Saso - błagam Cię, jeśli już cytujesz, to razem z tłumaczeniem albo przynajmniej z linkiem do strony. Tak to ja też potrafię... Nawet nie próbuję się domyślać co to znaczy...
Nitroo - ja mam wrażenie, że Prokom chętnie zatrudniłby wszystkich liczących się Polaków w lidze, żeby tylko osłabić swoich najpoważniejszych przeciwników... Mają Dylewicza, Milicicia, Roszyka (który pewnie wykuruje się do początku sezonu), Zamojskiego, Łapetę i kogo tam jeszcze. Nawet juniorzy mają potencjał, aby stawić opór pierwszym składom polskiej ekstraklasy (pamiętny mecz z Górnikiem). Co do Witki, to wielu Włocławian (!!!), tych samych, którzy śmiali się tyle razy z niego, nazywali pipką itd., chętnie widziałoby Roberta z powrotem w Anwilu, a nawet wymieniają go jako kandydata do S5. Tak tak, Polacy są w cenie, nawet ci powyżej rocznika '86.
krzywuss pisze:
zostawcie Witke narazie na boku - mnie bardziej interesuje co dalej z Bobi Mitevem? Bedzie obok Saso na lawce? Bobi to jest gosc i bardzo wazny element naszego teamu...
No, ja słyszałam, że zostaje u boku Filipovskiego... No ale to trzeba sprawdzić...
Edit:
Na eurobasket.com nie ma jeszcze informacji o ewentualnym przedłużeniu kontraktu w Zgorzelcu

Ale jeśli wierzyć Szczepanowi i GW to "na pewno" zostaje w naszym pięknym mieście.
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,47520 ... rowie.html