Dzisiaj jest 06 lip 2025, 12:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

bozenka pisze:
Dla mnie żenadą dosłownie żenadą była niecelność rzutów osobistych Danielsa. To pozamiatało nam mecz. Co to za skuteczność u takiej klasy gracza? Już co jak co, ale taki zawodnik powinien trafiać osobiste z zamkniętymi oczami. Przcież to nie amator! Tak dla żartu a może i nie: Turkiewicz powinien go zamknąć na 24 h na hali po to , aby rzucał i rzucał i rzucał....

W ogolę się nie zgadzam z twoją opinią, taki Shaquille O'Neal ile gra już w tego kosza a jak rzuca osobiste?? jak paralita z całym szacunkiem dla tego gracza. Tak samo Daniels dobrze gra w obronie i rzadkością jest żeby zdarzył mu się taki mecz jak w niedziele, że w ataku nie istniał już nie mówiąc o tych rzutach osobistych. Także zastanów się czasem co piszesz:)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Wade pisze:
bozenka pisze:
Dla mnie żenadą dosłownie żenadą była niecelność rzutów osobistych Danielsa. To pozamiatało nam mecz. Co to za skuteczność u takiej klasy gracza? Już co jak co, ale taki zawodnik powinien trafiać osobiste z zamkniętymi oczami. Przcież to nie amator! Tak dla żartu a może i nie: Turkiewicz powinien go zamknąć na 24 h na hali po to , aby rzucał i rzucał i rzucał....

W ogolę się nie zgadzam z twoją opinią, taki Shaquille O'Neal ile gra już w tego kosza a jak rzuca osobiste?? jak paralita z całym szacunkiem dla tego gracza. Tak samo Daniels dobrze gra w obronie i rzadkością jest żeby zdarzył mu się taki mecz jak w niedziele, że w ataku nie istniał już nie mówiąc o tych rzutach osobistych. Także zastanów się czasem co piszesz:)

Obydwaj po części macie racje. Ale proszę nie porównywać Danielsa do Shaqa. Chris ogólnie nie ma za dobrej ręki do rzutów osobistych , wystarczy popatrzeć na jego rzut !!! Ale fakt takie mecze sie zdarzają i nie miejmy pretensji tylko do Danielsa bo zawiniła cała drużyna wraz z ławką trenerską !!! Ten mecz był do wygrania nawet w dogrywce , kwestia max dwóch zmian i my moglibyśmy świętować !!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Napewno nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze to wlasnie Daniels byl przyczyna porazki. Przegralismy ten mecz w calej 4. kwarcie i to zasluga calego zespolu. Nie ma jednak co sie nad tym temat rozczulac. Bylo - minelo.

Skupmy sie na dzisiejszym spotkaniu.

Mam nadzieje ze nasi zawodnicy nie roztrzasaja tego jak co poniektorzy na tym forum. Powtorze wiec po raz kolejny: wszystko zostalo na ten temat powiedziane i (mam nadzieje) odpowiednie wnioski wyciagniete.

Teraz musimy GRAC NA CALEGO I WALCZYC DO UPADLEGO! ]:->

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Moim zdaniem to glownie brak szczescia - ogladajac mecz a szczegolnie dogrywke mozna bylo odczuc ze jakies sily z gory nam uniemozliwiaja zwyciestwo ;) . Jestem spokojny o dzisiajszy mecz i po meczach w Slupsku obstawiam 2:2 ;)

Prosze kibicow o bardziej energiczny doping... Siedze w sektorze w ktorym mimo wielkosc kibicuje krzyczy i klaszcze pare procent ludzi ( nie liczac mnie ) ... Doping sie wzmaga oczywiscie jak wszystko dobrze idzie i wygrywamy 20 pkt - ale bardziej potrzebny jest w chwili zagubienia i dekoncetracji ... Pokazmy calej polsce jaka moc drzemie w naszych gardlach ;) ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wade pisze:
bozenka pisze:

Zastanowiłam się solidnie przed napisaniem tego postu i takie jest moje zdanie. Nie mam nic do Danielsa i Shak'a O' Neala, a nawet więcej: uważam, że Daniels jest dobry w obronie. Jednak z całym szacunkiem do zawodników: niejednkrotnie rzuty osobiste decydują o wyniku, szczególnie w ostatnich sekundach gry gdy wynik jest na styk, dochodzi do strategicznych faulów, rzuty osobiste decydują wtedy o wygranej. I tylko o tym napisałam. Nasza drużyna też była w takiej sytuacji. Wyrównany wynik w końcówce - i tylko 100% rzuty osobiste mogły w takiej sytuacji dać nam wygraną. I znów wracam do meritum: moim zdaniem Daniels powinien więcej popracować nad rzutami, ponieważ z racji tego, że jest w obronie jest narażony na faule i w konsekwencji dość często wykonuje rzuty osobiste. Ale też mam świadomość, że to jest tylko zdanie kibica czyli moje, a treningi zawodnikom ustawia sztab trenerski :grin: .

