Mam kilka pytan dotyczących sposobu kibicowania:
1. Czy KK będzie miał swojego muazina, który będzie nakręcał melodię przez "tubę" i nadawał temat przyśpiewek?
2. Czy KK dalej pozostaje przy archaicznych "Mróweczkach", a może zdecyduje sie na jakieś nowości?
3. Czy np. w trakcie przerw pomiędzy kwartami nie byłoby fajnym rozwiązaniem rozwinięcie sektorówki- jezeli takowa jest lub jest w produkcji? Np. w sektorze "E"- bądź miejscu lepiej widocznym. Chodzi mi o transmisje TV i nie tylko- radiowe tez

.
4.Doping w Zgorzelcu jest fajny ale czy nie warto byłoby się zastanowić nad pewną modyfikacją w postaci melodii, przyśpiewkę/ki którą śpiewałoby się przez dłuższy czas?. Chodzi mi o to aby w dopingu nie było przestojów lub rwanych tematów - coś wzorem dopingu w Grecji. Może to i utopia ale może warto byłoby spróbować. Fajnie byłoby stworzyć coś swojego, ale można tez użyc plagiatu w polskojęzycznej wersji- Olimpiakos chyba by się nie pogniewał.
5. Klub Kibica klubem kibica ale czy bierze się pod uwagę próbe zaktywizowania pozostałej części publiki i zaopatrzenie ich w róznego rodzaju gażety, albo forma jakiegoś apelu do ludzi którzy będżą chodzić na mecze aby w owe gadźety się zaopatrzyli. Nie wszyscy przecież chodzą w krawatach i noga na nogę na meczach. I tacy są potrzebni dla przeciwwagi

i nadania rangi spotkaniom.
6. Fajny efekt dawał kibic z trabką - nie wiem czy jest w KK, ale mi się ta altówka podobała. A, coby się nie okazało, że zaraz będziemy mieli na Maratoskiej i w Libercu orkiestrę symfoniczną

. Lubię muzykę klasyczną ale niekoniecznie w trakcie meczu Turów- Prokom i innych.
Jeżeli te kwestie były juz poruszane to sorki za powtarzanie tematu . Sezon się niedługo zaczyna i pomyślałem, że skoro zawodnicy się przygotowują to dobrze by było aby kibice też się do sezonu przygotowali.