Azlo pisze:
Potrafię się przyznać do błędu i przeprosić, chociaż to nie ja sobie wymyśliłam tego ogóra a osoby z kręgu kibiców Turowa, które uważałam za poważne.
I chwała Ci za to

Mało osób potrafi się przyznać do swego błędu. Zamiast wspierać kobiety na tym forum, które w tym temacie wiedzą baaardzo dużo, to najeżdżają na swoich - hah Azlo masz zamiar z takimi wybrać się na piwo

?
A takich plotek np. o Masserze lepiej unikać. O zawodnikach można sobie marzyć i wróżyć, bo i tak trener wybierze najlepszych do swojej koncepcji.
Umowa z PGE zapewne jest na podobnych warunkach jak za czasów Arkadiusza Krygiera. Czyli x $$ + x $$(po nowym roku) (za A.K. było ponoć 3+2 - nie wiem skąd pismaki biorą budżet powyżej 10 mln, ale niech im będzie...) Dlatego polityka wmieszała się w sport, wyszła dziura w budżecie, nie chcieli Krygiera na stołku w Zgorzelcu i stało się jak się stało...
Azlo pisze:
Natomiast jak sam zechciałeś kilkanaście postów wcześniej zauważyć jest to temat ogórowy, zatem nikomu za fantazjowanie/pomyłki/pobożne życzenia/"pewne" informacje głowy nie urywamy.
Za moje fantazje/pobożne życzenia, to przez niektórych już bym stracił ręce, a nie tylko głowę (Rancik,Sokolovsky,Copeland)...
Azlo pisze:
Poza tym nie wiem czemu traktujesz moje komentarze jako ataki na swoją osobę, bo mam takie wrażenie - odgryzasz się jakbym nie wiem jak cię obrażała.
Przyglądałem się tym odpowiedziom i mam podobne zdanie do Twojego Azlo... Wyluzujcie... Widać, że co niektórzy forum zbyt poważnie potraktowali i piszą tak jakby co najmniej mieli zostać scoutami w Turowie... Wyluzujcie... Sezon ogórkowy.... Podawajcie swoje typy nazwisk, a nie atakujecie jedno drugiego... Za dużo OT w wątkach... Cieszcie się, że moderatorzy są wyrozumiali

Proponuję zakończyć te spory i wrócić do tematu -
podawajcie swoje typy zawodników, których chcielibyście oglądać w TurowieDżon Kanaka pisze:
W razie rozpadu, kogo widzielibyście u nas z ich druzyny?
Osobiście tylko i wyłącznie Oliver Stevic. Taki wybór padł tylko i wyłącznie po oglądaniu meczu DBE z udziałem ASCO. Na PLK dobry, ale nie wiem jak w ULEB by się prezentował... Nie śledziłem jego poczynań w ULEB...
Ze średnich statystyk ULEB wypada dobrze - średnio 8.6 pkt, 4.7 zbiórki... Statystyki lepiej niż przyzwoite... Z drugiej strony trzymam kciuki jak nigdy żeby Śląskowi się udało... bo utkwiła mi w pamięci pewna wypowiedź jaro28 - że w przyszłym sezonie może być PGE Śląsk Wrocław (coś w tym stylu)... Dlatego lepiej niech im się wiedzie jak najlepiej w sprawach załatwiania sponsora, aby zawodnicy Śląska pozostali na swoich miejscach

Wiadomo, że jedna osoba trzyma rękę nad Śląskiem i niestety nad Turowem...
Pozdrawiam