paawlus pisze:
Tak sobie teraz spojrzałem - ten wątek liczy już 38 stron! Nikos nieźle podbija bębenek - "nieważne co i jak, ważne by gadali"... Żenada po prostu.
Jak chcesz sobie robić festiwal to sobie rób, ale PRYWATNIE! Wprowadzasz jakąś paranoję i zamordyzm, że on jest bardzo potrzebny i miasto MUSI dawać pieniądze podatnika na Twoje prywatne fanaberie. To już nie są dla Ciebie te sielankowe lata 90-te. To se ne wrati. Nigdy.
Witam
Spoglądaj Pawlus dalej może będzie jeszcze 38 stron jak będziesz ty i inni pisali banialuki .Nie pasuje niektórym ten wątek?, to na skargę do admina.Co bym nie napisał to żenada?.Prawda kole was w oczy?.Ja nie wystraszę się kilku piszących Arystotelesów na tym forum.Nie macie szacunku do niczego.Najlepiej żebym się zatkał.Ale to nie w mojej naturze.Pogadać można.I tak ten przekaz nie odzwierciedla całej prawdy.No i najważniejsze, zapytajcie o opinię nie tych co koło was smrodzą, tylko zwykłych ludzi mieszkańców Zgorzelca co sądzą w tym temacie.Już pisałem że zostalibyście znokautowani.
Jeszcze raz powtarzam jeśli uważasz ze festiwal jest moją fanaberią to się lecz.A gdzie miał sie odbywać w Kożiej Wólce.Odbywa się w mieście Zgorzelec.A że nie musi zostać jak niektórzy sadzą finansowany przez miasto, to według mnie potwarz, ignorancja i wszystko co najgorsze.Na inne miejskie imprezy na które podpisywane są umowy między różnymi Agencjami i MDK mogą być finansowane przez miasto a inne nie?To jest ta cała paranoja.
Bo festiwal = Nikos to nie?
Pamiętajcie Festiwal = Mieszkańcy Zgorzelca ich podatki ,i dla nich miasto to robiło.
Festiwal nie jest dla Greków jest dla Polaków.Nas jest w najlepszym przypadku 50 osób.
A Polaków w ciągu trwania festiwalu rotacyjni, jest kilka tysięcy.I już
Nikos