Dzisiaj jest 09 lip 2025, 23:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No właśnie zapomniałem o Robercie ;) Witka musi być obowiązkowo :) :smt026 :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo skąd taka znajomosc tematu?????Gratulacje.Niejednego faceta zagniesz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Łukaszek - dzięki. Sie kibicuje, sie wie ;)

A tak na marginesie, to podsłuchałam gdzie nie gdzie, że mamy problem z Polakami. Że naszej dwójce weteranów coś się poprzestawiało w główkach... Ktoś wie, co się dzieje?

Tytuł:
obserwator
obserwator

I przy całym szacunku dla Roberta Witki szanuję tego zawodnika i to co zrobił dla klubu ale mam nadzieję ze na jego pozycję klub znajdzie zawodnika lepszego w typie szymona szewczyka....na przykład.Szanuję Roberta ale uwazam ze w decydujących meczach jest za miękki i spala się często będąc obiektem kpin i zartów kibiców druzyny przeciwnej na wszelkich forach...Niech wychodzi Robert na ok 15 min w meczu wspomagając druzynę a pierwsze skrzypce na jego pozycji niech gra lepszy zawodnik nie bojący się odpowiedzialnosci w najwazniejszych momentach..I najlepiej polak

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tak, masz rację Łukaszku. Też wolałabym Szewczyka zamiast Witki, (podobnie jak wszystkie kluby w Polsce) ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A poza tym to już nieco zaciągnęłam języka i wiem, co za kłopoty sprawiają nasi drodzy Robert i Iwo.

Robert podobno otrzymał propozycję z Prokomu, przez co jego finansowe wymagania "nagle" podskoczyły. Iwo to już w ogóle robi z siebie megagwiazdę i podporę każdej drużyny... Eh, myślałam, że coś poważniejszego, jakieś konkrety albo co... A tu tylko o kasę się rozchodzi. Do tego właśnie doprowadziły matołki z zarządu PLK i PZKosz...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem łatwiej bedzie zatrzymac u nas Logana niz Kelatiego, choćby ze względów finansowych, choc chciałbym zobaczyc obydwu w kolejnym sezonie... Drobnjak raczej zostanie, Witka tez... jesli chodzi o młodych polaków to nie sprowadzałbym tu zbednych osób, raczej postawiłbym na naszych juniorów których juz mamy w składzie, ale zdecydowanie musi byc jakis zmiennik dla Witki... najlepiej pasowałby Dylewicz ale jak wiadomo ma kontrakt w Sopocie, Roszyk tez w zeszłym sezonie na 2 lata podpisał.
z innej beczki przydałby sie nam srodkowy z prawdziwego zdarzenia bo czasem widac braki pod koszem, pomimo staran Dragisy, kolejne pole do popisu dla Saso zeby wynalezc jakiegos zwinnego kolosa 210 :grin:
zobaczymy co to bedzie..

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jakiś ciemnoskóry zawodnik musi być, bo planuje sobie w ramach dopingu kupić takie afro :)

Obrazek

Będę się solidaryzował.

Fajnie by wyglądał w tym cały KK, hehe :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

To stara zagrywka zawodników zeby wyszarpnąc lepszy kontrakt.Podawac nazwy klubów co się niby interesują zawodnikiem haaaahhhhhhhhhhaaaaaa.Na miejscu tych "gwiazd" podkuliłbym ogon i zamknął mordkę......To oni powinni płacic za to ze mogą trenowac u saszy filipowskiego,zaden trener w polsce nie da im takiej szkoły kosza co on.....

[ Dodano: Pią Cze 20, 2008 9:12 pm ]
A jak się nie podoba to won ]:-> ....Juz widzę zainteresowanie cska moskwa tau ceramica czy panathinaikosu witką czy kitzingerem :grin: .Zresztą gdzie lepiej się koszykarsko nie rozwiną w polsce jak w turowie chyba ze u sagadina ale anwil to w tej chwili jedna wielka niewiadoma

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Robert podobno otrzymał propozycję z Prokomu, przez co jego finansowe wymagania "nagle" podskoczyły.

