Cytuj:
Tradycyjnie cała rzesza forumowiczów odeszła od tematu
też mi się tak wydaje, korzystając więc z ostatnich chwil nieobecności Admina, odpowiem na niektóre posty.
Cytuj:
Flaga państwowa z godłem nie powinna być używana przez obywateli, ponieważ jest zastrzeżona wyłącznie dla grupy podmiotów określonych w ustawie
..’nie powinna’ nie oznacza, że jest to zabronione. Ponieważ, jak przytoczony link wskazuje – biało-czerwone barwy w postaci podobnej do polskich używane są dość często, nie uważam za karygodne, jeśli ktoś chce się określić jednoznacznie, poprzez użycie flagi z herbem.
Namruf pisze:
Wbrew temu co tu piszesz wykształcenie moim zdaniem jest kluczowe, jak ktoś nie mógł ogarnąć wiedzy w szkole, to jakim cudem ma być oczytany, znać historię i potrafić ukierunkować się politycznie?...
Nie do końca się zgadzam, tu wykształcenie może pomóc, ale nie każdemu, są tacy, którym szkodzi.
foto pisze:
Nie raz przerabiałem takie pier.... na forum, bo dyskusją tego nazwać się nie da.
A ile, skoro Twój licznik postów pokazuje: 4?
mrbyte pisze:
Panowie, ta dyskusja jest tak nie na temat, jak tylko można.
Ale jest ciekawa. Pomijając zacietrzewienie, nareszcie ścierają się odmienne poglądy i z argumentacji obu stron można się wiele dowiedzieć. Jestem za kontynuacją, niekoniecznie na tym wątku.