie załamywać i wszystkiego przekreślać został jeszcze mecz w Sopocie i ja całym sercem wierze że spotkamy się jeszcze wszyscy na meczu nr.7 w Zgorzelcu mam nadzieje że wy też :) :) CZY WYGRACIE CZY PRZEGRACIE W MOIM SERCU MIEJSCE MACIE - TURÓW ZGORZELEC!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Jak łatwo utożsamiamy się z sukcesem?
Jak łatwo opuszczamy zwyciężonych?
BR3MEK pisze:
CZY WYGRACIE CZY PRZEGRACIE W MOIM SERCU MIEJSCE MACIE - TURÓW ZGORZELEC!!!!!

W moim również.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

O to jak wyglądała hala po naszym przybyciu :D
Autobus kibiców Prokomu:
Obrazek
Transparent:
Obrazek
Sektor KK TUR:
Obrazek
Ławka śledzi:
Obrazek
Napisik 1 z 2 :
Obrazek

Mam tylko tyle niestety byłem tak zabiegany że nie miałem czasu zrobić więcej :/ Ci co byli to wiedzą o czym mówię :p Był jeszcze 3 transparenty i napis GUROVIĆ GO HOME :) wszystkim biorącym udział w akcjii bardzo dziękuje wykazaliśmy się szkoda że jednak drużyna tego nie zrobiła :/ Cóż pięknie pracowaliśmy razem i mam nadzieje że to nie jest taka nasza ostatnia akcja i że to się będzie rozwijać :) cóż a na razie DZIĘKI jeszcze raz wszystkim no i musimy podbić Sopot :D

Tytuł:
pismak
pismak

A ja ich KOCHAM! :smt049

i mam w d*pie cały świat! :smt049

bo ja KOCHAM ten klub! :smt049

bo to moja DUMA! :smt049

i wiem, że będzie dobrze! :smt049

(tylko, że napinacze mi działają na nerwy... szczególnie Ci z e-basketu) :|

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16, zgadzam się z Tobą te komentarze śą żałosne myślą że już zdobyli misia :/:/:/ Poprostu żal :/ a my zrobimy psikusa i przełamiemy fatum hali w sopocie bo w końcu ani razu tam nie wygraliśmy :/ TURÓW FOREVER AND EVER!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

5 a w zasadzie 2 punkty zdobyte w 4 kwarcie to jest KOMPROMITACJA!
Nasi grali bez wiary, nogi i ręce im się trzęsły - to moja opinia. Obrona Prokomu była dobra, lecz to w głowach naszych zawodników było coś nie tak - siedzą im z pewnością te "od mało co wygrane" mecze w Sopocie!
Chciałbym wierzyć, ze wygramy w Sopocie w sobotę, ale po zawodnikach widać, ze oni już sami w to nie wierzą - a to jest najgorsze!!!!!
Czy naszym będzie się "chciało"? czy wierzą jeszcze w wygraną i swoje możliwości?
czy te trzy przegrane z rzędu wyzwolą w nich sportową złość?
Chciałbym, aby tak było, ale w to praktycznie nie wierzę.

Tu potwierdzające to cytaty Drobnjaka po meczu (plk.pl):
Cytuj:
To był najważniejszy mecz całego sezonu. Powinniśmy wygrać, aby w razie porażki w szóstym meczu mieć ten decydujący u siebie. A teraz z nożem na gardle jedziemy do Sopotu.

przede wszystkim musimy pokazać charakter, to pożądanie zwycięstwa. Tylko tego nam brakowało. Jeśli pojedziemy z tym do Sopotu, to wygramy.

Prokom pożądał tego zwycięstwa o wiele bardziej niż my.

U nas nie było ognia, tej energii, którą mamy przez cały sezon. Patrząc koledze z drużyny w oczy wiesz dokładnie, co w nim siedzi, jakie ma podejście do meczu. Po prostu czujesz to, a ja dzisiaj jestem zawiedziony.

Przegraliśmy przez siebie, bo nie pragnęliśmy tego zwycięstwa tak, jak się pragnie, gdy człowiek naprawdę chce zdobyć mistrzostwo.

To jest właśnie rodzaj energii, z którą wygrywa się mistrzostwa. Nam jej brakuje.

Chyba za mało chcieliśmy być mistrzami.

Kibice nie poczuli naszego pożądania.

My mamy problem natury koncentracji. Nie byliśmy skupieni przez cały mecz na egzekwowaniu tego, co powiedział nam trener przed meczem i podczas meczu. Czasami traciliśmy koncentrację i graliśmy coś zupełnie innego. To właśnie przez to przegraliśmy piąty mecz.

NIE WYGLĄDA TO NAJLEPIEJ!!!

A oto znamienny cytat z Filipovskiego po meczu. Widać, że nasi myślą już o kasie jaką dostaną w nowych klubach...:
Cytuj:
- Moi koszykarze pomyśleli, że po 30 minutach kończy się mecz, a w finale trzeba walczyć do końca. Z obrony jestem ogólnie zadowolony, choć mam zastrzeżenia co do pilnowania Dylewicza. Przegraliśmy, bo atak był słaby i zabrakło nam konsekwencji. Nie na co myśleć o wygranej, gdy Drobnjak ma więcej rzutów za trzy punkty niż tacy strzelcy jak Logan i Kelati. Oni dziś zagrali słabo, a bez nich w wielkim finale nie da się wygrywać. Przegrywamy 2-3 i teraz koszykarze muszą pokazać charakter, pokazać, że stać ich na to, żeby grać w wielkich klubach i za wielkie pieniądze. Mam nadzieję, że oni to rozumieją, że walka trwa dalej i że nie będą myśleć o tylko o tym, a nie o rezerwacji biletów powrotnych do domu - powiedział trener Saso Filipovski.

Obrazek

Już na początku meczu odpadło kilka literek i idiotycznie to wyglądało, zresztą uważam teraz że te "GuroviTyle pracy przy transparentach, a to a tak nic nie dało... ach. " i "Gurović you bastard" mogliśmy sobie darować, bo to moim skromnym zdaniem niepotrzebnie przypominało naszym zawodnikom tego debila.

Ten transparent podobał mi się najbardziej, duży czytelny i cholernie trafny:

Obrazek

Ten był dobry, tylko czcionka była niestety za mała...:

Obrazek

Te zdjęcie jest dobre, bo pokazuje, że niestety na formacie A4 w dodatku z małą czcionką "wielkie G" da się niestety zrobić. Na takim formacie można co jedynie robić pojedyncze litery - to tak na przyszłość:

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.