Dzisiaj jest 22 cze 2025, 22:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Wróciłem z Sopotu i muszę powiedzieć jedno: A NIE MÓWIŁEM???? przez cały czas wierzyłem w zwycięstwo zresztą Thomas powiedział że chce wygrać w SOPPOT i wygrał :) Wielkie graty dla koszykarzy i dla garstki PRAWDZIWYCH kibiców którzy byli z zespołem w najtrudniejszym momencie sezonu, moim zdaniem wstyd że było nas tam 5 osób które kibicowały+ chłopaki z Kwidzyna, kiedy było 2:0 dla nas nagle było kilkadziesiąt osób chętnych na wyjazd przy 3:2 tajemniczo ta liczba zmniejszyła się do 6...
Co do tej sprawy niech najlepszym komentarzem będą słowa Kelatiego:
Co się stało z kibicami? Rozglądaliśmy się na sali za wami...
I jeszcze Prośba od Bobana Miteva:
Dajmy naszym chłopakom odpocząć do środy teraz trzeba uniknąć myślenia że będzie łatwiej, więc mijając zawodników na ulicy nie nakręcajmy ich gadkami typu: No teraz to wygramy, albo Dajcie z siebie wszystko... teraz najważniejszy jest spokój.
Niech koszykarze zajmą się swoimi przygotowaniami a my swoimi a będzie dobrze :)

Widok smutnej czarnej Torby z Sopotu wart każdych pieniędzy :)

Tytuł:
pismak
pismak

Było pięknie!
Mecz przecudny!
O wielkości Dragisy, Andresa i innych zawodników, nie trzeba pisać, bo każdy kto widział wie o czym mówię!

Powiem tylko tyle... że przed meczem byłem w dobrym nastroju, ale zmartwiłem się, gdy po wejściu na halę sektor "dla nas" był ograniczony do połowy... w dodatku ludzi DOPINGUJĄCYCH było zaledwie 5 osób!!!
Tym bardziej cieszy mnie, że byliśmy słyszani. Udowodniliśmy wszystkim, że to nie ilość ma znaczenie tylko CHĘCI!
A teraz zapytam... gdzie się podziali kibice z meczów 3 i 4? Czyżby byli to "kibice sukcesu"? Czyżby z 2000 osób przychodzących na mecze Turowa i nazywających się kibicami, w najtrudniejszym momencie zostało tylko 5 osób??? :P

Pozdrawiam ELITĘ! Która zakrzyczała sopockich fanów! :smt026 :smt026 :smt026

no i jeszcze słówko o Stalówce... przyczepiają się pod zwycięzców... są takimi chorągiewkami, że szkoda słów... a tutaj mi się nasuwa pytanie... Kiedy robimy te wspólne szaliki ze Stalą? :smt044 :smt044 :smt044

LET'S GO TURÓW LET'S GO! :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

chyle czola przed tymi, ktorzy pojechali do Sopotu i dopingowali!!!! Chlopaki jestescie naprawde niesamowici.
Szczegolnie Grengo, jak zobaczylem Was w tv to az sie milo zrobilo :) Glupio, ze nie bylo zorganizowanego wyjazdu, bo to brzydko wyglada.... takie "odwrocenie sie" od zespolu w takim trudnym momencie. Wiem, ze mozna bylo byc zniesmaczonym po tym ostatnim meczu w u nas (tak jak ja bylem), ale kibicem trzeba byc zawsze i pomagac... Zaluje, ze nie moglem pojechac do Sopotu. To jednak 600km i kawalek grosza trzeba...
Niesamowite przezycie, nawet ogladajac to w tv. Jak nasi uciszali butna publike w sopocie :) i te napisy "gratulujemy turowowi wicemistrzostwa", koszulki juz mieli gotowe z misiem w nazwie, a tu nasi zrobili im psikusa :) Miny mieli ci sopoccy cwaniaczkowie nietegie :) :):):) I ta cala grupka panow przyklejona do krauzego - ludwiczuk, wierzbowski.... cos posmutnieli :):):)