A ja juz wysmiewalem swoje zrodla... Dotarlem do tej samej informacji. Tylko jakos nie wyobrazam sobie Witki i Dylewicza w Prokomie.

Tytuł:
pismak
pismak

zostawcie Witke narazie na boku - mnie bardziej interesuje co dalej z Bobi Mitevem? Bedzie obok Saso na lawce? Bobi to jest gosc i bardzo wazny element naszego teamu......

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
Na izhodnih vratih pa sta se znašla še David Logan in Thomas Kelati, zato pa na Poljskem so nadaljnjega ostajata Dragiša Drobnjak in Vjeko Petrovič.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

saso pisze:
Cytat:
Na izhodnih vratih pa sta se znašla še David Logan in Thomas Kelati, zato pa na Poljskem so nadaljnjega ostajata Dragiša Drobnjak in Vjeko Petrovič.

kurde... a w normalnym jezyku?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Saso - błagam Cię, jeśli już cytujesz, to razem z tłumaczeniem albo przynajmniej z linkiem do strony. Tak to ja też potrafię... Nawet nie próbuję się domyślać co to znaczy...

Nitroo - ja mam wrażenie, że Prokom chętnie zatrudniłby wszystkich liczących się Polaków w lidze, żeby tylko osłabić swoich najpoważniejszych przeciwników... Mają Dylewicza, Milicicia, Roszyka (który pewnie wykuruje się do początku sezonu), Zamojskiego, Łapetę i kogo tam jeszcze. Nawet juniorzy mają potencjał, aby stawić opór pierwszym składom polskiej ekstraklasy (pamiętny mecz z Górnikiem). Co do Witki, to wielu Włocławian (!!!), tych samych, którzy śmiali się tyle razy z niego, nazywali pipką itd., chętnie widziałoby Roberta z powrotem w Anwilu, a nawet wymieniają go jako kandydata do S5. Tak tak, Polacy są w cenie, nawet ci powyżej rocznika '86.
krzywuss pisze:
zostawcie Witke narazie na boku - mnie bardziej interesuje co dalej z Bobi Mitevem? Bedzie obok Saso na lawce? Bobi to jest gosc i bardzo wazny element naszego teamu...

No, ja słyszałam, że zostaje u boku Filipovskiego... No ale to trzeba sprawdzić...

Edit:
Na eurobasket.com nie ma jeszcze informacji o ewentualnym przedłużeniu kontraktu w Zgorzelcu :-? Ale jeśli wierzyć Szczepanowi i GW to "na pewno" zostaje w naszym pięknym mieście.
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,47520 ... rowie.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

Już jest :) http://www.eurobasket.com/POL/POL.asp

Tytuł:
pismak
pismak

dobra, czas przemodelowac moj wyjsciowy rooster:)
bylo tak:
Cytuj:
1 - Marko Marinovic ?/ Sebastian Szymański / Bartek Bochno

2 - David Logan? / Thomas Kelati / Iwo Kitzinger / Haris Danesi?

3 - Krzysztof Roszyk / Marcin Sroka / Wojtek Szawarski? / Frasunkiewicz?

4 - Mario Stojic / Dusko Savanovic / ..................

5 - .................... / ............./ Chris Young?

a teraz bedzie tak:
1 - Marko Marinovic ?/ Sebastian Szymański (PL) / Bartek Bochno (PL)

2 - David Logan? / Thomas Kelati ? / Iwo Kitzinger (PL) / Haris Danesi (PL)

3 - Marcin Sroka (PL) / Frasunkiewicz (PL) / T. Mrożek ? (PL)

4 - Mario Stojic / Dusko Savanovic / Ł. Majewski (PL) / H. Nana

5 - .................... / Hernol Hall

takie moje widzimisie ;)

w tym ustawieniu na "regule 86" lapie sie Szymanski, Bochno i Danesi, a to juz jest niezle pole manewru... A poza tym to sa bardzo obiecujacy gracze. Mysle, ze warto tez skusic sie na Łukasza Majewskiego i Hernola Halla, bo fortuny nie kosztuja, a prezentuja bardzo przyzwoity poziom, a co wazne - graja rowno, maja twardy styl gry, dobrze bronia, sa szybcy, wybiegani.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.