Dzisiaj jest 18 lip 2025, 23:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

krzywuss pisze:
Wiec dajcie sobie spokoj z tymi teoriami spisku i zaglady.

To fakt . Wizja apokalipsy w Turowie jest tu szerzona juz dosyc długo . Jak to miał nas Schetyna zniszczyć itd.... i co ? Póki co to pretensje do Schetyny owszem są ale nie w Zgorzelcu tylko we Wrocławiu i nie że zniszczył ale że nie pomógl .
jaro28 pisze:
Ja stwierdzam tylko fakt przybycia do klubu p. Łuczaka..
Temat Łuczaka w Zgorzelcu pojawia sie nie po raz pierwszy . Pisales kiedys że mial byc tez u nas Noculak . I faktycznie te newsy sa czesto odbierane tak jak zapowiedź początku jakiejs katastrofy .... no bo jezeli maja tylko sens informacyjny to przecietnego kibica nie interesuje kto będzie dyrektorem sportowym czy kims tam innym . Nie dziwie sie Krzywussowi.
Azlo pisze:
Ciekawa jestem co zrobią posiadacze polsatu cyfrowego? Masowo wypowiadamy umowy czy jak?

Czekamy :P .
Cytuj:
Dominik Libicki, prezes Cyfrowego Polsatu, w wywiadzie dla Rzeczpospolitej powiedział, że jego platforma ma już wynegocjowaną umowę na dystrybucję stacji tematycznych Telewizji Polskiej, w tym TVP Sport. Podobno umowa w tej sprawie już została wynegocjowana, ale z niewiadomych przyczyn do dziś TVP nie podpisała tej umowy.

http://satkurier.pl/news/41717/cyfrowy- ... sport.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

saso pisze:
Czekamy :P .
Cytat:
Dominik Libicki, prezes Cyfrowego Polsatu, w wywiadzie dla Rzeczpospolitej powiedział, że jego platforma ma już wynegocjowaną umowę na dystrybucję stacji tematycznych Telewizji Polskiej, w tym TVP Sport. Podobno umowa w tej sprawie już została wynegocjowana, ale z niewiadomych przyczyn do dziś TVP nie podpisała tej umowy.

http://satkurier.pl/news/...-tvp-sport.html

No proszę, dzięki za cynk, Saso. W sumie to by było najlepsze rozwiązanie. Mam nadzieję, że z racji ewentualnej umowy z TVP ceny pakietów nie pójdą w górę, a przynajmniej nie za nadto :-?

Edit:
Przepraszam za OT ale może kogoś zainteresuje: Dialog ma poważną awarię i do jutra mogą się zdarzać różnej długości i częstotliwości przerwy w dostępie do netu. Informuję brać forumową, bo ja korzystam z ich usług i - jako uzależniona - wiem, jak bardzo wk... mnie każda nie uzasadniona przerwa w dostępie do sieci.

Tytuł:
gaduła
gaduła

jaro28 pisze:
krzywuss pisze:
Gdyby bylo tak jak tu kilku panow pisalo - ze Pan GS "chce dokonac dziela zniszczenia Turowa", to zapewne zrobilby to juz dawno. Jednym ruchem. Bez najmniejszego wysilku.

Gdyby tak zrobił to właśnie byłoby publiczne harakiri..i to w dodatku tępym nożem

Dokładnie... Kto by publicznie podjął się, że jednym ruchem rozwala koszykówkę w Zgorzelcu?? W dodatku przy aktualnej władzy PO w Polsce??

Azlo pisze:
Mam nadzieję, że żadnemu politykowi bawiącemu się w sport nie przyjdzie do głowy połączenie marek Wrocławia i PGE. Tak tylko sobie zamarudziłam, pod wpływem słuchania PRW i dyskusji na temat Śląska Wrocław.

A może jednak nie marudzisz?? Tylko jak nie za sezon, to za 2... może być to faktem... będą czekać aż Saso powinie się noga, bo nikt tego nie zagwarantuje , że Saso to jest recepta na sukces z sezonu na sezon ... wtedy PGE wycofa się ze Zgorzelca i zacznie sponsorować Wrocław, będą tłumaczyć się , że we Wrocławiu lepsze miejsce na koszykówkę, w końcu to 17-krotni MP... i bez takiej drużyny PLK traci na wartości itd... powodów przenosin PGE to Wrocławia może być wiele...

G.$ powoli robi to co obiecał... Nie jest dla was dziwne, że posady w Klubie obsadzają sami włodarze ze Śląska... a oni w poprzednich latach byli pracownikami G.$... wiadomo, że nie każdy musi interesować się polityką ... ale ktoś kto siedział u kogoś w kieszeni przez jakiś czas będzie jego dłużnikiem przez jeszcze dłuższy czas...

