jaro28 pisze:
krzywuss pisze:
Gdyby bylo tak jak tu kilku panow pisalo - ze Pan GS "chce dokonac dziela zniszczenia Turowa", to zapewne zrobilby to juz dawno. Jednym ruchem. Bez najmniejszego wysilku.
Gdyby tak zrobił to właśnie byłoby publiczne harakiri..i to w dodatku tępym nożem
Dokładnie... Kto by publicznie podjął się, że jednym ruchem rozwala koszykówkę w Zgorzelcu?? W dodatku przy aktualnej władzy PO w Polsce??
Azlo pisze:
Mam nadzieję, że żadnemu politykowi bawiącemu się w sport nie przyjdzie do głowy połączenie marek Wrocławia i PGE. Tak tylko sobie zamarudziłam, pod wpływem słuchania PRW i dyskusji na temat Śląska Wrocław.
A może jednak nie marudzisz?? Tylko jak nie za sezon, to za 2... może być to faktem... będą czekać aż Saso powinie się noga, bo nikt tego nie zagwarantuje , że Saso to jest recepta na sukces z sezonu na sezon ... wtedy PGE wycofa się ze Zgorzelca i zacznie sponsorować Wrocław, będą tłumaczyć się , że we Wrocławiu lepsze miejsce na koszykówkę, w końcu to 17-krotni MP... i bez takiej drużyny PLK traci na wartości itd... powodów przenosin PGE to Wrocławia może być wiele...
G.$ powoli robi to co obiecał... Nie jest dla was dziwne, że posady w Klubie obsadzają sami włodarze ze Śląska... a oni w poprzednich latach byli pracownikami G.$... wiadomo, że nie każdy musi interesować się polityką ... ale ktoś kto siedział u kogoś w kieszeni przez jakiś czas będzie jego dłużnikiem przez jeszcze dłuższy czas...
---
Skąd takie moje dywagacje?? Ano stąd, że za dużo ludzi na stołkach znajduje się w Turowie ze Śląska... W dodatku to byli pracownicy G.$... Dlatego zaufania u mnie nie mają nawet średniego...
---
Już nie można patrzeć na to jak na siłę chcą ten Śląsk w lidze zatrzymać... to jest "sprawiedliwość" nawet gdyby Śląsk miał długi do spłacenia, to i tak by grał, bo przecież to wstyd taką drużynę usunąć z PLK - bo to 17-krotni MP... Takie przeciągnie ... Albo zostaje albo NIE i po sprawie...
Prokom wycofał się ze sponsorowania Reprezentacji, a ME w Polsce już za rok... ot się dzieje... Liga nie ma tytularnego sponsora, Reprezentacja traci sponsora... Dzieje się w Polskiej Lidze Koszykówki... Szkoda, że koszykówka w Polsce nie jest tak medialnym sportem jak piłka nożna... Ludwiczuk i jego szajka szybko spadliby ze stołków...