chyle czola przed tymi, ktorzy pojechali do Sopotu i dopingowali!!!! Chlopaki jestescie naprawde niesamowici.
Szczegolnie Grengo, jak zobaczylem Was w tv to az sie milo zrobilo

Glupio, ze nie bylo zorganizowanego wyjazdu, bo to brzydko wyglada.... takie "odwrocenie sie" od zespolu w takim trudnym momencie. Wiem, ze mozna bylo byc zniesmaczonym po tym ostatnim meczu w u nas (tak jak ja bylem), ale kibicem trzeba byc zawsze i pomagac... Zaluje, ze nie moglem pojechac do Sopotu. To jednak 600km i kawalek grosza trzeba...
Niesamowite przezycie, nawet ogladajac to w tv. Jak nasi uciszali butna publike w sopocie

i te napisy "gratulujemy turowowi wicemistrzostwa", koszulki juz mieli gotowe z misiem w nazwie, a tu nasi zrobili im psikusa

Miny mieli ci sopoccy cwaniaczkowie nietegie

:):) I ta cala grupka panow przyklejona do krauzego - ludwiczuk, wierzbowski.... cos posmutnieli

:):)
a tak na marginesie - byla taka sytuacja chyba w 4 kw. gdy na luku loganik zrobil w lotnika slanine, ten upadl loganowi na plecy , wrecz skoczyl na plecy kolanami, a tu cisza!!!! gwizdek zaden nie zagwizdal!!!! ale mnie to podpieklo!!! nic dziwnego, ze slanina gral 3/4 meczu za 0 fauli... pieknie go chronia sedziowie, a za to gwizdza na nim absurdalne faule. To juz nawet nie jest aktorstwo, to po prostu ABSURDY sedziowskie!!!! slanina ma zwyczaj "szukac kontaktu" z obronca, sam robi ruch barkiem w strone obroncy, po czym odskakuje teatralnie, narabia tymi barkami jakby mial padaczke podczas kozlowania, a polscy sedziowie gwizdza mu to bezrefleksyjnie..... Wiec ja mam male pytanie - gdzie w takiej sytuacji jest nieprzepisowe dzialanie obroncy? (faul) skoro to slanina powoduje, prowokuje kontakt z obronca i sam uderza w obronce barkami po czym jak pajac odskakuje????? to juz nawet mnie nie smieszy, bo kazda taka scenka jest zaliczana jako faul obroncy....
ciekawe jest to co napisaliscie o kibolach stali. moze wreszcie niektorzy dadza sobie z nimi spokoj, bo to nie sa nasi przyjaciele. pokazali to i to w jakim momencie....
zreszta zawisc wylazi tez z kibicow innych zespolow. wystarczy poczytac fora. O nazwach klubow nie trzeba wspominac

no ale coz, zawisc to polska cecha narodowa.... wystepuje najczesciej w polaczeniu z megalomania i brakiem pokory...