---
Skąd takie moje dywagacje?? Ano stąd, że za dużo ludzi na stołkach znajduje się w Turowie ze Śląska... W dodatku to byli pracownicy G.$... Dlatego zaufania u mnie nie mają nawet średniego...
---

Już nie można patrzeć na to jak na siłę chcą ten Śląsk w lidze zatrzymać... to jest "sprawiedliwość" nawet gdyby Śląsk miał długi do spłacenia, to i tak by grał, bo przecież to wstyd taką drużynę usunąć z PLK - bo to 17-krotni MP... Takie przeciągnie ... Albo zostaje albo NIE i po sprawie...

Prokom wycofał się ze sponsorowania Reprezentacji, a ME w Polsce już za rok... ot się dzieje... Liga nie ma tytularnego sponsora, Reprezentacja traci sponsora... Dzieje się w Polskiej Lidze Koszykówki... Szkoda, że koszykówka w Polsce nie jest tak medialnym sportem jak piłka nożna... Ludwiczuk i jego szajka szybko spadliby ze stołków...

Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 17:01 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
Temat Łuczaka w Zgorzelcu pojawia sie nie po raz pierwszy

To prawda..ale po raz pierwszy p. Łuczak wydzwania w sprawie zawodników dla Turowa

saso pisze:
Pisales kiedys że mial byc tez u nas Noculak

Nie napisałem, że ma być..tylko, że widziałem go w hali tuż przed meczem...a to w połączeniu z jego telefonem kilka dni wcześniej odnośnie chęci pracy w Turowie spowodowało, że napisałem co napisałem..kiedyś złożył też swą kandydaturę na trenera, co tylko potwierdza, że parcie na Turów miał..

saso pisze:
no bo jezeli maja tylko sens informacyjny to przecietnego kibica nie interesuje kto będzie dyrektorem sportowym czy kims tam innym

Doprawdy?..a za co według Ciebie odpowiada Dyrektor sportowy w klubie skoro masz gdzieś kto nim będzie?..dlaczego ma tę funkcję pełnić człowiek, który na tym stanowisku już się nie sprawdził?..i nie ma tu nic do rzeczy jago przyjaźń z G.S.

Tytuł:
gaduła
gaduła

jaro28 pisze:
co tylko potwierdza, że parcie na Turów miał..

zgadza sie ...rozgoryczenie " niebycia ' w Turowie widac chociażby w komentarzu do meczu Polska-Bułgaria . Ten zalosny czlowieczek starał sie przekonac kibiców ze ułomnosci niektorych kadrowiczów to wina Filipovskiego i jego wrodzona wręcz skłonnosc do niszczenia niezwykle zdolnych polskich koszykarzy ( klasyczny wg niego przyklad to Koszarek ) Dobrze że ogladalność TVP Sport jest bliska zeru.

jaro28 pisze:
Doprawdy?..a za co według Ciebie odpowiada Dyrektor sportowy w klubie skoro masz gdzieś kto nim będzie?..dlaczego ma tę funkcję pełnić człowiek, który na tym stanowisku już się nie sprawdził?..i nie ma tu nic do rzeczy jago przyjaźń z G.S.

Jako przecietny ( a moze nie ;) ) kibic nie mam podstaw do rzetelnej oceny tego goscia i nie ja go zatrudniam . Powiem tylko tyle ze mi sie ten pan źle kojarzy a to nic nie oznacza.

Tytuł:
obserwator
obserwator

PrzecPolitWSpor pisze:
Skąd takie moje dywagacje?? Ano stąd, że za dużo ludzi na stołkach znajduje się w Turowie ze Śląska... W dodatku to byli pracownicy G.$... Dlatego zaufania u mnie nie mają nawet średniego...

To też jest ciekawe... Więcej u nas Wrocławian w klubie niż miejscowych... Dla takich ludzi podejmowanie niepopularnych decyzji nie będzie problemem, bo przecież nic ich ze Zgorzelcem nie łączy, mają gdzieś tutejszych miłośników basketu i to, co z nami czy klubem będzie za lat kilka.
saso pisze:
zgadza sie ...rozgoryczenie " niebycia ' w Turowie widac chociażby w komentarzu do meczu Polska-Bułgaria . Ten zalosny czlowieczek starał sie przekonac kibiców ze ułomnosci niektorych kadrowiczów to wina Filipovskiego i jego wrodzona wręcz skłonnosc do niszczenia niezwykle zdolnych polskich koszykarzy ( klasyczny wg niego przyklad to Koszarek ) Dobrze że ogladalność TVP Sport jest bliska zeru.

