ksturow.pl:
Cytuj:
Kibice zgotowali dzisiaj prawdziwy kocioł. Ciężko się gra w takich warunkach?
Tak, to było prawdziwe piekło, ale dla nas to dobrze. Taka świetna atmosfera pomaga. Podobnie było w Sopocie. Kibice nas wspomagali przez cały mecz. Jestem wściekły dlatego, że kibice tak wierzyli w nasze zwycięstwo i tak nam pomagali, a my ich zawiedliśmy.
Miło słyszeć takie rzeczy od kapitana drużyny, że to było piekło

Skoro kapitan mówi, że to pomaga, więc coś w tym jest... dlatego jeżeli będzie 3:3 trąba musi być

BR3MEK pisze:
mam nadzieje że się wezmą porządnie za siebie i zrobią taki kipisz w Sopocie że spotkamy się na 7 meczu u nas a wtedy kto wie może -przeprowadzimy nastepną akcję transparentowo-plakatową

Też mam taką nadzieję. Z nowymi doświadczeniami, będzie tylko lepiej. A już nie będzie transparentów na stałe. Gurović będzie miał dopiero piekło. Będzie wiele pomysłów, aby przygotować mu tu "powitanie". Będą oczywiście motywujące transparenty! Muszą być!!Tylko muszą sprawdzić się słowa Drobnjaka:
Cytuj:
Sopocianie mają indywidualności, ale to nie wszystko. Ja wciąż wierze. Wierzę, że możemy wygrać z Prokomem, ale przede wszystkim musimy pokazać charakter, to pożądanie zwycięstwa. Tylko tego nam dzisiaj brakowało. Jeśli pojedziemy z tym do Sopotu, to wygramy
Cytuj:
Ale w Sopocie za czasów Saso Filipovskiego jeszcze nie wygraliście...
Wielu powie, że przegramy, ale ja się nie poddam, ponieważ nigdy się nie poddaję, nie odpuszczam i będę walczył do samego końca. Mam jeszcze wystarczająco dużo energii, by walczyć i udowodnić swoją wartość. Mam nadzieję, że moi koledzy z drużyny tak samo jak ja pojadą do Sopotu i będą walczyli. Wygramy, by wrócić tutaj do Zgorzelca na ostatni mecz.
Widać komu najbardziej zależało na wygranej. Sam Drobnjak IV kwarty nie wygra...
Aby każdy z 12 zawodników miał takie podejście do 6 meczu. Wtedy może się uda, może wrócą tutaj i znowu zrobimy piekiełko. Tego życzę wszystkim Kibicom Turowa i sobie. Nic bardziej się nie podoba jak walczący Turów...w końcu nas do tego przyzwyczaili przez tyle miesięcy ich oglądania...
Nie pokoją mnie słowa Azlo...
http://foto2.zgorzelec.info/displayimag ... 87&pos=377
Albo takie miny z braku wypłacalności, albo problemy w głowach, a do tego przegrana... nie wiem już co to się stało w tej 4 kwarcie...