Witam, po długiej nieobecności
Proszę, aby się opanować i nie "wjeżdżać" jeden na drugiego, że jeden jest lepszym Kibicem, bo był w gronie 5 osób dopingujących w Sopocie na szóstym meczu. Nie ma się co usprawiedliwiać dlaczego się nie było... Jeden ze względów braku wolnego czasu, drugi ze względu na finanse. Jednak na pewno oglądając każdy Kibic Turowa był za czarno-zielonymi. Ja pisałem wcześniej, że szanse są... muszą tylko pokazać swój charakter, wolę walki..Pokazali i dzięki temu widzimy NASZYCH w Zgorzelcu.
Zgadzam się z wypowiedziami osób, które są na "NIE" dla transparentów typu "Drole - MVP". Tak jak piszecie, nie ma co wywierać presji.
Tylko transparenty wspierające NASZYCH. Tutaj mam tylko pytanie do reszty:
Czy drukujemy i wieszamy te fotki z zakazem wstępu dla Gurovica? Są "dojechani" psychicznie. Byli pewni, feta była gotowa, a tutaj Turów im na to nie pozwolił...Na pewno jak to zobaczą, już emocje zadziałają, ale może pójść w odwrotną stronę i taki transparent na drzwiach wejściowych ich zmotywować - choć osobiście nie chce mi się w to wierzyć. Prokom przyjeżdża z nożem na gardle, więc to na pewno ich może wybić z rytmu w pewien sposób. Ale z tej sytuacji Burovic- Kelati tylko ta fotkę i na wejściach CSR, tylko żeby śledzie widzieli.
Kilka propozycji na oprawę meczu:
1.
Trąba jeżeli ma być to tylko nad ławką Prokomu. Czyli między sektorami A i B - najlepiej żeby ze dwie osoby z KK je obsługiwały. (Bonusów w postaci darmowej wejściówki, gadżetów nie będą mieli...liczą się chęci... a nie taką prośbę sypać jak śledzie , szukać chętnych do przeszkadzania)... trąba skierowana w dół Packowi nie pozwoli nic przekazać, kompletnie NIC! A Saso będzie mógł, to będzie już jedna przewaga na korzyść gospodarzy
2. Konfetti - proponuję, aby kilka osób pocięło stare gazety... w kilka zrywek zapakować i na każdym sektorze, w kilku rzędach ułożyć, aby po ostatnim gwizdku w sezonie wszyscy na raz w górę wyrzucili papierki

Mam nadzieję, że ostatni gwizdek będzie początkiem radości zawodników, Kibiców, działaczy TUROWA

... Mimo przegranej (choć w nią nie wierzę kompletnie) też wyrzucić. Takie podziękowanie od wszystkich, jak całe trybuny wyrzucą konfetti będzie efekt. Mistrzami są już dla mnie... po 3 przegranych z rzędu, tak się podnieść, w takim momencie...
3. Nie wiem, czy nie lepiej żeby były 2 megafony. Na pewno znajdzie się dwie osoby ogarnięte, które będą "informowały" resztę Kibiców Turowa co śpiewać... Jeżeli nie da rady 2, to chociaż 1 - zawsze coś.
4. Transparenty i jeszcze raz transparenty - TYLKO WSPIERAJĄCE NASZYCH !
-THE TEAM IS OUR POWER
- TURÓW ZGORZELEC, WE LEAVE OUR HEARTS AND SOULS ON COURT
- witness of new champion
- Turów isn't a group of few players, Turów is ONE strong TEAM
- BIG TEAM and great fans = NEW CHAMPION
- WE

TURÓW, THE MASTER/CHAMPION IS ONE!
5. Ktoś z zarządu KK powinien poprosić spikera aby poprosił w imieniu KK "TUR" o przyłączenie się do dopingu reszty Kibiców Turowa... Aby dołączyli się, aby brali udział w tworzeniu się historii... Taki mecz, brać w nim udział, dopingować swoich - takie chwile będzie się dłuuuuuugo pamiętać.
6. Mam nadzieję, że prezes Turowa szykuje jakąś fetę po zakończeniu spotkania...NIE WYOBRAżAM SOBIE, ABY PO JEGO ZAKOńCZENIU KAżDY POSZEDł W SWOJą STRONę!! BEZ WZGLęDU NA WYNIK, ZAKOńCZENIE MUSI BYć Z HUKIEM...DZIęKUJąC ZAWODNIKOM, KIBICOM, ZA WSPóLNIE SPęDZONYCH TYLE MECZY, NERWóW... Jeżeli nie weźmie się za tą oprawę - dla mnie wszystko będzie jasne - dlaczego właśnie taka osoba jest na stanowisku.
7. Śpiewnik... dobry pomysł... tylko Szanowny Panie Tur

nie:
tur16 pisze:
10) Górnicy!x2 Ten mecz musicie wygrać!x2 .... pokonamy!x2 O Turowie klubie nasz!x2 Do boju, do boju, do boju Zgorzelec!
, a :
Górnicy!x2 Ten mecz musicie wygrać !x2...wygramy, wygramy! Prokom pokonamy! O Turowie Klubie nasz!x2 Do boju, doboju , do boju Zgorzelec

Z tego co pamiętam - i jeden megafon powinien należeć się właśnie dla tego Pana... on krzyczał to podczas I ligi, w ekstraklasie, więc dawał by znak kiedy to śpiewamy...Jednym gardełkiem dawał znać na całą halę co idzie, dodając do tego megafon, to nie będzie takiej osoby, która niedosłyszy. Druga osoba koniecznie śpiewnik przed noskiem i nie mam nic przeciwko, aby każdą piosenkę po kolei, wg. listy śpiewać. A dana osoba, reszcie Kibiców nadaje znak co będzie śpiewane.
Podsumowując... kto będzie chętny do robienia transparentów? Kilka wspierających , a na pewno 2 zawiesić między sektorami D-E oraz E-F. Żeby nasi zawodnicy widzieli to z ławki..
Wie ktoś może co się stało z tymi transparentami z poprzedniego meczu?
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Cze 01, 2008 10:48 pm ]wisniachampion pisze:
Zastanawiałem się też jak "przywitać" Burovica w naszej hali i chyba najlepszym rozwiązaniem będzie... po prostu go olać, albo gdy na przykład będzie rzucał osobiste cała hala bez słowa się odwraca

a co do olewania go... to jest porypany Jugol, możemy ostrymi reakcjami jeszcze bardziej go zmobilizować, a tego przecież nie chcemy
Nie ma się co zastanawiać. Przy wejściu śledzi na halę, na rozgrzewkę... nie widzę innej opcji jaka cała hala buczy i wszystko inne, aby wiedział, że tak się nie zachowuje. Żeby sobie przypomniał, że MY Kibice Turowa widzieliśmy to, pamiętamy i pamiętać będziemy jego brutalne zachowanie.
Osobiste- tutaj motywacji nawet dla tych "śpiących" Kibiców nie będzie trzeba... Każdy kto widział co zrobił Burovic, motywacji nie będzie potrzebował do buczenia... Cały sektor KK przy osobistych Burovica obraca się plecami , trąbi, gwiżdże i buczy... Reszta podłapie i będzie jeszcze większe piekło niż na piątym meczu
Skupmy się na wspieraniu naszych dopingiem, dołączając do tego gwizdy, buczenie, trąbienie przy akcji prokomu!przeszkadzanie w 5 meczu wyszło, ale doping dla NASZYCH był słabszy. Teraz musimy te dwie rzeczy połączyć. Musimy pokazać co to znaczy PIEKŁO na Maratońskiej