Dzisiaj jest 18 cze 2025, 18:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gabii ty posluchaj sama siebie!!!ciekawe jakbys mowila gdyby to tobie przydazylo sie cos co spowodowaloby to ze musialabys skorzystac z uslug tej jednostki.inaczej bzs mowila!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ale jak temat ładnie się rozkręcił :lol: coraz więcej nowych osób się loguje i wypowiada :lol: może wreszcie znajdzie się ktoś z ośrodka i również wypowie sie w temacie :lol:
POZDRAWIAM :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

gabii pisze:
PLOTECZKI I CZYTAM I NIE WIERZE ,ŻE LUDZIE POD PRZYKRYWKA ANONIMOWOSCI INTERNETU....?

co jak co ale anonimowości to internet nie zapewnia...trzeba się sporo natrudzić by to osiągnąć...

a co do przedmiotowej sprawy... powiem tak nie podejrzewam żeby ludzie zatrudnieni w ośrodku spoczeli na laurach i odcinali kupony od wypracowanej opinii...raczej są jej ofiarami właśnie... naprawdę jedna i druga strona moze wyciągnąć przykłady na potwierdzenie swoich tez i zapewne jedna i druga bedzie miała rację. Problem w tym że poruszamy się w tak delikatnych kwestiach jak zdrowie a nie ma nic bardziej subiektywnego i emocjonalnego.
Ogólnie zgorzelecka służba zdrowia stoi na niskim poziomie i to jest fakt z którym dyskutowac nie należy raczej, osobiście doświadczyłem jakości oferowanych usług i jest to traumatyczne przeżycie, o głebokiej kieszeni nie wspomne.
Problemem ośrodka jest to że jego twórca (z tego co wiem) zaczął pełnić wiele funkcji i nie poświęca już tyle czasu co kiedyś, taki nasz Religa, który zajmuje się już wszystkim tylko nie leczeniem. I nie wiem czy to dobrze czy źle...tylko szkoda że nia ma godnego następcy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

masz racje ze obie strony moga poprzec to jakimis faktami ale podkreslam tak jak wczesniej, ze sa osoby ktorym rehabilitacje pomagaja lecz w wiekszosci wypadkow pozostawia wiele do zyczenia cala ta rehabilitacja.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie odejdzie,nie odejdzie...Tacy ludzie nie mają honoru i nie przejmują sie takimi postami.Nawet ich nie będzie czytał :( Ś.stracił przez te wszystkie lata samokrytykę i ludzki pierwiastek i działa jak medyczny cyborg,którego paliwem kasa i sława.Nic więcej sie nie liczy.Chory i personel niższy jest tylko narzędziem w jego rękach.Przydałby się jakiś porządniejszy skandal który wysiudałby go ze stołka. :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Joasia pisze:
Nie odejdzie,nie odejdzie...Tacy ludzie nie mają honoru i nie przejmują sie takimi postami.Nawet ich nie będzie czytał :( Ś.stracił przez te wszystkie lata samokrytykę i ludzki pierwiastek i działa jak medyczny cyborg,którego paliwem kasa i sława.Nic więcej sie nie liczy.Chory i personel niższy jest tylko narzędziem w jego rękach.Przydałby się jakiś porządniejszy skandal który wysiudałby go ze stołka. :lol:

Niewydaje mi się aby założeniem autora tego tekstu było "wysiudanie" kogokolwiek ze stołka.Chodzi raczej o to aby uległa zmianie sytuacja w tym ośrodku, to że opieka (często), przebieg ćwiczeń i cała ta rechabilitacja a przedewszystkim zachowanie i osoba pana Ś. pozostawiają wiele do życzenia , to niezaprzeczalny fakt. Potwierdzaja to opinie na tym forum, jak do tej pory sa to wszystko raczej negatywne opinie ( nielicząc GABII, która jest pewnie wbrew temu co mówi pracownicą tegoż "ośrodka"-dalatego też tak zawzięcie go broni).