a tak na marginesie - byla taka sytuacja chyba w 4 kw. gdy na luku loganik zrobil w lotnika slanine, ten upadl loganowi na plecy , wrecz skoczyl na plecy kolanami, a tu cisza!!!! gwizdek zaden nie zagwizdal!!!! ale mnie to podpieklo!!! nic dziwnego, ze slanina gral 3/4 meczu za 0 fauli... pieknie go chronia sedziowie, a za to gwizdza na nim absurdalne faule. To juz nawet nie jest aktorstwo, to po prostu ABSURDY sedziowskie!!!! slanina ma zwyczaj "szukac kontaktu" z obronca, sam robi ruch barkiem w strone obroncy, po czym odskakuje teatralnie, narabia tymi barkami jakby mial padaczke podczas kozlowania, a polscy sedziowie gwizdza mu to bezrefleksyjnie..... Wiec ja mam male pytanie - gdzie w takiej sytuacji jest nieprzepisowe dzialanie obroncy? (faul) skoro to slanina powoduje, prowokuje kontakt z obronca i sam uderza w obronce barkami po czym jak pajac odskakuje????? to juz nawet mnie nie smieszy, bo kazda taka scenka jest zaliczana jako faul obroncy....

ciekawe jest to co napisaliscie o kibolach stali. moze wreszcie niektorzy dadza sobie z nimi spokoj, bo to nie sa nasi przyjaciele. pokazali to i to w jakim momencie....

zreszta zawisc wylazi tez z kibicow innych zespolow. wystarczy poczytac fora. O nazwach klubow nie trzeba wspominac ;) no ale coz, zawisc to polska cecha narodowa.... wystepuje najczesciej w polaczeniu z megalomania i brakiem pokory...

Tytuł:
pismak
pismak

No to teraz nakręcamy akcję transparentową na mecz w środę!

Proponuję teksty podbudowujące drużynę, ale bez presji typu "Drole - MVP"... Boban mówił nam po meczu, abyśmy dali się wyciszyć i skupić na meczu nr 7! 8)

Proponuję tekst którego ostatnio nie było "Turów Zgorzelec, zostawiamy serca i dusze na parkiecie" dodam jeszcze "wierzymy"...

P.S. Mam pytanie... czy ktoś z tu zaglądających miałby możliwość pożyczenia na mecz 7 MEGAFONU! Byłby on bardzo pomocny przy prowadzeniu dopingu... bo po 2 kwartach krzyczenia (tak żeby hala słyszała co będzie śpiewane) to gardło wysiada... :smt044
Jeśli ktoś byłby w stanie załatwić i pożyczyć takowy sprzęt, to proszę o kontakt :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mam nadzieję, że mają kiepskie samopoczucie ci wszyscy, którzy snuli nawet na łamach tego forum jakąś durną teorię..że nasi mają kontrakty w Sopocie w następnym sezonie...że chcemy przegrać bo nie będzie hali na 5 tys luda..nie będzie Euroligi...
Trener zawodnicy...jak każdy z nas może mieć gorszy dzień...że akurat wyszło fatalnie w 4 kwarcie 5 meczu...to wszystko prawda....ale szybko zmieszaliście z błotem trenaera zawodników, którzy orali przez cały sezon...
Co do meczu nr 6.....szacuneczek dla tych 6 chłopa, którzy darli gardła w Sopocie...Grengo..TY WIESZ....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja zrobie transparent napewno mam już wszystko przygotowane teraz tylko musze kupić brystol i nakleić to na niego :):) Musimu robic teksty podbujące drużyne ten tekst co zapodał tur16, musi byc obowiązkowo :) chętnie widziane pomysły na doping w środę musimy pokazać dryżynie że jesteśmy z nimi całymi swoimi sercami :) :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

a co kibice stali zrobili??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Michał skontaktuj się ze mną na skypie albo na gg w sprawie megafonu :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

szamo pisze:
Michał skontaktuj się ze mną na skypie albo na gg w sprawie megafonu :)

Adas a dojdzie do srody przesylka ze Swindon?:)

Tytuł:
pismak
pismak

Już się Szamo "kontaktuję":)
i czekam co ciekawego mi powiesz:)

Transparent "OUR POWER IS TEAM!" niech ktoś sprawdzi gramatycznie... ma być "naszą siłą jest zespół!" :smt026 i robimy:)

Generalnie... to chce młyn w środę!!! Ale nie tylko gwizdy i trąbki, ale i gardła dla dopingowania naszych!!! :smt026 :smt026 :smt026

