Renegat pisze:
Bastiat trochę przesadza bo my nie jesteśmy dokładnie przeciwko KS Turów Zgorzelec ale przeciwko kibicom którzy przychodzą na mecze dla pokazania się i są z drużyną tylko wtedy kiedy wygrywa w przeciwieństwie do nas gdzie mimo że spadliśmy do niższej ligi dalej ludzie przychodzą na mecz - i to moim subiektywnym zdaniem jest ich więcej niż wcześniej.
polecam historię hazola... klub to i kibice, a skoro kibice to nasi wrogowie ... nie powiesz chyba, że tylko z kibicami Cracovii masz na pieńku ? a z klubem już nie
paawlus pisze:
Lanserzy zawsze się znajdą, szczególnie jak zespół odnosi sukcesy
Ci są właśnie najgorsi, śmieją się z innych kulbów bo są... niżej w tabeli. Tacy ludzie są śmieszni.
acher, twoim zdaniem nigdy Nysa nie będzie znaczyła więcej niż Turów ? Nie wiem czy jesteś prorokiem ale jeżeli tak to kiepskim, o znaczeniu w danym mieście znaczy siła kibiców, gdyby znaczyły o tym zwycięstwa to dawno na I miejscu w Zgorzelcu byłyby sztuki walki. Co do kibiców to nie zauważyłem ażeby na Nyse chodzili jacyś lanserzy, kiedyś żyliśmy w zgodzie ale przez tych właśnie ludzi jest pomiędzy nami tak jak jest... może nadejdą dzięki klęską Turowa lepsze czasy, że na mecze będą chodzić tylko kibice. Są w Nysie jacyś "piłkarze"-"gwiazdki"
[ Dodano: Pon Lut 09, 2009 3:31 pm ]qba pisze:
ja czasami zajdę na mecz Nysy, ale generalnie jestem kibicem Turowa. Mam się czuć zagrożony na stadionie?????
Nie

na Nyse może przychodzić nawet 100-letni dziadek