Jagna pisze:
Ale jak temat ładnie się rozkręcił :lol: coraz więcej nowych osób się loguje i wypowiada :lol: może wreszcie znajdzie się ktoś z osrodka i również wypowie sie w temacie :lol:
POZDRAWIAM :twisted:

To by było zapewne bardzo interesujące :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Gabii jest zapewne albo rodziną Sliwki albo pracuje w ośrodku,to jest niezaprzeczalne,a co do anonimowości internetu to chwała mu za to ze można być anonimowym, bo jak wiadomo łatwiej jest powiedzieć prawdę za plecami jak się nie ma twardych pleców :lol: Atmosfera w ośrodku jak i w szpitalu na internie czy ortopedii jest fatalna.Moja mama przeszła przez te 3 oddziały a ja razem z nią i mam traumę na całe życie.I wiecie co? Najgorzej to wspominam pielęgniarki i Śliwkę.Pielęgniarki mają kompleks niższości z powodu niższości przed lekarzami a lekarze swoje kompleksy leczą swoją wyższością społeczną.Nie ma w tym zadnych normalnych relacji a pacjent cierpi.A dlaczego mam szukać innych prywatnych ośrodków skoro tutaj jest na miejscu? Lepiej rozpocząć dyskusję i liczyć na jej echa niż popuszczać płazem Śliwce i innym.Nawet anonimowo.Wszystkie chwyty dozwolone kiedy chodzi o nasze wspólne dobro.Dziekuje za uwagę.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Do Gabii !

po pierwsze : wylacz caps-a !
po drugie : online nie jestes anonimowy !

Pelka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://forumprawne.org/ :D ( to tak dla informacji )

pozdrawiam .

Pelka

Tytuł:
rekrut
rekrut

MOJA CICIA TEŻ LEZAŁANA TYM ODDZIALE I BYŁA BARDZO ZADOWLONA ZWŁASZCZA Z REHABILITANTEK ZAWSZE ZNALAZŁY DLA NIEJ MIŁE SŁOWO I MOTYWOWAŁY DO ĆWICZEN.
ZAWSZE WSPOMINA SWOJE PANIE , NAWET KARTKI IM WYSYŁA ŚWIĄTECZNE. WIELE ZAWDZIĘCZA REHABILITACJI W ZGORZELCU A BYŁA W WIELU OSRODKACH.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mówicie , że służba zdrowia jest chora w Zgorzelcu .Ja powiem służba zdrowia jest chora, ale w całym kraju brak środków, cięcia to wszystko sie odbija na na pacjentach , ale na pracownikach też.Tu trzeba wieszać psy na całej służbie zdrowia tam na górze.
Z ciekawości zadzowniłam do mojej kolezanki, której kuzynka jest rehabilitantkąw Lubaniu ,zeby się dowiedziec ile ona zarabia no zgadnijcie?

Tytuł:
rekrut
rekrut

700 zł. Kto chętny do takiej pracy? Narobią się jak konie za grosze a ludzie na nich tylko gadają na takim forum.
Przykre jest to, że jak kto ma inne zdanie od was odrazu musi być szpiegiem pana Ś.
Czasami warto popatrzeć na pewne rzeczy z innej perspektywy , a to uogólnianie to chyba zostało jeszcze z dawnej epoki "oni"."one" na pewno wśród tych pracowników osrodka rehabilitacji jest wiele osób , które pracują na 180% normy. Nie uogólniajcie , bo w ten sposób krzywdzicie innych.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gabii pisze:
MOJA CICIA TEŻ LEZAŁANA TYM ODDZIALE I BYŁA BARDZO ZADOWLONA ZWŁASZCZA Z REHABILITANTEK ZAWSZE ZNALAZŁY DLA NIEJ MIŁE SŁOWO I MOTYWOWAŁY DO ĆWICZEN.
ZAWSZE WSPOMINA SWOJE PANIE , NAWET KARTKI IM WYSYŁA ŚWIĄTECZNE. WIELE ZAWDZIĘCZA REHABILITACJI W ZGORZELCU A BYŁA W WIELU OSRODKACH.

Gabii a kiedy twoja ciocia byla na tej rechabilitacji?
Z tego co piszesz wynika iż upłynęło już troche czasu... :)
My mówimy (piszemy) o sytuacji obecnej a ta jak już wiemy niewyglada tak jak przed kilku laty :(

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kazdy krytykuje,a w osrodku jest jedna salowa na parter i pietro,pielegniarki musza rozdawac posilki,jak jestescie tacy madrzy (wszyscy krytykujacy)to zgloscie sie jako wolontariusze do pomocy.Na nocce zostaja 2 pielegniarki i chodzby mialy motorki w pupach to na 64 pacjetow (parter i pietro)to nie dadza rady.Co sie stanie jak zadzwoni 4 pacjetow w jednym czasie?Acwiczenia jednym pomoga w tydzien a innym po roku ciezkiej pracy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

A chcialam dodac,ze nie jestem pielegniarka i nie pracuje u panaŚ

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.