I wcale nie napisałam, że dzięki Danielsowi przegraliśmy mecz, tylko chodziło mi o to, że dzięki jego celnym rzutom, których nie wykonał mogliśmy ten mecz wygrać, a to jest różnica. W kluczowym momencie zawiódł.
Kończę ten swój wywód, było minęło. Teraz jest nowy pojedynek i wierzę w zwycięstwo Turowa.

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 14:42 przez bozenka, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Prawdopodobnie Paweł Turkiewicz, trener gospodarzy, będzie ponownie musiał radzić sobie bez Damira Miljkovicia, a Gasper Okorn, szkoleniowiec gości, raczej nie skorzysta z usług Mantasa Cesnauskisa.

zrodlo : http://ksturow.pl/turow.php?str=1&news=287

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No i w sumie dobrze - dzis sobie poradzimy bez Damira - niech sie wykuruje odpocznie aby mial sile walczyc w piatek/niedziele :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dzisiaj wrecz IDEALNIE !! Kazdy zawodnik zagral na przyzwoitym poziomie a trener Filipovski mial racje mowiac ze Alex Harris bedzie gotowy na play-offy :))
To byla miazga nasz eval 126 a czarnych 59 :)
21 ASYST !! udowwodnili ze sa druzyna !!
Ale nie ma co rozmawiac teraz o tym meczu !! Juz w piatek i niedziele beda nastepne i to u nich w słupsku...jest 1:1 :) obstawiam ze bedzie po 2 jak wroca ze słupska.
A TRENER POBIJA SAMEGO SIEBIE !! CO TO ZA TRENER Z REKAMI PRZEZ CALY MECZ W KIESZENI !! DOBRZE ZE MIMO NASZEJ LAWKI TRENERSKIEJ TURKIEWICZ&ADAMEK JEST JESZCZE EDNEY&MILIJKOVIC !! :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Gratulacje. Nasi zrobili coś czego nie mieli zrobić - znawcy stawiali 2:0, a tu jest 1:1. Gorąca i piekielna Gryfia czeka na Was!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A ja osobiście uważam że wywieziemy z gryfii 2 zwycięstwa ;) szczególnie jeśli zagramy tak jak dzisiaj ;) Widok Sroki po przegranym meczu - bezcenny ;p

Niestety to jest sport w piątek cieszyli się kibice z Słupska dziś my ;) ale mam nadzieje że w ten piątek i tą niedziele tylko my się będziemy cieszyć ;p PoZdRo for ALL ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

I co byl Kelati na meczu?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie było kelatiego dzisiaj na meczu poniewaz mial bibe ;d po slubie 8)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Kelati mial dzis wesele ;) I w dodatku swoje - nie bylo go na meczu ;P Mecz naprawde ok pokazalismy charakter, za komentarz uzyje wypowiedzi usera z forum czarnych :

Cytuj:
Tóruf zagrał jak herbata, za to my jak te fusy...
(oryginalna pisownia - dlatego ,, Tóruf'' :(

Teraz najwazniejsze jest wygrac przynajmniej 1 mecz - licze na 2 zwyciestwa choc nie bedzie latwo ... Bardzo mi sie podobalo mobilizowanie zawodnikow przy Damira , juz na samym poczatku meczu nastawial Chrisa D. na walke ]:-> Mecz piekny oby tak dalej !!!

P.S. Zakladajac ze wygrywamy i gramy w finale - gdy 2gim finalista jest Anwil - to 2 pierwsze mecze gramy u siebie, czy tak jak w przypadku finalu z Prokomem , 2 u nich ?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tylko jak bd grali z Prokomem to dwa pierwsze mecze będa u nich :)
Bo tak to my jesteśmy wyzej w tabeli i u nas sa 2 pierwsze mecze :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

@ SKRz_Zgc
jeżeli final z anvilem to 2 pierwsze u nas

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 21:14 przez szef, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.