:smt068 PRECZ Z NOCULAKIEM !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
Powtarzam raz jeszcze odstaw "z Archiwum X" zejdź na ziemię i nie pitol, nikt nie szerzy defetyzmu.

Dla mnie to Ty trochę możesz błądzić. Krzywuss dobrze napisał - Łuczak wiadomo kim jest etc., jednak w takim, a nie innym "układzie" państwowo-politycznym niestety funkcjonujemy. Znamienne jest jednak to, że mija pół roku od "zmiany warty", a tej domniemanej decyzji o zniszczeniu Turowa w postaci jakiś negatywnych faktów, nie widać. Fakt zatrudnienia Łuczaka jest istotny, jednak skupmy i oceniajmy działania, które będą podejmowane przez władze naszego klubu. Kontrolujmy i krytykujmy działania nie personalia.

Azlo pisze:
Ja się tylko zastanawiam, dlaczego pan Grzegorz Schetyna nie zaangażował się w sprawę Śląska.

Otóż podobno był zaangażowany, tylko jak widać nic z tego raczej nie wyszło.

yARO_81 pisze:
BOTowi czy tam PGE blizej do nas niz do Wrocka. I tu moja nadzieja na pozostanie sponsora :)

PGE ma swoją siedzibę w Łodzi, choć podobno ma być przeniesiona do Lublina. Poza tym PGE obsługuje w zasadzie województwa wschodnie. PGE to duży holding, w którego skład wchodzi BOT, w którego skład wchodzi nasza kopalnia i elektrownia... Zagrożenie zawsze istnieje bo to pieniądze państwowo-polityczne, jednak z tego co wiem to sponsoring na dotychczasowym poziomie będzie utrzymany. Bardziej bałbym się gdybym był z Bełchatowa - tam PGE sponsoruje 2 drużyny w ekstraklasie (kopana i siatkówka), tam szybciej przytną trochę funduszy.

saso pisze:
Cytuj:

http://satkurier.pl/news/41717/cyfrowy- ... sport.html

Już dawno temu o tym czytałem. Mam nadzieję, że do rozpoczęcia sezonu TVP Sport znajdzie się w ofercie Cyfrowego Polsatu, w którym do tej pory oglądałem PLK.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
rozgoryczenie " niebycia ' w Turowie widac chociażby w komentarzu do meczu Polska-Bułgaria . Ten zalosny czlowieczek starał sie przekonac kibiców ze ułomnosci niektorych kadrowiczów to wina Filipovskiego i jego wrodzona wręcz skłonnosc do niszczenia niezwykle zdolnych polskich koszykarzy ( klasyczny wg niego przyklad to Koszarek )

Nigdy go nie lubiłem
saso pisze:
Jako przecietny ( a moze nie ;) ) kibic nie mam podstaw do rzetelnej oceny tego goscia i nie ja go zatrudniam .

Saso...nie chodzi o ocenianie go...ale każdego pracownika, managera ocenia się po tym co osiągnął....a w tym wypadku..głosy z Wrocławia mówią jednoznacznie, że nieeeeeeee

[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 7:59 pm ]
paawlus pisze:
Dla mnie to Ty trochę możesz błądzić. Krzywuss dobrze napisał - Łuczak wiadomo kim jest etc., jednak w takim, a nie innym "układzie" państwowo-politycznym niestety funkcjonujemy

I co z tego, że funkcjonujemy?..czy to oznacza, że nie można skrytykować decyzji o zatrudnianiu wątpliwej jakości fachowca?...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jaro ja nie uwieże z tym Łuczakiem puki nie będzie oficjalne napisane na jakieś stronie.A tak wogóle z kąd ty masz takie informacje

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
z kąd

Pisze się "skąd"... I Póki...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Jaro ja nie uwieże z tym Łuczakiem puki nie będzie oficjalne napisane

Takie Twoje prawo

fan turowa pisze:
A tak wogóle z kąd ty masz takie informacje

Czytam Super Express 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nicek pisze:
fan turowa pisze:
z kąd

Pisze się "skąd"... I Póki...

I jeszcze pisze się "Wierzyć" a nie " Wieżyć" :D To tak jako dodatek do aluzji Nicka ;D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jaro masz poczucie chumoru.A ty nicek robisz z tego forum poradnie ortograficzną.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
chumoru

Zainstaluj sobie Firefoxa jak nie umiesz pisać po polsku...

rekrut
rekrut

Witam,

tak jako pierwszy post pozwole sobie poinformowac ze TVP Sport wskoczy nie dlugo do pakietow cyfrowych Cyfry+ i Polsatu .....

Moze kogos to zainteresuje.

Jeru

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.