Skoro 5 dało radę w Sopocie, to teraz powinny szyby popękać! (po warunkiem, że to będą prawdziwi kibice! :smt026 )

Tytuł:
obserwator
obserwator

A ja chciałabym wiedzieć jak wygląda sprawa śmiecenia konfetti, wstęgami, wstążkami, papierkami, złotkami i innymi podobnymi drobnicami w naszej hali???
Widziałam jak po wygranych meczach np partizany leciały na parkiet setki wstęg i wyglądało to naprawdę imponująco (flary też były, ale ... bez przesady) ]:->

W Sopocie nabałaganiliśmy co niemiara ]:-> ale jeśli u nas nie wolno, to zrozumię:)

Na szósty mecz do Sopotu nie pojechałam mimo, że byłam na 3 i 4, bo nie mogłam. Żeby być na dwóch poprzednich musiałam wziąć 3 urlopy na żądanie, zatankować za ponad 300 stówy, zapłacić za nocleg i wydać pare złotych w Sopocie, więc ograniczyły mnie miedzy innymi względy finansowe (o pracy nie wspomnie) wiec cicho sza, ze się odwróciłam plecami, tej opinii nie przyjmuje:)

Gratuluję piątce zgorzeleckich gardeł, byliście wielcy :smt049

ps. na stronie prokomu taka żałoba, że do dziś nie zaktualizowali stanu rywalizacji i jest 3:2 dla nich
www.sssk.pl
zagłosuj na KS TURÓW jeśli do tej pory tego nie zrobiłeś, dywersja na terenie "wroga" to ogromna satysfakcja:)

Tytuł:
pismak
pismak

blueeelabel wydaje mi się, że po meczu nie ma problemu z "zasyfieniem" parkietu :)
Byleby to było po meczu, a nie na początku lub w trakcie... co do konfetti itp. to tak samo, jeśli znajdą się na parkiecie podczas meczu lub na rozpoczęciu, to kara dla klubu, ale na koniec nikt nikomu nie broni! :)

Rolki (do kas) były u nas obecne, ale w momencie, gdy nie wolno było zaśmiecać parkietu - zaprzestaliśmy rzucania nimi.

Mam nadzieje, że publika dopisze na tym meczu... bo jeśli nie teraz, to kiedy? :P
Ostatnio było ok, chociaż wg mnie tylko "w obronie" bo były gwizdy i trąbki, a nasi w ataku mieli małe wsparcie....

LET'S GO TURÓW LET'S GO! :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Gorące podziękowania dla 16 kibiców, którzy byli w Sopocie, a największe dla piątki która krzyczała i przekrzyczała całą halę, a są nimi: Robuś Jóźwiak, wiśniachampion, tur16,pokemon oraz moja skromna osoba Grengo.

Szkoda, że pan prezes zapomniał podziękować na forum tym, którzy byli na dwóch poprzednich meczach w Sopocie.

grengo pisze:
Najbardziej jednak z tego wyjazdu zapamiętam jak nasi przyjaciele z Prokomu

Z tymi przyjaciółmi to chyba żart ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kola67 pisze:
Szkoda, że pan prezes zapomniał podziękować na forum tym, którzy byli na dwóch poprzednich meczach w Sopocie.
A po co miał dziękować (wiesz ile było chętnych na wasze miejsca) skoro było was chyba ponad 40 :/ Tu chodzi o poświęcenie dla drużyny że ta 16 wsiadła w pociąg/samochód lub inny środek lokomocji i na własny koszt pojechali kibicować i nie obraź się ale tą piątke w sobote było bardziej słychać niż waszą 40 czy ile was tam było ;) To są kibice którzy się poświęcają dla dobra drużyny :) Wieeelki szacunek dla nich :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 młody człowieku pytasz gdzie byli kibice z meczu nr 3 i 4? Odpowiadam za siebie - byłem w pracy. Jeżeli nie wiesz, że ludzie w moim wieku pracują to informuje Ciebie, że tak jest. Pracujemy i to na zmiany. Mimo najszczerszych chęci nie mogłem być na meczu nr 6 i nie jest mi z tego powodu przykro. Pracowałem. Proszę w związku z tym nie rób z wszystkich kibiców bezdusznych potworów.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.